שנה שעברה היה לך ילד במעון או משפחתון?אני קיבלתי דרגה 3 עד ינואר ובעלי אברך
תוהה אם כדאי להגיש עכשיו או לחכות.
והאם הצהרת הורה לומד זה עם עו"ד?
שנה שעברה היה לך ילד במעון או משפחתון?אני קיבלתי דרגה 3 עד ינואר ובעלי אברך
במקרה שהבעל אברך אפשר להגיש עכשיו ולקבל דרגה עד ינואר.שנה שעברה היה לך ילד במעון או משפחתון?
מתי אמורה להיות החלטת בג"צ?שנה שעברה היה לך ילד במעון או משפחתון?
במקרה שהבעל אברך אפשר להגיש עכשיו ולקבל דרגה עד ינואר.
לגבי ילד חדש אין הבדל, רק צריך לוודא עם מנהלת המעון שהוא בסטטוס נקלט ולא רק בסטטוס נרשם
כמו שכתבה @byby אפשר לקבל עד ינואר. היא כבר קיבלה בפועל!! אין הוכחה יותר טובה מזהעד ינואר אפשר לקבל דרגה לאברך?
ממש חשוב לי לדעת תשובה, מידיעה
(בסוף דצמבר מוציאה את הילדה מהמעון, רוצה לדעת אם ארבל דרגה עד דצמבר, או רק על ספטמבר)
תודה רבה
זה רשם לך באתר שאין זכאות למי שאברך?אני קיבלתי דרגה 3 עד ינואר ובעלי אברך
לא מפליא מכיון שמלכתחילה דובר שעד שהתקנה תיכנס לתוקף (שהיה אמור להיות תחילת נובמבר) - עד אז יקבלו סבסוד גם אברכים . לפי התקנות הישנותזה רשם לך באתר שאין זכאות למי שאברך?
ולמרות זה נתן לך?
נכון.זה רשם לך באתר שאין זכאות למי שאברך?
ולמרות זה נתן לך?
מה הבעיה?
גם אצלי בעלי אברךאיך אני מצרפת תלושים? לא רואה את האופציה
(בעלי אברך אם זה משנה)
ומאיפה מביאים אישור הורה לומד מעודכן להשנה לאברך
אפשר לשלוח את הטופס ואח"כ לצרף בעדכונט את כל המסמכים הרלוונטיים.איך אני מצרפת תלושים? לא רואה את האופציה
(בעלי אברך אם זה משנה)
ומאיפה מביאים אישור הורה לומד מעודכן להשנה לאברך
איך ניתן לתקשר איתך?
zipii456 גימייל
רוצה למחוק אז תאותתי שראית
כןמישהו יודע האם בתלוש לשכיר מועיל גם שעות שמושלמות אפילו שהם לא בפועל( לדוגמא חודש שיש בו כמה ימי מחלה או בידוד וכתוב בתלוש סכום שעות : 150 בפועל 120
האם דבר כזה יעבור?
כלומר, השאלה היא איך והאם ניתן לשנות את הדרגהאתם מגישות לדרגה אפילו שהבעל אברך? לא מפחדות שאח"כ זה יעשה בעיה אם נרצה לפתוח עוסק פטור או לדווח על הקורסים של י.נ.ר נראה לי שזה יכול להיות בעייתי לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: