כרגע התכנון הוא שזה לא יעבור בנהר הדןמשהו יודע אם זה יעבור גם בנהר הדן ליד רמת אברהם ???
כרגע התכנון הוא שזה לא יעבור בנהר הדןמשהו יודע אם זה יעבור גם בנהר הדן ליד רמת אברהם ???
ולמה נראה לך שתושבי גבעה A נוסעים יותר לנהר הירדן ותושבי גבעה B לנהר הדן?לא הבנת אותי,
פשוט לא מצאתי דרך לחלק את זה
אין לי בעיה ש128 יעבור בהנר הירדן ו148 בנהר הדן
אני מחפש דרך שיהיה אוטובוס מרמת אברהם לביתר אני חושב שזה לא הוגן שלרמה ב' יש 2 קווים ולרמת אברהם אין אפילו אחד
זה לא נקרא 2 קווים. זה קו אחד עם שתי מסלולים שונים בביתר, אין שום הגיון לאחד אותו.לא הבנת אותי,
פשוט לא מצאתי דרך לחלק את זה
אין לי בעיה ש128 יעבור בהנר הירדן ו148 בנהר הדן
אני מחפש דרך שיהיה אוטובוס מרמת אברהם לביתר אני חושב שזה לא הוגן שלרמה ב' יש 2 קווים ולרמת אברהם אין אפילו אחד
אתה יודע מה התכנון? נשמח לשמוע. לא ראיתי מקור רשמי ע"כ.כרגע התכנון הוא שזה לא יעבור בנהר הדן
ממש לאאתה יודע מה התכנון? נשמח לשמוע. לא ראיתי מקור רשמי ע"כ.
יש היגיון שיהיה קו מביתר לרמת אברהםזה לא נקרא 2 קווים. זה קו אחד עם שתי מסלולים שונים בביתר, אין שום הגיון לאחד אותו.
פשוט לאחד את המסלול בביתר ולפצל את הקווים בבית שמשולמה נראה לך שתושבי גבעה A נוסעים יותר לנהר הירדן ותושבי גבעה B לנהר הדן?
בלי קשר לזה, את רמת אברהם צריך אכן לחבר איכשהו למסלול, אולי לקו 168.
ואין הגיון לפגוע בקווים קיימים.יש היגיון שיהיה קו מביתר לרמת אברהם
אז אתה אומר לפגוע בתושבי ביתר כדי ששכונה מסויימת בבית שמש תקבל קו חדש?פשוט לאחד את המסלול בביתר ולפצל את הקווים בבית שמש
או לפתוח קו חדש מיוחד לרחוב נהר הדן
לא קו חדש, קו קיים - שינוי מסלול.אז אתה אומר לפגוע בתושבי ביתר כדי ששכונה מסויימת בבית שמש תקבל קו חדש?
בגלל הביקושים הנמוכים במשך השבוע. ללא קשר כלל למסלול בבני ברק.גם קו 139 מהעיר החרדית המרכזית "בני ברק" עוברת בכל ביתר.
אכן בני ברק עיר מרכזית, אבל במה שקשור לנסיעות יומיומיות מביתר אין מקום כלל להשוואה!לא קו חדש, קו קיים - שינוי מסלול.
כל מי שמתגורר בחפציבה/הקרייה החרדית וכן כל מי שרוצה להגיע לשם עובר טרלול מטורף במסלול המשוגע שעובר בכל רמה א'. דרך נהר הדן - נחל צאלים - הקישון - הירקון יחסוך לכולם המון.
גם קו 139 מהעיר החרדית המרכזית "בני ברק" עוברת בכל ביתר.
באמת שיגעון. אולי שיעשו בבית שמש מוקדים.כל מי שמתגורר בחפציבה/הקרייה החרדית וכן כל מי שרוצה להגיע לשם עובר טרלול מטורף במסלול המשוגע שעובר בכל רמה א'. דרך נהר הדן - נחל צאלים - הקישון - הירקון יחסוך לכולם המון.
ההיגיון אומר שמי שמשקיע בתחבורה ציבורית, גם קוצר את הפירות.כמו שיש הגיון שבבית שמש 148/128 נוסעים 9.5 ק"מ בתוך העיר עצמה.
כך בביתר אפשר להקיף את כל העיר בפחות מ9 ק"מ ולחלק את הקווים בבית שמש עם מסלול אחיד בביתר.
זה כבר 6 שנים+. וזה מיועד לביטול יום אחד.. אבל בהחלט יש מי שנלחם על זה שישאר.מידי פעם הם זוכים להתחדש בכל מיני קווים. 246,226 לירושלים, לדוגמא.
4זוכה ל-5 קווים בתדירות גבוהה לירושלים, שמבצעים את המסלול המרכזי בירושלים, בעוד בד' מסתפקים בקו אחד.
296 הוא קו כמו ה4 הרגילים עם 2 נסיעות יומיות (נוסע את כל העיר במשך 40 דק' ב05:00 ו 05:20)וזה לפני הקווים הנוספים, 295,296,
לזה בדיוק אני מכוון.זה כבר 6 שנים+. וזה מיועד לביטול יום אחד.. אבל בהחלט יש מי שנלחם על זה שישאר.
290-294. לא כן?
אוקיי. לא ידעתי. אגב, הלכתי לבדוק אלו נוספות יש במסלול בתוך ירושלים. יצאתי מופתע. תבדוק כאן בקישור:296 הוא קו כמו ה4 הרגילים עם 2 נסיעות יומיות (נוסע את כל העיר במשך 40 דק' ב05:00 ו 05:20)
בדקו כאן כמה קווים יש מביתר לירושלים, כל הקווים שמתחילים בספרה 2
בקיצור, עוד 10 שנים נתקרב לביתר?אם עושים השוואה בין רמה ד' לביתר, אז צריך להשוות את רמה ד' בתחילת האיכלוס לעומת ביתר בתחילת האיכלוס שלה (עם ביתר תור...) חוץ מזה כיום יש ברמה ד' בערך 25,000 תושבים לעומת בערך 70,000 תושבים בביתר.
לכן הדגשתי, אני מתמקד בד' לעומת ביתר. נכון שזו לא ההשוואה הנכונה, כי בסוף ד' היא חלק מעיר גדולה, כמו שכתבת, אבל קצת פורפורציות.לגבי כמות קווים לירושלים אז דבר ראשון יש בבית שמש בערך אותה כמות קווים לירושלים כמו ביתר לירושלים, דבר שני בית שמש עיר הרבה יותר גדולה מביתר ויותר עצמאית.
טעות שלי.290-294. לא כן?
יש המון. אבל חלקם אני מניח קלים יותר להשגה לעיר שנקראת פריפריה של ירושלים, ופחות לעיר כמו בית שמש.אוקיי. לא ידעתי. אגב, הלכתי לבדוק אלו נוספות יש במסלול בתוך ירושלים. יצאתי מופתע. תבדוק כאן בקישור:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: