תעודת זהות עם ספח.אני אברך. העליתי בעדכונט תלושים של אשתי, אישור כולל, והצהרת הורה לומד. האם יש עוד מסמכים שאני צריך להעלות? (בפתיחת התיק לא העלתי שום דבר)
ותבדקו לפי הסימולטור מסמכים
תעודת זהות עם ספח.אני אברך. העליתי בעדכונט תלושים של אשתי, אישור כולל, והצהרת הורה לומד. האם יש עוד מסמכים שאני צריך להעלות? (בפתיחת התיק לא העלתי שום דבר)
בלי זה אין דרגה?תעודת זהות עם ספח.
כבר לא צריך. הם שואבים נתונים ממשרד הפניםתעודת זהות עם ספח.
לפי מה שאני יודעת בכל פניה נשלחת למייל אסמכתא עם הבקשה שהוגשה עם הקבצים שצורפואיך אפשר לראות אילו מסמכים הגשתי כבר?
מגיע אישור, אבל בלי המסמכים ששלחתילפי מה שאני יודעת בכל פניה נשלחת למייל אסמכתא עם הבקשה שהוגשה עם הקבצים שצורפו
האם בהמשך יצטרכו גם לשלוח שומת מס??????השנה צריך אישור מרואת חשבון
אבל-החישוב לא לפי שנתי אלא לבחור 3 חודשים!! שזה דבר ענק!!!
(אני נעזרתי ברואת חשבון ב150 ש"ח )
כאן כל הטפסים
טפסים לעצמאי
אני מנסה לרשום ילד שכבר נמצא במעון לשנה נוספת- תשפ"ג (מחר זה המועד האחרון)
למה המערכת לא מזהה שהוא כבר נמצא במעון הזה בשנה הנוכחית?
כדאי מאד להתקשר למוקד לוודא שהכל תקיןאני אברך. העליתי בעדכונט תלושים של אשתי, אישור כולל, והצהרת הורה לומד. האם יש עוד מסמכים שאני צריך להעלות? (בפתיחת התיק לא העלתי שום דבר)
נראה לי שצריך לשלוח עד סוף החודש הזההיי,
אם פתחתי פניה בתמת ולא הוספתי את המסמכים תלושים וכו'...
משהו יודע עד מתי אפשר להוסיף את המסמכים בשביל לקבל דרגה על כל השנה?
-וכמה שעות כדאי לכתוב את האישור כולל?
הוספת מסמכים אפשר אפילו עד סוף השנהנראה לי שצריך לשלוח עד סוף החודש הזה
ז"א תוך 4 ימים
חזרה אלי חשבת שכר של התמת שמה שחסר זה רק אישור לימודים בכולל בפורמט המשרד (שלחתי להם את האישור המקורי מהכולל).
מישהו יודע אם יש מעודכן לתשפ"ב או שולחים את של תשפ"א?
רק אותו מצאתי
בבקשה זה דחוף לי, לא רוצה לשלוח משהו שיחזירו לי שו
מה שלחתי להם?
אני שלחתי אישור כולל שלא היה כתוב שנה בכלל
והמשרד של הכולל כתבו לי שזה מה שנתנו לכולם ואף אחד לא חזר לבקש אחר עם שנת תשפ"ב
(ומדובר ברשת כוללים גדולה)
אני שלחתי את תשפ"א- (מכולל מיר) ואמרו לי בתמ"ת שזה מצוין.חזרה אלי חשבת שכר של התמת שמה שחסר זה רק אישור לימודים בכולל בפורמט המשרד (שלחתי להם את האישור המקורי מהכולל).
מישהו יודע אם יש מעודכן לתשפ"ב או שולחים את של תשפ"א?
רק אותו מצאתי
בבקשה זה דחוף לי, לא רוצה לשלוח משהו שיחזירו לי שו
לא הבנתי את השאלההרישום שלך למעון לשנה זו כבר נקלט במערכות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: