נכון להיום.(הרבה יותר מהארץ)
עוד כמה שנים זה יעבור כנראה רפורמה ענקית, הם כבר מתקרבים לסף היכולת לשלם.
נכון להיום.(הרבה יותר מהארץ)
מידיעה או השערה?עוד כמה שנים זה יעבור כנראה רפורמה ענקית, הם כבר מתקרבים לסף היכולת לשלם.
קראתי מאמר בעניין.מידיעה או השערה?
איפה הוא אמר את זה?שימו לב!
ליברמן אמר שמי שימצא שזייף תלושים לא יוכל לקבל דרגה לא השנה ולא במהלך השנים!
תלוי מתוך כמה15% הופך את זה ללא כדאי.
אם יש עו''פ למה צריך ללמוד ?אם יש לי עוסק פטור אני יכול לעשות אישור שאני לומד להיות משגיח כשרות
דבר ראשון אם אין לי מספיק שעותאם יש עו''פ למה צריך ללמוד ?
בעו"פ אתה היחיד שמצהיר על מספר השעות.דבר ראשון אם אין לי מספיק שעות
מישהו יודע לומר על הרעיון הזה באופן רציני אם זה יעיל או לא?קבלתי ומעבירה:
עוקף את חוק המעונות של ליברמן: הפתרון של ר' מאיר רפאל חי ביטון מייסד מכללת מרכז מאיר, קורסים ללא עלות לאברכים.
אחי ורעי אברכים יקרים השומרים עלינו בזכות לימוד התורה שלכם.
כולנו רואים כמה הגזרות של הממשלה במוענות הילדים משפיעות על המצב של האברכים ברישום למעונות וקבלת ההטבות.
היום יאיר שרקי מחדשות 12 פרסם הודעה כי כל אברך שירשם לקורס כשרות או להכשרה אחרת גם אם בסופו של דבר לא יעבוד בתחום יהיה זכאי להנחה ברישום למעונות.
החלטתי להוביל מהלך תקדימי וראשוני ולעזור לכל האברכים שיצטרכו את ההטבה של המעונות, במסגרת התוכנית שהקמתי אברך שאכן לומד תורה יקבל אישור לימודים בתנאי שהאברך/התלמיד ירשמו לקורס מקוון ואף ישתתפו בתוכנית הלימוד לפחות ביותר מ 70 אחוז של השיעורים, הקורסים ינתנו ללא עלות כספית ! ויתנהלו ע"י המכון שהקמתי בעבר מרכז מאיר - המרכז הארצי ללימודי מקצועות הקודש וההלכה.
אני מבקש מכל אחד פה להפיץ את ההודעה הזאת ולעזור לכל האברכים על מנת שיהיה להם אישור מסודר לצורך רישום הילדים למעונות היום.
הלימודים יהיו בשלב זה באמצעות צפייה בערוץ היוטיוב בסדרת הרצאות וזאת עד שהגבלות הקורונה יוסרו.
כולנו חייבים לעזור לאברכים ולעולם התורה.
איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!
בברכה,
מאיר רפאל חי ביטון
054-5214473
מבקש להתחייב בצפייה של 70 אחוז מהשיעורים במידה ותהיה ביקורת . (ע"פ שם משתמש וסיסמה)
מישהו יודע לומר על הרעיון הזה באופן רציני אם זה יעיל או לא?
לא רציני, סתם פרסומת.זה הקישור ללימודים
Google Forms: Sign-in
Access Google Forms with a personal Google account or Google Workspace account (for business use).docs.google.com
וזה קישור לאתר שלהם:
ואם יש למישהו מידע על הנושא?
זה לא מוסד אקדמאי, ולא קורס בפיקוח ממשלתי.למה לא?
וגם יועיל לסטודנט לרב קו והכל בחינםאני דיברתי עם מאיר ביטון שהוא באמצע לסדר את זה (באמצעות ינ"ר)
תשובות יבואו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: