ב
ברוכי
אורח
יש לך מקור?כן.
אפשר להתחיל לעבוד מינואר והילך
פורסם שיש אפשרות לבקש פעם אחת הנחה.
יש לך מקור?כן.
אפשר להתחיל לעבוד מינואר והילך
בג"ץ אמר בתחילת הדיון שאם יש טענות על הקריטוריונים של מעמד לומד לרבנות אז צריך להגיש על זה בג"ץ נפרד (בעתירה הראשונה הטענה הייתה שלא מכירים בלומדי רבנות, והמדינה השיבה שהיא מקבלת את הטענה והם כן יכירו, ממילא הנושא הזה נסגר, אם יש טענה על קריטריונים זה עתירה בפני עצמה), אני מאמין שכשיסיימו עם הבג"ץ הנוכחי יגישו חדש על זה.למה סטודנטים לא צריכים להיות רשומים כלומדים שנה קודם שמקבלים תמיכה
ואברכים כן?
למה לא טוענים את זה בבג''ץ? בעצם עדיין יש הפליה בין סטודנט לאברך!
טוענים!!למה סטודנטים לא צריכים להיות רשומים כלומדים שנה קודם שמקבלים תמיכה
ואברכים כן?
למה לא טוענים את זה בבג''ץ? בעצם עדיין יש הפליה בין סטודנט לאברך!
לאהטענה הזו זה מה ששכנע את השופטים לבקש דחיה
גם. וגם קצב ההיבחנות הנדרש לא ריאלי מי שנבחן ברצינות.לא
כי גם שנה הבאה זה לא שיוויוני כי סטודנט יכול להירשם ללימודים בתחילת שנה הבאה ואברך צריך להירשם כבר השנה (שנה קודם)
ניסית לדבר עם המוקד של התמ"ת?@byby
את יודעת אולי מה עושים אם הוצאתי מהמעון בתחילת נובמבר בגלל שלא היה לי פתרון אז והעדפתי להעביר לפרטי ועכשיו כשאני מנסה להוציא דרגה אני מקבלת שאני לא יכולה להגיש כי הוא לא רשום במעון, מנהלת המעון אומרת לי שאין מה לעשות ואין לה מקומות והיא לא מצליחה לדבר עם התמת.
אני ביאוש!!!
לא רק שגבו לי בבום 5 אלף שח בצק בגלל שהוצאנו מהמעון אז גבו מחיר מלאאאאאאא.
ואמרו שברגע שיפתח נגיש בקשה וכמובן נקבל החזר, אבל לא נותנים לי להגיש בקשה על החודשים שהוא כן היה במעון.
יש מי שיודע מה עושים?
ממש אשמח לעזרה
@הכלבויניק
שאלת המיליון דולר...לא תוכלו לקבל דרגה כי זה לא מבחן חובה ולא עומד בקריטוריונים,
אא"כ מועיל להצהיר שנבחנים למסלול רב עיר שאז כל המבחנים חובה, אני מנסה לברר האם זה יעזור.
בנוסף תשובות למבחנים מקבלים בסביבות 5 חודשים לאחר המבחןרק מי שנבחן שנה שעברה מבחן חובה יכול לקבל דרגה. (חוץ מזה שאו"ה זה לא משהו שנבחנים תוך 8 חדשים)
01/09/2021אין לי כח לעבור על מאות הודעות, איזה תאריך כניסה צריך לכתוב במשפחתון?
לא נכון!!01/09/2021
אין צורך לעבור על ההודעות.אין לי כח לעבור על מאות הודעות, איזה תאריך כניסה צריך לכתוב במשפחתון?
מקור?לא נכון!!
כתיבת תאריך מאוחר עלול לסבך!
התאריך הוא 9/8/21
זה התאריך הלועזי של א' באלול תשפ"אמקור?
מקור?
ניתן פשוט לכתוב בגוגל https://www.google.com/search?q=לוח חופשות משפחתונים חרדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: