סילמן בישרה: עובדת על מתווה חדש לסבסוד המעונותמישהו שמע על התאחדות נשות אברכי ציונות הדתית
שפועלות לבטל את הגזירה הזאת??
איך זה יסתדר עם איווט האיום?
היא לא אמרה שזה יהיה גם לנשות אברכים שחורים.איך זה יסתדר עם איווט האיום?
זה לאאיך זה יסתדר עם איווט האיום?
היא לא אמרה שזה יהיה גם לנשות אברכים שחורים.
ועל הבג"ץ ועל היועמ"ש.מי שיבנה את הארוחות שלו על הבטחות מבית עידית סילמן יגווע ברעב בסבירות גבוהה.
אפשר לסמוך על זה?אחרי הפרסום במהדורה סוכם על דחייה של שבועיים במתווה כך שיתחיל מאמצע נובמבר
שאלה לי: אני תכננתי לפתוח בסוף החודש עוסק פטור חודשיים רטרואקטיביתאפשר לסמוך על זה?
למה צריך רטרואקטיבית אם אברך מתקבל אז?שאלה לי: אני תכננתי לפתוח בסוף החודש עוסק פטור חודשיים רטרואקטיבית
(כך אפשר)
אם תהיה דחיה ואמתין עם פתיחת העוסק פטור כבר לא אוכל לפתוח רטרואקטיבית ל1.9,
מה אפשר לעשות?
למיטב זכרוני נרשם כאן בעמודים קודמים שא"א לשנות במהלך השנה,למה צריך רטרואקטיבית אם אברך מתקבל אז?
המלך אמר לספור עד 10..........שימו לב!
ליברמן אמר שמי שימצא שזייף תלושים לא יוכל לקבל דרגה לא השנה ולא במהלך השנים!
הקישור לפרסום ישן, והאפשרות להגיש היא עד החודש ה8??????????פורסמו מבחני התמיכה
אין זכאות לאברכי כולל!
אחד מהסיבות שביגנם מתעקב הרישום לספסודלמיטב זכרוני נרשם כאן בעמודים קודמים שא"א לשנות במהלך השנה,
נכון?
הכל כרגע מוטל בספק.אחד מהסיבות שביגנם מתעקב הרישום לספסוד
זה היות והם עדיין לא החליטו (ובכל אופן עדיין לא פרסמו) האם יצטרכו שני דרגות השנה או שבחודשים הראשונים יהיה המשך משנה שעברה אוטומטי
אבל בכל אופן מי שפותח עסק אין שום סיבה לפני ה1/11
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: