ואם יש לי באמת עוסק פטור?סליחה, אבל למה עוסק פטור אם דחו את זה עד סוף שנה, ואם ביבי הולך על עסקת טיעון לכלי עלמא הממשלה נופלת?
ואם יש לי באמת עוסק פטור?סליחה, אבל למה עוסק פטור אם דחו את זה עד סוף שנה, ואם ביבי הולך על עסקת טיעון לכלי עלמא הממשלה נופלת?
עונה מנסיון של שנה שעברה. עוד לא הגשתימי שהיא גם עצמאית וגם שכירה, ואין לה מספיק שעות בכל מקום, רק בשניהם יחד. איך היא צריכה להגיש, מבחינת שעות ומבחינת שכר?
שים לב שכתוב מתחת לצירוף של אישור כוללאיפה מבקשים גובה מילגה?
אני לא יודעת. כשבעלי היה אברך היה כתוב באישור "מסגרת מלאה- 9:00-19:00" וזה התקבל. לא יודעת מעבר.
למיטב ידיעתי לא השתנו מבחני ההכנסה לנפש.אם שנה שעברה קיבלתי את הדרגה שרציתי, אני יכולה להעתיק את מספר השעות במדויק או שהשתנה משהו בפרמטרים?
(אברך ועצמאית)
שומת המס גבוהה מ2019.
@טילון @שריתיש @האברך ממיר
ברגע שאתה מדווח כעובד בתמ''ת, לא מעניין אותם אם אתה גם אברך, ההתייחסות תהיה כשל עובד.שאלה :אם אני עובד 24 ש''ש ובמקביל אברך בכולל, האם אני יכול להגיש בקשה על שם אברך כולל, או שזה שאני מופיע בביטוח לאומי כעובד מפריע ?
יש להגיש עם מסמכים של תשפ"אמן הסתם שאלו כבר, אבל לא הבנתי ברור,
אילו מסמכים צריך אברך להגיש? (אישור לימודים, והצהרת הורה לומד)
הבנתי שצריך להגיש את של תשפ"א,
אך קיבלתי במייל מאגודת ישראל טפסים מותאמים לתשפ"ב
האם להגיש אותם? (אמרו פה בעבר שהטפסים של תשפ"ב נערכו עצמאית ואינם מתקבלים)
השאלה אם אני חייב לדווח על כך. או שאני יכול להצהיר שאני אברךברגע שאתה מדווח כעובד בתמ''ת, לא מעניין אותם אם אתה גם אברך, ההתייחסות תהיה כשל עובד.
גם לי ככה אמרו!!בשיחה עם מוקד משרד התמ"ת לפני כמה דקות, נאמר לי שהמשרד טרם קיבל את ההחלטה של בג"צ בנושא האברכים, ולכן ניתן להגיש עם מסמכים של תשפ"א בלבד, והדרגה שתאושר, בינתיים, היא רק עד סוף דצמבר 2021.
לכשתתקבל החלטה מסודרת, יחליטו במשרד האם אברך יידרש להגיש מסמכים עבור תשפ"ב, או שהמסמכים של תשפ"א יספיקו.
שאלה!
מהם הטפסים שצריך להגיש לאברך?
הצהרת הורה לומד ואישור כולל בלבד?
הם מבקשים גובה מילגה ושעות שבועיות זה אמור לשנות לדרגה?
אשמח לתשובה
לגבי טפסים לאברך-
יש למלא שתי טפסים
1.נספח 10-אישור מהכולל
2.נספח 3-אישור של ההורה שלומד.
תוכלו לעלות את הטפסים כאן בבקשה
וגם אשמח האם השלמתם נספח 3 של שנת תשפא או תשפב?
בתמת אמרו לי למלא תשפא-האם נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: