דרוש מידע מעונות יום תשפ"ב

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@אאססתתרר @יהודה המצחיק @vigi
רק עכשיו קבלתם דרגה? חודש לפני סיום שנת הלימודים במעון?
מה זה אומר? שכל השנה שילמתם מחיר מלא ועכשיו תקבלו החזר על כל השנה?
חס וחלילה. אני הגשתי לתשפ"ג-שנה הבאה.
המנהלת כבר רשמה אותו כי הוא ממשיך. וקיבלתי דרגה תוך פחות מ24 שעות

יהודה המצחיק

משתמש צעיר

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הגשתי בעדכונט השלמת מסמך ב1/5
קיבלתי אתמול/שלשום דרגה
בלי שדיברתי או משהו, אז כנראה שמשהו כן מתקדם שם....
כנראה שמשהו השתפר משמעותית
הגשנו עידכון מסמך לפני שבועיים
וקיבלנו דרגה בלי להתקשר

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
או שברגע שעברו את ה28.2 יש הרבה פחות בקשות לבדוק, כי הרוב הגישו עד אז, כדי לקבל רטרו...

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
מישהו יודע מה עושים אם החודש חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה ולפניה שמירת הריון, כך שלא עבדתי תקופה ארוכה (יש לי תלושים על סכומים של מינוס, בגלל ההפרשות לפנסיה) אין לי תלושים נורמליים של שלושה חודשים רצופים מהתקופה המבוקשת (לתשפ"ג כמובן)????????

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
מישהו יודע מה עושים אם החודש חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה ולפניה שמירת הריון, כך שלא עבדתי תקופה ארוכה (יש לי תלושים על סכומים של מינוס, בגלל ההפרשות לפנסיה) אין לי תלושים נורמליים של שלושה חודשים רצופים מהתקופה המבוקשת (לתשפ"ג כמובן)????????
בתמת מסתכלים על הברוטו
המינוס שיש הוא מחושב על הנטו
ואם יש מינוס אז כנראה זה חודש חלקי והם גם לא מחשבים אותו אלא מחודש הבא אחריו

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
תצטרכי לתת תלושים מאז החזרה לעבודה. זה בסדר מבחינתם, אבל יכול לעכב את קבלת הדרגה עד שיהיו שלושה תלושים.
בכל נקרה, בלי קשר לשמירה, אם את מדווחת שחזרת מחל"ד בשלושת החודשים שלפני הכניסה למעון מבקשים תלושים מאחרי החל"ד.

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
בכל נקרה, בלי קשר לשמירה, אם את מדווחת שחזרת מחל"ד בשלושת החודשים שלפני הכניסה למעון מבקשים תלושים מאחרי החל"ד.
אני חושבת שהשנה זה לא כך, הם מסתפקים בתלושים מלפני החל"ד. השאלה אם את יודעת בוודאות שאי אפשר להביא תלושים של שמירת הריון (הם מסתכלים על השכר בסיס או על השכר שמשולם בפועל?)

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שהשנה זה לא כך, הם מסתפקים בתלושים מלפני החל"ד. השאלה אם את יודעת בוודאות שאי אפשר להביא תלושים של שמירת הריון (הם מסתכלים על השכר בסיס או על השכר שמשולם בפועל?)
ממה שאני יודעת, צריך להביא תלושים של חודשי עבודה מלאים.
אחרת לא יהיו לך מספיק שעות עבודה כדי לקבל הנחה.
מורות למשל לא יכולות להביא תלושים מהחופש הגדול.
לגבי השינוי שמקבלים תלושים מלפני החלד- אם את מדברת על השינוי שעשו השנה אז זה רלוונטי רק לילד שכבר היה במעון לפני זה. לא לילד שנכנס למעון אחרי החלד. (אלא אם יש לו אח במעון שהיה בו לפני זה)

לוכדת חלומות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תקשיבי הסתבכתי עם הדרגה הזאת. הם סוחטים אותיייי.
מה אני עושה?
דיברתי איתם בגלל שחזרתי מחל"ד (4 חודשים) הם רוצים דווקא את התלוש של החודש. וקיבלתי אותו עכשיו ואני רואה תוספת של 2000 ש"ח דמי הבראה.
מה אני עושה??
אני לא יקבל דרגה בצורה כזאת.
מה עושים??
בא לי לבכות אני לא עומדת בזה כבר:cry::cry::cry:

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
תקשיבי הסתבכתי עם הדרגה הזאת. הם סוחטים אותיייי.
מה אני עושה?
דיברתי איתם בגלל שחזרתי מחל"ד (4 חודשים) הם רוצים דווקא את התלוש של החודש. וקיבלתי אותו עכשיו ואני רואה תוספת של 2000 ש"ח דמי הבראה.
מה אני עושה??
אני לא יקבל דרגה בצורה כזאת.
מה עושים??
בא לי לבכות אני לא עומדת בזה כבר:cry::cry::cry:
אם יש לך עם מי לדבר במקום העבודה- הייתי מבקשת מהם לדחות בחודש את תשלום ההבראה, ולהוציא תלוש מתוקן.
(אני עשיתי את זה כשהייתי אמורה לקבל תשלומים רטרואקטיבים בדיוק בחודש של תלוש לתמת)
רק צריך לברר אם זה חוקי לדחות את תשלום ההבראה

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
אם יש לך עם מי לדבר במקום העבודה- הייתי מבקשת מהם לדחות בחודש את תשלום ההבראה, ולהוציא תלוש מתוקן.
(אני עשיתי את זה כשהייתי אמורה לקבל תשלומים רטרואקטיבים בדיוק בחודש של תלוש לתמת)
רק צריך לברר אם זה חוקי לדחות את תשלום ההבראה
אין שום בעיה לדחות את תשלום ההבראה ע"פ בקשתך

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה