דרוש מידע מעונות יום תשפ"ב

גלינג

משתמש סופר מקצוען
והשאלה היא כשתפתח מערכת הבקשות לדווח בתחילה על היותו אברך ואחרי קבלת הדרגה לחודשיים הראשונים להגיש בקשה לשינוי דרגה?
אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.
מקווה מאד שמשרד התמ"ת יסכים לבדוק 3 פעמים את המסמכים:
בדיקה ראשונה לחודשים 9+10
בדיקה שניה זמנית לחודש 11+12+1
בדיקה שלישית וקבועה שתהיה מאושרת רטואקטיבית מחודש 11

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה למומחים דכאן, אם הצלחתי להוציא לבעלי תלוש ממוסד, ומוצהר בו כי היקף המשרה שלו היא 96 שעות חודשיות (24 ש"ש ) ובפועל הוא נכח רק 50 שעות חודשיות, האם זה עדיין נחשב שהוא עובד 24 ש"ש או שמחשבים רק מה שעבד בפועל?
תודה!

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
שאלה למומחים דכאן, אם הצלחתי להוציא לבעלי תלוש ממוסד, ומוצהר בו כי היקף המשרה שלו היא 96 שעות חודשיות (24 ש"ש ) ובפועל הוא נכח רק 50 שעות חודשיות, האם זה עדיין נחשב שהוא עובד 24 ש"ש או שמחשבים רק מה שעבד בפועל?
תודה!
בודקים את שעות העבודה בפועל.
אם לא עבד (כגון בתקופת החגים שלא עובדים בערבי חג ובחול המועד, ועשה פחות שעות, ממוצע השעות ירד ויתכן שינוי בדרגה)

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
גם אלי התקשרו ממשרד התמ"ת. על הקו היתה חשבת שכר מ"שלנו". ספרה שבעלה אברך ומאחר והיא עובדת במשרד התמ"ת, היא נשאלת מידי יום עשרות שאלות בנוגע לאברכים ולכן בררה את הנושא לעומק.
היא טענה שלא תהיה הכרה בלימודים האלו למרות שהם בפיקוח בית הדין הרבני הגדול
כדי שתהיה הכרה בלימודים, חייבים אישור של משרד ממשלתי שמפקח על הלימודים. זה יכול להיות משרד החינוך, משרד הדתות, משרד המשפטים או כל משרד אחר. בית הדין הרבני לא ייספק אותם.
נשמע שיש מישהו שמנסה להטעות את הציבור
כי י.נ.ר ואיתם מנהלי המעונות והמשפחתונים מפזרים הודעות אלו , שנפתח קורס באישור, ושיתן מענה לגזירת המעונות...
למה מפרסמים בצורה כזו אם זה ללא אישור?

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
עד כמה שזכור לי,
לפי החוזר שמשרד הכלכלה הוציא, לא יהיה ניתן לשנות את הדרגה מאברך לעובד באמצע השנה.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כי י.נ.ר ואיתם מנהלי המעונות והמשפחתונים מפזרים הודעות אלו , שנפתח קורס באישור, ושיתן מענה לגזירת המעונות...
כסף :confused:

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L

נעמי ברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה!
מחשבים את השעות שעליהן קיבל תשלום באותו חודש. גם אם הן ע"ח ימי מחלה או חופשה.

Deep Media

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כרגע זה נשמע שאף אחד באמת לא יודע מה הקרטריונים האמיתיים.... כולל מי שכתב אותם
העובדה היא שאין כיום שום מוסד לימודים שמוכר ומפוקח ע"י משרד ממשלתי על תכני רבנות\דיינות

גלינג

משתמש סופר מקצוען
1634497549625.png

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
שאלה טובה.
ברור שלבעלי המעונות יש ענין ברישום
כנ"ל לגבי ינ"ר
ואם בסוף לא יכירו בזה, את תשלמי על זה.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אבל כשאני מדברת עם הסביבה שלי, נשמע שרק אני החשדנית והבודקת
גם אני ככה.
וכולם רק אומרים לי שאני פסימית וחשדנית סתם.
אני כל הזמן אומרת להם שכשידרשו לשלם סכום מלא, שיזכרו שהזהרתי :confused:

מוטי אא

משתמש רשום
י.נ.ר טוענים ששבוע שעבר היה להם אישור ועכשיו זה בבחינה מחודשת האם מספיק אישור מביה"ד הגדול ולכן בהתחלה פרסמו ועכשיו לא יודעים ורק שבוע הבא ידעו

מוטי אא

משתמש רשום
הם אמרו להירשם ולא צריך לשלם ומקבלים עדכון למייל האם זה מאושר למעונות

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
הם אמרו להירשם ולא צריך לשלם ומקבלים עדכון למייל האם זה מאושר למעונות
רק שה"להרשם" הזה, מחייב אותך בתשלום שכר הלימוד המלא במעון לחודש 11/2021
אולי הקורס יוכר - ואז תוכל לקבל דרגה
ואולי לא יוכר - ואז תצטרך לשלם את המחיר המלא (כ2500 ש"ח)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה