תודה רבה! בזכותך הצלחתי להגיש אחרי שבוע שלא הצלחתי......הדפדפן של מייקרוספט
תודה רבה! בזכותך הצלחתי להגיש אחרי שבוע שלא הצלחתי......הדפדפן של מייקרוספט
אפשרי בכלל שעד ה22\1 לקבל סבסוד כאברךאתם מגישות לדרגה אפילו שהבעל אברך? לא מפחדות שאח"כ זה יעשה בעיה אם נרצה לפתוח עוסק פטור או לדווח על הקורסים של י.נ.ר נראה לי שזה יכול להיות בעייתי לא?
עדיף יועצ\ת מס זה מסמך אחר פשוט יותראתם מכירים רו"ח שיסכים לחתום על ההצהרה של ההכנסות לעוסק פטור? מקובל לשלם על זה?
אני לא רואה אופציה של לומד לרבנות/ דיינותיש מישהו/י שהגיש בהצהרה על לומד רבנות?
האם אפשר להצהיר על לימוד לרב עיר ואז כל הבחינות נחשבות חובה או שרק ה3 הגדולים יכולים להחשב חובה, מישהו יכול לעזור?
אתה עומד בקריטוריונים של לומד רבנות?אני לא רואה אופציה של לומד לרבנות/ דיינות
אולי מסמנים משהו אחר? הכשרה מקצועית?
כן בעלי לומד ונבחן ברבנותאתה עומד בקריטוריונים של לומד רבנות?
הוא עשה מבחן חובה מה3 הגדולים בשנה האחרונה, ויעשה גם בשנה זו?כן בעלי לומד ונבחן ברבנות
יש לו אישור מהמכון בו הוא לומד
הוא עשה מבחן במצוות התלויות בארץ ויעשה בעירוביןהוא עשה מבחן חובה מה3 הגדולים בשנה האחרונה, ויעשה גם בשנה זו?
לא תוכלו לקבל דרגה כי זה לא מבחן חובה ולא עומד בקריטוריונים,הוא עשה מבחן במצוות התלויות בארץ ויעשה בעירובין
אשמח לעדכוןלא תוכלו לקבל דרגה כי זה לא מבחן חובה ולא עומד בקריטוריונים,
אא"כ מועיל להצהיר שנבחנים למסלול רב עיר שאז כל המבחנים חובה, אני מנסה לברר האם זה יעזור.
בשביל "יורה יורה" חובה זה שבת, איסור והיתר, נדה.אשמח לעדכון
ממש חשוב לי,
אגב מהם מבחני החובה לרבנות?
איך אפשר לברר?בשביל "יורה יורה" חובה זה שבת, איסור והיתר, נדה.
בשביל שאר הדברים זה משתנה, למשל לרב עיר הכל חובה, השאלה מה התמ"ת מתכוין לחובה, דוקא ל3 הנ"ל או אם אני יצהיר שאני רוצה לקבל תעודת רב עיר הכל נחשב חובה
אפשר לנסות להתקשר, אשמח לשמוע.איך אפשר לברר?
להתקשר אליהם?
ואם נניח השנה הוא ייבחן על איסור והיתר, זה יועיל?
כבר נבחן על איסור והיתר בעבר ולא עבר...אפשר לנסות להתקשר, אשמח לשמוע.
לא יועיל כי רק מי שנבחן שנה שעברה מבחן חובה יכול לקבל דרגה. (חוץ מזה שאו"ה זה לא משהו שנבחנים תוך 8 חדשים)
לאכבר נבחן על איסור והיתר בעבר ולא עבר...
זה נחשב?
עזרה מישהו?אפשרי בכלל שעד ה22\1 לקבל סבסוד כאברך
ואח"כ להגיש תלושי עבודה מה22\1 ולקבל סבסוד כשכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: