איך זה הגיוני שהמעון יקבל תשלום על חודשיים ויתן שירות של כמעט 3 חודשים?כן עד ה 1/11.
הסבסוד שניתן לקבל על אברך לתשפ"ב הוא רק לחודשיים (9 ו-10).
מה שהשנה התחילה ב9/8 לא קשור לסבסוד, הרי ההורים לא משלמים על תקופה זו כלל.
איך זה הגיוני שהמעון יקבל תשלום על חודשיים ויתן שירות של כמעט 3 חודשים?כן עד ה 1/11.
הסבסוד שניתן לקבל על אברך לתשפ"ב הוא רק לחודשיים (9 ו-10).
מה שהשנה התחילה ב9/8 לא קשור לסבסוד, הרי ההורים לא משלמים על תקופה זו כלל.
המעון יגבה את התשלום על התקופה הזאת בסוף השנה בחודש אוגוסט.איך זה הגיוני שהמעון יקבל תשלום על חודשיים ויתן שירות של כמעט 3 חודשים?
המעון יגבה את התשלום על התקופה הזאת בסוף השנה בחודש אוגוסט.
בסופו של דבר, המעון גובה 12 תשלומים (או 11 של חלקי 12).
מי שנמצא שנה שלימה במעון ומשלם על 12 חודשים, אז באמת לא משנה על איזה תאריכים זה מתיחס וכו'המעון יגבה את התשלום על התקופה הזאת בסוף השנה בחודש אוגוסט.
הוא קיבל את התשלום על חודש זה מההורים של שנה שברה,איך זה הגיוני שהמעון יקבל תשלום על חודשיים ויתן שירות של כמעט 3 חודשים?
דווקא לא, זה תשלום שמגיע לו שלשה שבועות חופש.המעון יגבה את התשלום על התקופה הזאת בסוף השנה בחודש אוגוסט.
עקרונית על פי חוקי התמ"ת, לא.השאלה אם בסופו של דבר נצטרך לשלם מחיר מלא על התקופה הזאת... (חצי חודש אוגוסט)
ע"פ החוק היבש, עד סוף העשירי.עד איזה יום הם יכולים להישאר במעון על חשבון התשלום של החודשיים?
השאלה אם בסופו של דבר נצטרך לשלם מחיר מלא על התקופה הזאת... (חצי חודש אוגוסט)
ברור שצריך לשלם.מי שנמצא שנה שלימה במעון ומשלם על 12 חודשים, אז באמת לא משנה על איזה תאריכים זה מתיחס וכו'
השאלה פה מתייחסת לילדים שעומדים לעזוב אחרי חודשיים וההורים לא מעוניינים לשלם תשלום מלא בלי סבסוד.
עד איזה יום הם יכולים להישאר במעון על חשבון התשלום של החודשיים?
יש כל שנה 12 חודשי לימוד, מתוכם שלושה שבועות חופשדווקא לא, זה תשלום שמגיע לו שלשה שבועות חופש.
שוב, הוא לא מקבל בסוף השנה שום כסף מיותר שיעזור לו לכסות את החודש הזה,הבעיה היא שהמעונות החרדים מתחילים ב -א' אלול בעוד התשלומים מתחילים ב - 09.
בדר"כ זה מסתדר כמעט אותו דבר, השנה בגלל שזו שנה מעוברת, יוצא פער גדול של קרוב לחודש בין שני התאריכים.
מי שסופג את הנזק, אלו בעלי המעונות שצריכים לשלם את כל ההוצאות של חודש שלם כולל משכורות, ללא שום הכנסות.
בסופו של דבר הם יקבלו את הכסף בסוף השנה, אך כרגע הם צריכים להתמודד עם הוצאה ללא הכנסה.
במילים אחרות, המעון בעצם מלווה להורים את תשלום השכ"ל עד סוף השנה.
לכן ברור שמי שעוזב באמצע השנה, נדרש לשלם את זה ע"פ דין וחוק.
גם במעון חרדי, זה משולם מתשיעי עד שמיני הבא.יש כל שנה 12 חודשי לימוד, מתוכם שלושה שבועות חופש
ועליהם יש 12 תשלומים.
איך זה מתחלק?
במעון חילוני זה מסודר מ - 09 עד 09.
במעון חרדי פחות מסודר.
בסופו של דבר אין שום הבדל.
אם הבנתי נכון, בשנה רגילה (לא מעוברת) ההורים משלמים יותר ממה שהם מקבלים ובשנה מעוברת ההורים מקבלים יותר ממה שהם משלמים.שוב, הוא לא מקבל בסוף השנה שום כסף מיותר שיעזור לו לכסות את החודש הזה,
הרי השנה מסתיימת כשלש שבועות לפני 1/9/2022, וזה החופשה שמגיעה ביושר בסיום השנה.
את הכסף על אוגוסט 2021 הוא קיבל מההורים של שנה קודמת.
באמת מעון או משפחתון חדש שנפתח השנה, עובד לחינם את השבועות האלו, ואסור לו לגבות עליהם למרות שלא מקבל עליהם משום מקום אחר.
כן, אם יש לפחות 24 שעות עבודה אז שעות הלימודים מצטרפות אליהן. זה נקרא הורה עובד ולומד.בלת"ק
לגבי האם
מישהו יודע אם הולך ביחד עבודה + לימודים?
כלומר - נגיד שיש לי 10-12 שעות לימודים. זה יכול להתווסף ל-25 שעות עבודה?
אכן.אם הבנתי נכון, בשנה רגילה (לא מעוברת) ההורים משלמים יותר ממה שהם מקבלים ובשנה מעוברת ההורים מקבלים יותר ממה שהם משלמים.
כלומר, ההורים ששולחים בשנה רגילה מסבסדים להורים ששולחים בשנה מעוברת.
ממש לא...אם הבנתי נכון, בשנה רגילה (לא מעוברת) ההורים משלמים יותר ממה שהם מקבלים ובשנה מעוברת ההורים מקבלים יותר ממה שהם משלמים.
כלומר, ההורים ששולחים בשנה רגילה מסבסדים להורים ששולחים בשנה מעוברת.
לא נכון, אני דיברתי עם התמ"ת והם אמרו לי שזה נחשב של שנת תשפ"אגם ילדים ממשיכים צריכים להגיש את כל המסמכים מחדש, אין הבדל
גם אני דיברתי עם התמת - ואמרו לי שכן צריך להגיש מחדש.ל
לא נכון, אני דיברתי עם התמ"ת והם אמרו לי שזה נחשב של שנת תשפ"א
רק חדשים צריכים
ילדים של תשפ"ב, לא משלמים על אוגוסט 2021, לא במעון ולא במשפחתון.@הכלבויניק אם הכנסתי השנה ילד למעון על החודש שמיני הזה צריך לשלם ? (כי במשפחתון גבו ממני על החודש הזה )ואם כן אז על החודש שמיני הבא צריך לשלם?
אז אולי היא מתכוונת לא לגבות על אוגוסוט הבא יכול להיות?ילדים של תשפ"ב, לא משלמים על אוגוסט 2021, לא במעון ולא במשפחתון.
אם גבו במשפחתון, זה לא כשורה (ואני אומר זאת בכובעי כמנהל פורום משפחתונים...).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: