מניין לך? דווקא כתבו למעלה שזו ההדועה המדוברת. אתה קיבלת הודעה שלישית? ממי ומה היה כתוב בה?הודעה שלישית
מניין לך? דווקא כתבו למעלה שזו ההדועה המדוברת. אתה קיבלת הודעה שלישית? ממי ומה היה כתוב בה?הודעה שלישית
את חייבת בדיווח גם ללא בקשת המענק. כך שאותה עבירה פלילית של בקשת המענק ללא דיווח את עוברת כל שנה מחדש... אמנם כשלוקחים מהם כסף אולי זה קצת יותר חמור אבל לא יודע אם זה כ"כ משנה שנה בלא או שנתיים...כבת לאבא אמריקאי ובעלת אזרחות.
האם אני יכולה להגיש בקשה ללא דיווח על ההכנסות שלי?
לא מתחשק לי להתחיל לדווח לארה"ב כל חיי בשביל מענק חד פעמי של 1200$.
האם הIRS קשור לענין?
בטוחה?!אם היא מקבלת פנסיה כל חודש, היא תקבל באופן אוטומטי את המענק, היא לא צריכה להגיש בקשה
הטופס הזה נועדה לאלה שלא מעודכנים במערכת
@דוד אי תעבןר עוד פעם על השאלה אתראה שלא הבנת אותו. הוא לא זכאי. ההורים ממנים.לפי החוק אם הוא מממן את עצמו ביותר מ50% (נ"ל שצריך גיל 18 ולא 17) הוא יכול להגיש בקשה לבד, בתנאי שאף אחד לא רושם אותו כתלוי, תנאי שמתקיים במקרה הזה.
מההודעה שלך אני מבין שאין לך רשיון...חשוב לדעת שאם את משתמשת בהחרגת זיכוי מס זר לא תוכלי לקבל על הילדים כמה שנים.
התקשרנו למספר הנ"ל זה מספר של Social Security - והם אמרו לנו שזה לא קשור אליהם ושנתקשר לIRS.כפי שכתבתי למעלה:
משמעות השגיאה שתאריך הלידה שהזנתם אינו תואם את הקיים אצלם, אך זה מוזר מאוד כי שמעתי זאת אצל עוד
בכל אופן צריך להתקשר אליהם למספר -
1-800-772-1213 (להקיש קודם את ספק התקשורת לחו"ל שאתם מנויים אליו, ואם יש לכם כסף ואינכם יודעים מה לעשות איתו, כדאי להתקשר לחו"ל ללא מנוי)
ושבוע שבועיים אחר כך להגיש שוב.
מילאתם דוחות מס בשנתיים האחרונות ?התקשרנו למספר הנ"ל זה מספר של Social Security - והם אמרו לנו שזה לא קשור אליהם ושנתקשר לIRS.
ניסיתי במספר של הIRS - ואין מענה בתקופת הקורונה.
מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
התאריך לידה שכתבתי בטוח נכון.
לא מילאנו דוחות מס מעולם.מילאתם דוחות מס בשנתיים האחרונות ?
לי לפני שנתיים הייתה הודעת שגיאה (על הטופס האלקטרוני של ה1040) שהתאריך לידה שגוי.
יצרתי קשר עם הIRS והתברר שהגיע מהSOCIAL SRCURITY נתוני מאגר מחדש, ומשום מה החליטו ל'הצעיר' אותי ביום אחד.
לפי ההוראות שלהם מילאתי את התאריך החדש, ובאמת הדוחות עברו חלק.
הם כותבים שהם כן צריכים להיות מלאים.מי יודע מה משמעות השגיאה:
Here is your error(s):
Issue : Business Rule IND-083 - If any of the following fields have a value in the return, then all of the other fields must have a value: 'RoutingTransitNum' and 'BankAccountTypeCd' and 'DepositorAccountNum
בפרטי הבנק לא מילאתי כלום:
איך אפשר למלאות אם אין לי חשבון אמריקאי?הם כותבים שהם כן צריכים להיות מלאים.
אולי החלפתם בין החודש והיום?התקשרנו למספר הנ"ל זה מספר של Social Security - והם אמרו לנו שזה לא קשור אליהם ושנתקשר לIRS.
ניסיתי במספר של הIRS - ואין מענה בתקופת הקורונה.
מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
התאריך לידה שכתבתי בטוח נכון.
אני לא מכיר את הטופס 'מבפנים', כתבתי על סמך ההודעה שהעתקם.איך אפשר למלאות אם אין לי חשבון אמריקאי?
לא נכוןהם כותבים שהם כן צריכים להיות מלאים.
ראשית כל זה לא אני, שנית זה בדיוק מה שאני כתבתי בהודעה הקודמת.לא נכון
הם כותבים שמה שמיליתם אינו נכון
מי שאין לו חשבון בנק, יש להשאיר אותו ריק
אכן, זה מה שהתכוונתיראשית כל זה לא אני, שנית זה בדיוק מה שאני כתבתי בהודעה הקודמת.
הציטוט שהובא שייך רק להבהרת ה'שגיאה'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: