עדיין לא יצא לפועללא אמרו שיהיה חינוך חינם לגמרי? מה התחדש אם כן, אותו דבר רק שהוציאו את האברכים?...
זה רק רעיון של ליברמן
עדיין לא יצא לפועללא אמרו שיהיה חינוך חינם לגמרי? מה התחדש אם כן, אותו דבר רק שהוציאו את האברכים?...
מן הסתם כשהוא יראה שכל האברכים לפתע "יצאו לעבוד" הוא לא ימהר...עדיין לא יצא לפועל
זה רק רעיון של ליברמן
אז באמת,עדיין לא יצא לפועל
זה רק רעיון של ליברמן
בדיוק. ולא רק אברכים, כל מי שעובד פחות מ24 ש"ש, שפעם היה זכאי והיום לא.אז באמת,
רק בשביל להבין,
זה נשאר על אותו עיקרון עם הדרגות,
רק שאברכים לא זכאים לסבסוד בכלל?
טעות.בדיוק. ולא רק אברכים, כל מי שעובד פחות מ24 ש"ש, שפעם היה זכאי והיום לא.
התכוונתי לאב כמובן.עד היום, אם שעבדה פחות מ-24 שעות שבועיות, לא היתה זכאית לדרגה.
למה זה כזה בשורה?בשורה לחרדים: שינוי בנוסח של טיוטת "גזירת המעונות" - כל רגע
בשורה לחרדים: המשנה ליועמ"ש השיב לח"כ ארבל כי הוחלט על שינוי הנוסח המקורי של טיוטת "גזירת המעונות של ליברמן" ובנסיבות מסוימות תתאפשר הכרה בלימודי רבנות ודיינות כמסלול לימודים לצרכי חישוב הדרגהwww.kore.co.il
כי אז יש פתרונות של לימודי דיינות וכדומהלמה זה כזה בשורה?
כתוב שם ש'יכירו בלימודי דיינות כלימודים לדרגה בנסיבות מסוימות', אז הם יכולים להחליט על כל אברך שנסיבות המסוימות (באיזה נסיבות?!) לא חלו!
נו, ויש פתרון כזה?כי אז יש פתרונות של לימודי דיינות וכדומה
זה השערה בלבדניתן להגיש דרגה מה1/11
ככה המנהלת במעון אמרה ...
ויהיה הצפה של בקשות ואולי יזכו לקבל תשובה אחרי 3-4 חודשים ..
זה הצפי
הם קבלו מקדמה של 70%, אין שום צדק שיגבו מלא!האם כרגע המעונות מקבלות השתתפות מהממשלה עבור הילדים(כלומר האם הם עושים רווח כפול גם מקבלים השתתפות וגם דורשים מההורים לשלם תשלום גבוה בלי קשר לדרגה שהם זכאים)?
כמה בקשו ממכם לשלם בחודשים האחרונים?
האם לא אמורים לשלם לפי הדרגה שהיו זכאים לה בשנה שעברה?
אני לא מבינה למה אני אמורה לשלם למעון כרגע 400 ש"ח יותר מהדרגה שאני זכאית...
סליחה על מתקפת השאלות, פשוט כבר הסתבכתי סופית עם כל עניין הדרגות וכו'
טעותמי שקיבל דרגה שנה שעברה אני דיבאתי עם משרד התמ"ת והם אמרו לי שזה המשיך (אולי תתקשרו אליהם ותקליטו ותשמיעו למעון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: