אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.והשאלה היא כשתפתח מערכת הבקשות לדווח בתחילה על היותו אברך ואחרי קבלת הדרגה לחודשיים הראשונים להגיש בקשה לשינוי דרגה?
אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.והשאלה היא כשתפתח מערכת הבקשות לדווח בתחילה על היותו אברך ואחרי קבלת הדרגה לחודשיים הראשונים להגיש בקשה לשינוי דרגה?
מקווה מאד שמשרד התמ"ת יסכים לבדוק 3 פעמים את המסמכים:אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.
המידע נאמר לי ע"י נציג המשרד.מקווה מאד שמשרד התמ"ת יסכים לבדוק 3 פעמים את המסמכים:
לא בדיקה אלא המשך המצב מ2021בדיקה ראשונה לחודשים 9+10
בודקים את שעות העבודה בפועל.שאלה למומחים דכאן, אם הצלחתי להוציא לבעלי תלוש ממוסד, ומוצהר בו כי היקף המשרה שלו היא 96 שעות חודשיות (24 ש"ש ) ובפועל הוא נכח רק 50 שעות חודשיות, האם זה עדיין נחשב שהוא עובד 24 ש"ש או שמחשבים רק מה שעבד בפועל?
תודה!
נשמע שיש מישהו שמנסה להטעות את הציבורגם אלי התקשרו ממשרד התמ"ת. על הקו היתה חשבת שכר מ"שלנו". ספרה שבעלה אברך ומאחר והיא עובדת במשרד התמ"ת, היא נשאלת מידי יום עשרות שאלות בנוגע לאברכים ולכן בררה את הנושא לעומק.
היא טענה שלא תהיה הכרה בלימודים האלו למרות שהם בפיקוח בית הדין הרבני הגדול
כדי שתהיה הכרה בלימודים, חייבים אישור של משרד ממשלתי שמפקח על הלימודים. זה יכול להיות משרד החינוך, משרד הדתות, משרד המשפטים או כל משרד אחר. בית הדין הרבני לא ייספק אותם.
עד כמה שזכור לי,אם יש ברשותו תלוש המוכיח שהתחיל מקום עבודה חדש הוא יוכל לקבל דרגה זמנית ובהמשך במידה וישלים ל3 תלושים יקבל דרגה קבועה עד סוף השנה.
כסףנשמע שיש מישהו שמנסה להטעות את הציבור
כי י.נ.ר ואיתם מנהלי המעונות והמשפחתונים מפזרים הודעות אלו , שנפתח קורס באישור, ושיתן מענה לגזירת המעונות...
למה מפרסמים בצורה כזו אם זה ללא אישור?
אמיתי?עד כמה שזכור לי,
לפי החוזר שמשרד הכלכלה הוציא, לא יהיה ניתן לשנות את הדרגה מאברך לעובד באמצע השנה.
מחשבים את השעות שעליהן קיבל תשלום באותו חודש. גם אם הן ע"ח ימי מחלה או חופשה.שאלה למומחים דכאן, אם הצלחתי להוציא לבעלי תלוש ממוסד, ומוצהר בו כי היקף המשרה שלו היא 96 שעות חודשיות (24 ש"ש ) ובפועל הוא נכח רק 50 שעות חודשיות, האם זה עדיין נחשב שהוא עובד 24 ש"ש או שמחשבים רק מה שעבד בפועל?
תודה!
כרגע זה נשמע שאף אחד באמת לא יודע מה הקרטריונים האמיתיים.... כולל מי שכתב אותםנשמע שיש מישהו שמנסה להטעות את הציבור
כי י.נ.ר ואיתם מנהלי המעונות והמשפחתונים מפזרים הודעות אלו , שנפתח קורס באישור, ושיתן מענה לגזירת המעונות...
שאלה טובה.נשמע שיש מישהו שמנסה להטעות את הציבור
אבל כשאני מדברת עם הסביבה שלי, נשמע שרק אני החשדנית והבודקתשאלה טובה.
ברור שלבעלי המעונות יש ענין ברישום
כנ"ל לגבי ינ"ר
ואם בסוף לא יכירו בזה, את תשלמי על זה.
גם אני ככה.אבל כשאני מדברת עם הסביבה שלי, נשמע שרק אני החשדנית והבודקת
כי אנשים חיים בהכחשהאבל כשאני מדברת עם הסביבה שלי, נשמע שרק אני החשדנית והבודקת
רק שה"להרשם" הזה, מחייב אותך בתשלום שכר הלימוד המלא במעון לחודש 11/2021הם אמרו להירשם ולא צריך לשלם ומקבלים עדכון למייל האם זה מאושר למעונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: