המוכשר !!!
משתמש מקצוען
כןתעשו לי סדר בבקשה:
לבעלי יש תלוש של 70 שעות חודשיות
(שלצערנו לא מספיק לתמ"ת)
אני רוצה לפתוח לו עוסק פטור,
הוא יצטרך לשלם דמי ביטוח לאומי בנוסף לדמי בטוח לאומי שהוא משלם בתלוש?
כןתעשו לי סדר בבקשה:
לבעלי יש תלוש של 70 שעות חודשיות
(שלצערנו לא מספיק לתמ"ת)
אני רוצה לפתוח לו עוסק פטור,
הוא יצטרך לשלם דמי ביטוח לאומי בנוסף לדמי בטוח לאומי שהוא משלם בתלוש?
תלוי כמה הרווחכמה?
לא יהיה רווח!!תלוי כמה הרווח
בין 10 ל17%
אבל בשביל התמת אין חובה להרויח, יש חובה לעבוד מספיק שעות.....
אם לא יהיה רווח אז לא תצטרך לשלם כלללא יהיה רווח!!
זה נטו לתמ"ת.
כמה ביטו"ל נצטרך לשלם?
עדיין לא נפתח. אתמול דיברתי איתם. הצפי זה שיפתח רק בנובמבר.נפתחה כבר האפשרות לבקשה לתשפ"ב?
1. 2,100 ש"ח לנפש, ולא 1,200.לא הבנתי איך יכול להיות ששני ההורים עובדים משרות מלאות!!, אבל המשכורות לא מגיעות ליותר מ1,200 ש"ח לנפש!!!!
אם יש לשננו תלושים אך זה יוצא גבוה בהכנסה לנפש- מה הפתרון?
יש כן איזה שהוא פתרון לזה?לא הבנתי איך יכול להיות ששני ההורים עובדים משרות מלאות!!, אבל המשכורות לא מגיעות ליותר מ1,200 ש"ח לנפש!!!!
האם בעלות משפחתון גם אמורות לקבל מקדמה מהרשת המפעילה או שצריך עכשיו לשלם את הסכום המלא?עדיין לא נפתח. אתמול דיברתי איתם. הצפי זה שיפתח רק בנובמבר.
בינתיים המעונות קיבלו מהם מקדמות כדי שלא יגבו מההורים את הסכום המלא.
לגבי ילדים ממשיכים (עבור חודשים 9-10) עדיין לא הוחלט אם הדרגה משנה שעברה תימשך או שיצטרכו להגיש בקשה חדשה
המשפחתונית שלי (מופעלת ע"י המועצה המקומית) אמרה לי שהיא אמורה לקבל מקדמה של 600 שח לילד, אבל בינתים לא קיבלה.האם בעלות משפחתון גם אמורות לקבל מקדמה מהרשת המפעילה או שצריך עכשיו לשלם את הסכום המלא?
קודם כל-לא הבנתי איך יכול להיות ששני ההורים עובדים משרות מלאות!!, אבל המשכורות לא מגיעות ליותר מ1,200 ש"ח לנפש!!!!
מעבר לזה- במשפחות צעירות זה אכן לא קורה, ואז אם שני ההורים עובדים הדרגה בד"כ גבוהה יותר. ובד"כ היא עדיין משמעותית. (מעולם לא קיבלתי דרגה 3, לפעמים בגלל מס' שעות עבודה, לפעמים בגלל הכנסה לנפש ולרוב- שילוב בין השניים, ועדיין ההנחה היתה לי משמעותית מאד.)1. 2,100 ש"ח לנפש, ולא 1,200.
משפחה + 3 ילדים, 2 ההורים עובדים, הורה אחד 24 ש"ש והורה שני 36,לא הבנתי איך יכול להיות ששני ההורים עובדים משרות מלאות!!, אבל המשכורות לא מגיעות ליותר מ1,200 ש"ח לנפש!!!!
משפחה + 3 ילדים, 2 ההורים עובדים, הורה אחד 24 ש"ש והורה שני 36,
מרוויחים שכר מינימום = דרגה 3.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: