הלוואי. כן יהי. בינתיים אני חושב על דירה.לידיעה בהקמה שם קהילות של נדבורנא ויזניץ וזיוהל
הלוואי. כן יהי. בינתיים אני חושב על דירה.לידיעה בהקמה שם קהילות של נדבורנא ויזניץ וזיוהל
אפי קפיטל רמה 1יש הבדל של איכות בין חברות הבניה?
מה זה ציפחה ומה זה טרקלין?
תודה הנדליסט על סבלנותך.
רק חסידות בויאן הקימה ועדהאיזה קהילה רוצה להקים את הוועדה? זו יותר מקהילה אחת? זה עדיין יושב לי כמו קוץ, בלהחליט ללכת על הכיוון עד הסוף.
תוכל לקרוא כאן עליהם:מה זה ציפחה ומה זה טרקלין?
תוך שלוש שנים ממתי?ציפחה, ארשין שלבא ואפי קפיטל תוך 36 חודשים
62 משפחות יכולות בכלל להשפיע על מחירים?רק חסידות בויאן הקימה ועדה
שאר הקהילות הבינו שהדרך לשמור על מחירים זה לא דרך ועדות אלא על ידי עבודה מתחת לפני השטח.
האם ללכת להגרלות משתלמות יותר. בסוף הרי הרוב זוכים. גם הבניה בעמנואל תיקח בין 3 ל-4 שנים. (אדייק: לפי הנדליס - לכל היותר).אני לא מבין מי שמלבט אם לקחת מתנה, נכון לא מיליון אבל הרבה יותר מרבע מיליון, אז איפה ההתלבטות?
אפשר הסבר מה זה, לפשוטי העם?אמת, לא רק השומה אלא מקדם ההצמדה הנורא של 10.5% שזה בכלל לא ריאלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: