התכוונתי מפסידים מבחינת זמן.מה הכוונה מפסידים? הכל הולך אחר זמן ההגשה לא האישור
אם עד ה-20 לחודש לא נקבעת דרגה- בעשירי הבא אצטרך לשלם שוב 2000 שקל שכבר אין לי מאיפה לגרד אותם...
התכוונתי מפסידים מבחינת זמן.מה הכוונה מפסידים? הכל הולך אחר זמן ההגשה לא האישור
אין לכם הנחה זמנית?התכוונתי מפסידים מבחינת זמן.
אם עד ה-20 לחודש לא נקבעת דרגה- בעשירי הבא אצטרך לשלם שוב 2000 שקל שכבר אין לי מאיפה לגרד אותם...
התכוונתי מפסידים מבחינת זמן.
רציתי לדעת עם אני עובדת רק 24 שעות שבועיות ובעלי 36 שעות שבועיות אני יוכל לקבל דרגה לא מובן לי.
אני בדקתי היום מולם ואמרו לי שהבעל לא רלוונטי ואם האשה רוצה את הדרגה המיטיבה היא חייבת 36 שעותכן. את הדרגה המיטבית לפי מבחן הכנסה.
ככל ואחד מבני הזוג עובד 36 ש"ש, ובן הזוג השני עומד באחד מתנאי התעסוקה, כגון עבודה של לפחות 24 ש"ש, מקבלים את הדרגה הכי טובה, בכפוף למבחן הכנסה.
מעניין...אני בדקתי היום מולם ואמרו לי שהבעל לא רלוונטי ואם האשה רוצה את הדרגה המיטיבה היא חייבת 36 שעות
בנוסף לשאלות הנ"ל יש לי עוד דבר שצריך בירורהאם לא יצטרכו בשום שלב?
מאיפה יודע, הרי לא כתוב באתר של התמ" ת?
ואני חושבת על המטפלת של הבונבונת שלי שב10 הבא שוב תישאר עם חצי משכורת. כבר חצי שנה.
הגשת בקשה חדשה או שעדכנת מסמכים?אני הגשתי בקשה ב 7/1 וקבעו לי דרגה אתמול!
או שמקבלים במייל או באתר https://apps.moital.gov.il/ClearEligibilityDegree/Default.aspxאיך יודעים שדרגה אושרה?
מקבלים למייל?
רק תשפבברשת בכל הטפסים כתוב תשפ"א
האם אפשר להגיש ככה? אן שצריך שיהיה כתוב תשפ"ב?
בגלל שהגישו ערר בבגץלמה רשום לי שהדרגה עד ה 02/2022?
אני שואל כי יש סתירה בין הסימלטור לבין הטבלה:האם עצמאי צריך להגיש שומת מס לשנת 2020?
או שמספיק אישור רו"ח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: