מענק ארה"ב לאזרחים ישראלים

דוד אי

משתמש פעיל
יש לאמריקיאים מידע כמה אני מרויחה בחודש?
יש לי חברה שהיא עוסקת בתכנות פה בארץ והיא עשתה את הטופס הזה וכתבה שהיא מרויחה פחות מ12000 זה בעיתי?
והאם יש אפשרות לבטל את הטופס שהיא שלחה?
זה בעיתי מבחינה הלכתית
אין אפשרות לבטל את הטופס

דוד אי

משתמש פעיל
אתה קיבלת הודעה שלישית?!
אני מילאתי את הטופס לכמה מבני המשפחה, קיבלתי 2 הודעות בלבד, הראשון על קבלת הנתונים, והשני היה אישור או דחייה.
מלבד זאת לא קיבלתי שום הודעה שלישית.
תתקן אותי אם אני טועה
אני ספרתי גם את ההודעה הראשונה של הרישום לחשבון דיגיטלי

גיוון

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים

משכיל אל דל

משתמש מקצוען
לא דיברתי מבחינה הלכתית, זה היה מחוסר הבנה, שאלתי מבחינת מציאותית הם יכולים לתפוס והכי גרוע מה הם עושים?
בגדול באמריקה כל אזרח בחזקת חפות כמיטב המסורת הדמוקרטית (שלא כמו בישראל)
מאמינים לדיווח שהאזרח מדווח בלי אסמכתות ובירוקרטיות כמו בישראל
אבל אם הם מחליטים לבדוק מישהו לעומק ומגלים שהוא שיקר הוא משלם ע"כ מחיר כמובן שכגודל הגניבה כך גודל הענישה
כל זה בתאוריה
איך זה מיושם למעשה כמה בודקים? איך בודקים? מה מענישים? וכדו' אין לי מושג

חבצלת123

משתמש פעיל
D I G I T A L
כבת לאבא אמריקאי ובעלת אזרחות.
האם אני יכולה להגיש בקשה ללא דיווח על ההכנסות שלי?
לא מתחשק לי להתחיל לדווח לארה"ב כל חיי בשביל מענק חד פעמי של 1200$.
האם הIRS קשור לענין?

דוד אי

משתמש פעיל
לא דיברתי מבחינה הלכתית, זה היה מחוסר הבנה, שאלתי מבחינת מציאותית הם יכולים לתפוס והכי גרוע מה הם עושים?
לפי מה שידוע הם יכולים, אבל לא שמעתי שעל דברים כאלה בדקו חשבונות בנק, מכיר אנשים ששלחו להם כמה בקשות לאימות נתונים והצגת מסמכים ולא בדקו בכוחות עצמם, נראה לי שהם יותר בודקים על הלבנות הון גדולות וכדומה

קופיקס

משתמש רשום
אם אין לי את מספר SSN (ביטוח לאומי אמריקאי) היה לי ונאבד יש דרך לשחזרו היכן שהוא?
דחוף מאד מי שיכול לעזור

rivkacohen

משתמש חדש
מישהו יודע מה אומרת ההודעה הזו?

Dear Non-Filers: Enter Payment Info customer:

We could not accept your Non-Filers: Enter Payment Info return due to the error(s) listed below.

Your Submission ID is: 4408962020118037qxak

To resolve this error please visit https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/eip.rejection.faqs and use the error code below to determine your next steps.

Then sign in to your Non-Filers: Enter Payment Info account at https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/EconomicImpactPayment Fix your error(s) and submit your return again. Be sure to re-enter the date in the Step 2 tab of Non-Filers: Enter Payment Info.

If you are unable to resolve the error(s), you can print and submit your tax return to the IRS by mail.

Here is your error(s):
Issue : Business Rule IND-524 - If 'PINTypeCd' in the Return Header has the value "Self-Select On-Line" and the filing status of the return is not married filing jointly, then 'PrimaryBirthDt' in the Return Header must match the e-File database.

The following information may help you determine the form at issue:
Field/Xpath: /efile:Return/efile:ReturnHeader/efile:Filer[1]/efile:primarySSN

מרום

משתמש רשום
קודם כל יש לשים לב, אם בדיווח האחרון שלכם היא היתה רשומה כנלווה לראש המשפחה וכסמוך על שולחנם.
באופן כזה, אין אפשרות לקבל את המענק.
זה שהיתה נלווה לראש המשפחה בשנת המס הקודמת, אומר שגם השנה היא נלווה?!

מרום

משתמש רשום
אמא שלי שאלה אותי האם היא יכולה להגיש בקשת-קורונה.
היא כבר בגיל פנסיה ומקבלת מהם פנסיה חודשית.
מישהו יודע?

דוד אי

משתמש פעיל
מישהו יודע מה אומרת ההודעה הזו?

Dear Non-Filers: Enter Payment Info customer:

We could not accept your Non-Filers: Enter Payment Info return due to the error(s) listed below.

Your Submission ID is: 4408962020118037qxak

To resolve this error please visit https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/eip.rejection.faqs and use the error code below to determine your next steps.

Then sign in to your Non-Filers: Enter Payment Info account at https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/EconomicImpactPayment Fix your error(s) and submit your return again. Be sure to re-enter the date in the Step 2 tab of Non-Filers: Enter Payment Info.

If you are unable to resolve the error(s), you can print and submit your tax return to the IRS by mail.

Here is your error(s):
Issue : Business Rule IND-524 - If 'PINTypeCd' in the Return Header has the value "Self-Select On-Line" and the filing status of the return is not married filing jointly, then 'PrimaryBirthDt' in the Return Header must match the e-File database.

The following information may help you determine the form at issue:
Field/Xpath: /efile:Return/efile:ReturnHeader/efile:Filer[1]/efile:primarySSN
כפי שכתבתי למעלה:
משמעות השגיאה שתאריך הלידה שהזנתם אינו תואם את הקיים אצלם, אך זה מוזר מאוד כי שמעתי זאת אצל עוד
בכל אופן צריך להתקשר אליהם למספר -
1-800-772-1213 (להקיש קודם את ספק התקשורת לחו"ל שאתם מנויים אליו, ואם יש לכם כסף ואינכם יודעים מה לעשות איתו, כדאי להתקשר לחו"ל ללא מנוי)
ושבוע שבועיים אחר כך להגיש שוב.

עובדת לפרנסתי

משתמש פעיל
מישהו יכול למלא טופס עם פרטיים טכניים עבור אברך בן 23 עם ssh .בלי דוח מס רק בקשה לקבלת המענק אפשרי גם בתשלום(האנגלית לא מספיק חזקה בשביל זה)תודה רבה.
כל מי שיודע/יכול לכוון אשמח מאוד.
אמרו לי שזה ממש פשוט וחבל להפסיד את זה כי לא יודעים לקרוא אנגלית כ"כ טוב.

פוטושופרית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מוכנה לעזור למי שמעוניין למלא את הטופס
בתמורה לקבלת חלק מה'מעשר' אם וכאשר יתקבל המענק...(אפילו סכום פעוט..)

דוד אי

משתמש פעיל
קודם כל יש לשים לב, אם בדיווח האחרון שלכם היא היתה רשומה כנלווה לראש המשפחה וכסמוך על שולחנם.
באופן כזה, אין אפשרות לקבל את המענק.
בהסברים שלהם כתוב ששנה אחרי זה היא כן יכולה לקבל
I claimed my child as a dependent on my 2019 tax return. She is graduating from school in 2020. Will she receive her own Payment?

A17. No, your child will not receive a Payment in 2020 because you claimed her as a dependent on your 2019 tax return. She will not receive a $1,200 credit in 2021 if you can claim her as a dependent on your 2020 tax return.
However, if your child can’t be claimed as a dependent by you or anyone else for 2020, she may be eligible to claim a $1,200 credit on the 2020 tax return she files next year.

דוד אי

משתמש פעיל
ו SSN בלי אזרחות - מספיק?
https://www.irs.gov/coronavirus/economic-impact-payment-information-center
Q32. Will I get the Payment if I am not a U.S. citizen, U.S. permanent resident, or a resident of these territories?

A32. U.S. resident aliens with a valid SSN are eligible for the Payment if they can’t be claimed as a dependent of another taxpayer. Determine if you are considered a U.S. resident alien at Aliens – Which Form to File. If you are eligible to file Form 1040 or Form 1040-SR like U.S. citizens for 2019, including by filing a joint federal tax return with a U.S. citizen or U.S. resident alien spouse, file Form 1040 or Form 1040-SR with the IRS for 2019 even if your income isn’t enough to require you to file a tax return. You don’t need to take any action if you already filed a Form 1040 or Form 1040-SR for 2019 or 2018.
If you are considered a U.S. resident alien for 2020 but not for 2019, you can claim the Payment when you file Form 1040 or Form 1040-SR with the IRS for tax year 2020.
If you are considered a U.S. resident alien for 2019 but not for 2020, you won’t be required to repay the Payment we paid in 2020 based on your Form 1040 or Form 1040-SR for tax year 2019.

חני25

משתמש צעיר
זה שהיתה נלווה לראש המשפחה בשנת המס הקודמת, אומר שגם השנה היא נלווה?!

לא בהכרח
אבל כל עוד שאין להם מידע אחר, הם סומכים על המידע העדכני שיש להם
אם בדיווח לשנת 2020 (כלומר בתחילת שנת 2021) הוא ידווח לעצמו, אז הוא יקבל את המענק אז

חני25

משתמש צעיר
אמא שלי שאלה אותי האם היא יכולה להגיש בקשת-קורונה.
היא כבר בגיל פנסיה ומקבלת מהם פנסיה חודשית.
מישהו יודע?
אם היא מקבלת פנסיה כל חודש, היא תקבל באופן אוטומטי את המענק, היא לא צריכה להגיש בקשה
הטופס הזה נועדה לאלה שלא מעודכנים במערכת

אולי מעניין אותך גם...