כדי שאוכל ליישם את מה שכתבת באריכות,אצלינו מה שעבד בסוף היה בעיקר לחץ ועוד לחץ ועוד לחץ, הטרלת המערכת בלי להתחשב בתירוצי הנציגים הקבועים (כסף, משאבים, נהגים, רחובות צרים וכו') התירוץ הכי מצחיק של הנציג הקודם היה שבפניות שלנו אנחנו רק מזיקים ובגלל זה לא נקבל לעולם, ומשום מה דווקא בסוף זה מה שעזר
איפה תהיה ההפגנה ?מי מארגן הפגנה למען שיפור התח"צ ברמה ד'?
לדעתי מי שמחליט כאן זה משרד התחבורה ולכן הלחץ צריך להיות עליו (כמובן אפשר להפעיל לחץ על ראש העיר או על ממונה תחבורה שיפעילו לחץ על משרד התחבורה)כדי שאוכל ליישם את מה שכתבת באריכות,
הרי בנציגים אתה לא מאמין כמו שכתבת "שהכל יח"צ" , אז תסביר קצת:
"לחץ ועוד לחץ" על מי בדיוק?
"הטרלת המערכת" איזה מערכת?
"בפניות שלנו" פניות למי?
לא כתבתי שאני לא מאמין בנציגים, אלא כתבתי שהמפגש המדובר הוא יח"צ. (וכמובן יתכן שאני טועה, הוא נציג חדש וצריך לתת לו צ'אנס)כדי שאוכל ליישם את מה שכתבת באריכות,
הרי בנציגים אתה לא מאמין כמו שכתבת "שהכל יח"צ" , אז תסביר קצת:
"לחץ ועוד לחץ" על מי בדיוק?
"הטרלת המערכת" איזה מערכת?
"בפניות שלנו" פניות למי?
לגבי הקו הזה, אני מאמין שמשרד התחבורה תוקע בגלל התקציבים והמלחמה, מישהו מכיר קווים שנוספו מתחילת המלחמה?
כהמשך לכך - יש פעימה גדולה באיזור חריש ב 31/5בודאי
באשכול נתניה או חדרה היתה פעימה ב10/5
באשכול בקעת אונו הולך להיות פעימה ב 7/6
והיה עוד כמה
הפעימה בחריש לא נראית כוללת תוספות כלשהםכהמשך לכך - יש פעימה גדולה באיזור חריש ב 31/5
כמו כן קו חדש ומרכזי מאד בתדירות גבוהה בראשון לציון
סתם עצה - לא לקנות את כל הלוקשים של משרד התחבורה על חוסר בתקציב ומלחמה ותירוצים שונים
הייתם שם?יש לנו הזדמנות להסביר את הדחיפות ואת הצורך הגדול בקו ישיר, ולבקש שזה יקרה בהקדם.
באו בהמוניכם!!!
לאמה יש לפרנקל לומר בנושא?
יש צפי?
היינו שם כמו רבים וטובים שהגיעו והעלו את הנושא הנל.הייתם שם?
מה יש לפרנקל לומר בנושא?
יש צפי?
יש התקדמות בנושא?אולי לא נשכח מאחור.
שלחת מייל לאחד מן הנ"ל שהביאו פה..?יש התקדמות בנושא?
עובד עוד שבוע ועוד חודש ולא קורה כלום, צריך לעורר בלאגן תקשורתי על זה ואז אולי משהו יזוז.
בתחבורה, אפשר גם אחרת.
אני שלחתי אליו כמובן, גם למשרד התחבורה.שלחת מייל לאחד מן הנ"ל שהביאו פה..?
אני שלחתי אליו כמובן, גם למשרד התחבורה.
הקווים האלה כבר תוקצבו מזמן, רק ההפעלה התעכבההיום בחדש פרנקל אמר שהקו מוכן ומאושר אבל משרד האוצר לא משחרר קוים חדשים מתחילת המלחמה
זה כמובן תירוץ (של האוצר) אבל לא נכון, כשמשרד האוצר רוצה הוא יודע לשחרר קוים חדשים, גם במלחמה
קו 100 שמצורף כאן, זה קו חדש שיש אותו על 10 דק', בהשקעה מטורפת גם של אוטובוסים חדשים וגם תיקצוב של הקו עצמו
מקוה שינסו ללחוץ יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: