סליחה, אבל למה עוסק פטור אם דחו את זה עד סוף שנה, ואם ביבי הולך על עסקת טיעון לכלי עלמא הממשלה נופלת?יש למישהו את המסמכים המדוייקים שצריך לשלוח בעל עוסק פטור
תודה רבה
אני מתעסקת בשכר והמעסיק לא משדר סתם כך טופס 100 אלא רק לפי בקשת ב"ל או במקרה שלפיטורין/התפטרות וכדומההביטוח לאומי מקבל היום את נתוני השכר של העובדים ישירות מהמעסיק ברמה חודשית (טופס 100)
כך שאני מבינה שמתכוונים לזה,
אני מתעסקת בשכר והמעסיק לא משדר סתם כך טופס 100 אלא רק לפי בקשת ב"ל או במקרה שלפיטורין/התפטרות וכדומה
הם לא עושים את זה,מבירור שעשיתי
גם היום הם יכולים לגשת לנתונים של ביטוח לאומי
כי כולם חתמו להם בהצהרה
הנני מצהיר/מצהירה בזה, כי כל הפרטים שמסרתי הינם מדויקים, מלאים ונכונים, לרבות הנספחים שיצורפו לבקשה לצורך קביעת דרגת הזכאות ואימות הנתונים הנדרשים. הנני נותן את הסכמתי לכך, כי המשרד יהיה רשאי לפנות לכל גורם לצורך קבלת הבהרות, אם נדרשות וכן לצורך אימות הנתונים המצוינים על גבי האישור או המסמך
זה צריך להיות 144 שעות בממוצע לשלושת התלושים, או 144 שעות לכל חודש בפני עצמו?כדי לקבל דרגה מקסימלית צריך לאחד מבני הזוג לפחות 36 שעות שבועיות, ולשני לפחות 24 שעות שבועיות.
בנפרד או בממוצע?נפרד בממוצע
לדוגמה:בנפרד או בממוצע?
צודקתנכנס לתוקף החל מ 10/2021המוסד לביטוח לאומי,דיווחי שכר חודשי וייעודי
b2b.btl.gov.il
אני גם חשבת שכר...
אולי בכל אופן משהי יודעת מניסיון?יש לי במעון 2 ילדים: פעוט, ותינוק חדש שנכנס בדצמבר.
כרגע הגשתי שלש תלושים רצופים משנה שעברה. ואמורה להגיש עוד תלוש מלא של אחרי החזרה מחופשת לידה.
משהו יודע לפי מה יחשבו את הדרגה? יעשו ממוצע של 4 התלושים?
לצערינו כןתגידו, זה נורמלי שאני שלחתי לפני יותר מחודש ולא חזרו אלי עדיין? לא בא לי לשלם שוב מלא בפברואר
בעשרה בטבתלצערינו כן
לוקח להם המון המוןןן זמן
אני הגשתי ב7.12 קיבלתי תשובה ב9.1.
ושבוע שעבר מישהי רשמה שהם מטפלים עכשיו במי שהגיש ב-7.12
מתי הגשת?
צריך לשדר כל חודש טופס 100 חודשי לביטוח לאומיאני מתעסקת בשכר והמעסיק לא משדר סתם כך טופס 100 אלא רק לפי בקשת ב"ל או במקרה שלפיטורין/התפטרות וכדומה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: