זה בעיתי מבחינה הלכתיתיש לאמריקיאים מידע כמה אני מרויחה בחודש?
יש לי חברה שהיא עוסקת בתכנות פה בארץ והיא עשתה את הטופס הזה וכתבה שהיא מרויחה פחות מ12000 זה בעיתי?
והאם יש אפשרות לבטל את הטופס שהיא שלחה?
אין אפשרות לבטל את הטופס
זה בעיתי מבחינה הלכתיתיש לאמריקיאים מידע כמה אני מרויחה בחודש?
יש לי חברה שהיא עוסקת בתכנות פה בארץ והיא עשתה את הטופס הזה וכתבה שהיא מרויחה פחות מ12000 זה בעיתי?
והאם יש אפשרות לבטל את הטופס שהיא שלחה?
אני ספרתי גם את ההודעה הראשונה של הרישום לחשבון דיגיטליאתה קיבלת הודעה שלישית?!
אני מילאתי את הטופס לכמה מבני המשפחה, קיבלתי 2 הודעות בלבד, הראשון על קבלת הנתונים, והשני היה אישור או דחייה.
מלבד זאת לא קיבלתי שום הודעה שלישית.
תתקן אותי אם אני טועה
אההאני ספרתי גם את ההודעה הראשונה של הרישום לחשבון דיגיטלי
לא דיברתי מבחינה הלכתית, זה היה מחוסר הבנה, שאלתי מבחינת מציאותית הם יכולים לתפוס והכי גרוע מה הם עושים?זה בעיתי מבחינה הלכתית
אין אפשרות לבטל את הטופס
בגדול באמריקה כל אזרח בחזקת חפות כמיטב המסורת הדמוקרטית (שלא כמו בישראל)לא דיברתי מבחינה הלכתית, זה היה מחוסר הבנה, שאלתי מבחינת מציאותית הם יכולים לתפוס והכי גרוע מה הם עושים?
לפי מה שידוע הם יכולים, אבל לא שמעתי שעל דברים כאלה בדקו חשבונות בנק, מכיר אנשים ששלחו להם כמה בקשות לאימות נתונים והצגת מסמכים ולא בדקו בכוחות עצמם, נראה לי שהם יותר בודקים על הלבנות הון גדולות וכדומהלא דיברתי מבחינה הלכתית, זה היה מחוסר הבנה, שאלתי מבחינת מציאותית הם יכולים לתפוס והכי גרוע מה הם עושים?
אף פעם לא דיווחתם מיסים לארה"ב?אם אין לי את מספר SSN (ביטוח לאומי אמריקאי) היה לי ונאבד יש דרך לשחזרו היכן שהוא?
דחוף מאד מי שיכול לעזור
בכל אופן ניתן לקבל חדש כאןאף פעם לא דיווחתם מיסים לארה"ב?
זה מופיע על הטופס
זה שהיתה נלווה לראש המשפחה בשנת המס הקודמת, אומר שגם השנה היא נלווה?!קודם כל יש לשים לב, אם בדיווח האחרון שלכם היא היתה רשומה כנלווה לראש המשפחה וכסמוך על שולחנם.
באופן כזה, אין אפשרות לקבל את המענק.
כפי שכתבתי למעלה:מישהו יודע מה אומרת ההודעה הזו?
Dear Non-Filers: Enter Payment Info customer:
We could not accept your Non-Filers: Enter Payment Info return due to the error(s) listed below.
Your Submission ID is: 4408962020118037qxak
To resolve this error please visit https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/eip.rejection.faqs and use the error code below to determine your next steps.
Then sign in to your Non-Filers: Enter Payment Info account at https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/EconomicImpactPayment Fix your error(s) and submit your return again. Be sure to re-enter the date in the Step 2 tab of Non-Filers: Enter Payment Info.
If you are unable to resolve the error(s), you can print and submit your tax return to the IRS by mail.
Here is your error(s):
Issue : Business Rule IND-524 - If 'PINTypeCd' in the Return Header has the value "Self-Select On-Line" and the filing status of the return is not married filing jointly, then 'PrimaryBirthDt' in the Return Header must match the e-File database.
The following information may help you determine the form at issue:
Field/Xpath: /efile:Return/efile:ReturnHeader/efile:Filer[1]/efilerimarySSN
בהסברים שלהם כתוב ששנה אחרי זה היא כן יכולה לקבלקודם כל יש לשים לב, אם בדיווח האחרון שלכם היא היתה רשומה כנלווה לראש המשפחה וכסמוך על שולחנם.
באופן כזה, אין אפשרות לקבל את המענק.
https://www.irs.gov/coronavirus/economic-impact-payment-information-centerו SSN בלי אזרחות - מספיק?
זה שהיתה נלווה לראש המשפחה בשנת המס הקודמת, אומר שגם השנה היא נלווה?!
אם היא מקבלת פנסיה כל חודש, היא תקבל באופן אוטומטי את המענק, היא לא צריכה להגיש בקשהאמא שלי שאלה אותי האם היא יכולה להגיש בקשת-קורונה.
היא כבר בגיל פנסיה ומקבלת מהם פנסיה חודשית.
מישהו יודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: