לפני יומיים הם אחזו ב-28 לדצמבר.באיזה תאריך הם אוחזים היום?
בטוח????לפני יומיים הם אחזו ב-28 לדצמבר.
אני רוצה לדעת אם אני מקבלת דרגה בימים הקרובים המשפחתונית תרגיש את זה כבר החודש או רק בחודש הבא.מישהי יודעת אם כשמתקבל הדרגה המשפחתון מקבל את כל הכסף רטרואקטיבית באותו יום או רק ב10 לחודש?
זה מה שהם אמרו לי לפני יומיים.בטוח????
ביום ראשון דיברתי איתם ואמרו שאוחזים ב 20 לדצמבר...
רציתי לדעת עם אני עובדת רק 24 שעות שבועיות ובעלי 36 שעות שבועיות אני יוכל לקבל דרגה לא מובן לי.יש שינויים נוספים?
אם הדרגה נקבעה עד ל22 לחודש, הכסף יכנס ב10 הקרוב.אני רוצה לדעת אם אני מקבלת דרגה בימים הקרובים המשפחתונית תרגיש את זה כבר החודש או רק בחודש הבא.
כן. את הדרגה המיטבית לפי מבחן הכנסה.רציתי לדעת עם אני עובדת רק 24 שעות שבועיות ובעלי 36 שעות שבועיות אני יוכל לקבל דרגה לא מובן לי.
מקבלי אבטלה זכאים לסבסוד, אבל רק בתקופה בה הם זכאים לקבל דמי אבטלה, לאחרמ"כ, אין להם שום סבסוד, עד שיחזרוו לעבודה. וע"כ, מן הסתם שיצטרכו להוכיח חזרה לעבודה ע"פ תלושים.שלום
לגבי שנת תשפ"ב:
הייתי תקופה ארוכה מאד בחל"ת עקב הקורונה והתחלתי לעבוד שוב באיזור יולי אוגוסט,
לפי המשכורת הנוכחית לא מגיעה לי דרגה ולפי הסכום של החל"ת כן.
הבנתי שהחודשים שלפני יולי אוגוסט הם בסדר בשביל התלושים, אבל האם זה שאני
עובדת כיום ימנע ממני את הדרגה?
בהנחה שאני יכולה לקבל, איך מגישים 'תלושים' של חל"ת?
אשמח מאד לעזרה , בתודה מראש!
כרגע, אין מידע על סבסוד לשנת תשפ"ג. זה מתפרסם רק בסמיכות לתחילת שנה"ל.חדשה בתחום...
מישהו יכול לומר היכן אני רואה מידע לגבי תשפ"ג?
היכן טבלת ההכנסות?
ומה עם בעל אברך?
תודה מראש!
באישו הלימודים של הכולל. איזה חתימה וחותמת צריך? של המוסד לימודים? (אי אפשר למלא במחשב?)אישור של תשפ"ב
צריך למלא תצהיר של התמ''ת ולא של הכוללבאישו הלימודים של הכולל. איזה חתימה וחותמת צריך? של המוסד לימודים? (אי אפשר למלא במחשב?)
זה הבנתי. אבל צריך חותמת וחתימה של הכולל על המסמך הזה. לא?צריך למלא תצהיר של התמ''ת ולא של הכולל
כןזה הבנתי. אבל צריך חותמת וחתימה של הכולל על המסמך הזה. לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: