זאת שאלה רצינית?
ברור שילד שלא נולד לא נחשב.
אין כזה דבר מוסד לרבנות מפוקחהתקשרתי היום ל*2969 .
והם אמרו לי שרק אברך שלומד במוסד לרבנות מפוקח יכול להחישב.
אברכי כוללים שלומדים עצמאית- לא מתקבל!
שמחנו מוקדם מידי...
@הכלבויניק אודה מאד להתיחסותך לנושא. אני אמורה להוציא את ילדיי בימים הקרובים מהמעון. חשוב לי לדעת אם זה אכן רציני ואמין או לא.אושר פיתרון לאברכים (דרך ינ"ר):
https://www.93fm.co.il/radio/732822/?utm_source=site&utm_medium=מחברים אורחים: אתר קול חי
אני לא יודעת ספציפית אם התקבל אישור כזה או לא ואם זה ריאלי,@הכלבויניק אודה מאד להתיחסותך לנושא. אני אמורה להוציא את ילדיי בימים הקרובים מהמעון. חשוב לי לדעת אם זה אכן רציני ואמין או לא.
אם יש מישהו נוסף שיודע מידיעה האם זה אכן משהו שאפשר להסתמך עליו, אשמח אם יוכל להגיב.
תודה מראש לכל העונים.
לא מאמין שנשוא הכתבה הוא הפתרון כאן, זה טוב לתוכניות רדיו שמחפשות תוכן...@הכלבויניק אודה מאד להתיחסותך לנושא.
אני אמורה להוציא את ילדיי בימים הקרובים מהמעון. חשוב לי לדעת אם זה אכן רציני ואמין או לא.
איזה נושא?דברתי עם התמת והם אומרים שזה מאושר,
בשונה מלפני שבוע שהם אמרו שהנושא בבחינה,
על מה בדיוק הם אמרו שמאושר?דברתי עם התמת והם אומרים שזה מאושר,
בשונה מלפני שבוע שהם אמרו שהנושא בבחינה,
חבל להוציא את הילדים,@הכלבויניק אודה מאד להתיחסותך לנושא. אני אמורה להוציא את ילדיי בימים הקרובים מהמעון. חשוב לי לדעת אם זה אכן רציני ואמין או לא.
אם יש מישהו נוסף שיודע מידיעה האם זה אכן משהו שאפשר להסתמך עליו, אשמח אם יוכל להגיב.
תודה מראש לכל העונים.
על מה בדיוק הם אמרו שמאושר?
הם עובדים ביחדואגב מרכז ינר לא נראה לי קשור להרב ביטון,
ובכ"א מגיע שאפו למי שארגן תזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: