ואני אוכל לבקש מיד בחזרה מחופשת הלידה למרות שלא יהיו לי עדיין את התלושים? כי חבל על החודשים הראשונים...אם תפתחי את הבקשה בזמן, תקבלי רטרו מהכניסה למעון
תודה על התשובות המפורטות והזריזות!
ואני אוכל לבקש מיד בחזרה מחופשת הלידה למרות שלא יהיו לי עדיין את התלושים? כי חבל על החודשים הראשונים...אם תפתחי את הבקשה בזמן, תקבלי רטרו מהכניסה למעון
הם יתנו דרגה זמנית על בסיס התלוש הראשון ואח:כ ירצו לראות שגם הבאים אותו דברואני אוכל לבקש מיד בחזרה מחופשת הלידה למרות שלא יהיו לי עדיין את התלושים? כי חבל על החודשים הראשונים...
תודה על התשובות המפורטות והזריזות!
כן עשיתי חשבון שבקצב הזה אני מקבלת דרגה כשהילדה תעלה לכיתה אהם יתנו דרגה זמנית על בסיס התלוש הראשון ואח:כ ירצו לראות שגם הבאים אותו דבר
אבל תקחי בחשבון שהשנה יש אנשים רגילים שעדיין לא קבילו דרגה וזה יכול להיסחב המון זמן ללא קשר לחל"ד
כישרונית הילדהכן עשיתי חשבון שבקצב הזה אני מקבלת דרגה כשהילדה תעלה לכיתה א
ממש לא, חודש וחצי הם עובדים על אותו יום ויש לי סביבות ה40 ימים עד התאריך שלי, תעשו חשבון לבדכישרונית הילדה
כל 2 חודשים עולה שנה
אז זה בעצם אומר, אם אני מבינה אותך נכון, שיהיה אפשר להגיש בקשה ולקבל סבסוד (בעז"ה...) רק חודש אחרי שאחזור מחופשת הלידה? הם מחזירים גם רטרואקטיבית?
אחרי שביום חמישי הייתי איתם בטלפון משמונה בבוקר עד אחת בצהרים ולא הסכימו להעביר לחשב בשום אופן.אני עכשיו אחרי שעה המתנה על הקו, ענתה נציגה ואמרתי לה שאני לא יורדת מהקו עד שמעבירים אותי לחשב שכר.
היא אמרה לי- אין בעיה, תהיה איתי כל המשמרת ושמה לי מנגינה להמתנה....
ממש ככהאחרי שביום חמישי הייתי איתם בטלפון משמונה בבוקר עד אחת בצהרים ולא הסכימו להעביר לחשב בשום אופן.
בהתחלה דיברתי בתקיפות שאני דורשת לעבור למנהל או חשב, אח"כ בכיתי שאני לא יכולה לשלם יותר וכו'.....
אמרו לי שמנהלת תחזור אלי תוך 2 ימי עסקים (לא כולל שישי ושבת...)
הבוקר מנהלת חזרה אלי ואחרי כמעט שעה המתנה היא סידרה לי את הדרגה!!
תמשיכו לנסות, רק בכח זה עובד...
יכולה להגיד שאצלנו דיברנו עם ההנהלה ונתנו את ההנחה לפני שהם קיבלו אליהם את הכסף כששלחנו את המסמך שקיבלנו דרגהאודה לעזרת המומחים שכאן,
קיבלנו דרגה לבת שלי בערך ב15.5 (לפני חודש ו3 שבועות)
כשבאנו לבקש מהמנהלת את ההחזרים על החודשים ששילמנו מחיר מלא
היא אמרה שהיא צריכה קודם לקבל את הכסף או דוחו"ת ממשרד הכלכלה ורק אז תוכל להחזיר לנו,
והפלא ופלא כבר עברו כמעט חודשיים והיא עדיין טוענת שלא קיבלה מהם,
הגיוני?
אם ב15.5 קבלת דרגהאודה לעזרת המומחים שכאן,
קיבלנו דרגה לבת שלי בערך ב15.5 (לפני חודש ו3 שבועות)
כשבאנו לבקש מהמנהלת את ההחזרים על החודשים ששילמנו מחיר מלא
היא אמרה שהיא צריכה קודם לקבל את הכסף או דוחו"ת ממשרד הכלכלה ורק אז תוכל להחזיר לנו,
והפלא ופלא כבר עברו כמעט חודשיים והיא עדיין טוענת שלא קיבלה מהם,
הגיוני?
איזה מסמכים צריך?לבינתיים
נפתח הגשת דרגות לשנת תשפ"ג
אומרים שיהיה סנכון שנה הבאהאיזה מסמכים צריך?
איזה מסמכים צריך?
עדיין אין הנחיות חדשותאומרים שיהיה סנכון שנה הבאה
האם צריך להגיש תלושים?
עונים תוך יוםלבינתיים
נפתח הגשת דרגות לשנת תשפ"ג
מבקשים תלושים ולידיעתי כנראה שאין סינכרון {ללא אחריות}אומרים שיהיה סנכון שנה הבאה
האם צריך להגיש תלושים?
ברישום אפשר לבחור בין פ"ב לפ"גאפשר קישור לרישום תשפ"ג?
לא לרישום, לקבלת דרגה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: