עשית סיבים אופטים?התקנו בשעה טובה תשתית וספק של בזק. עם נטפרי.
יש שיפור בודאות, בפרט בהורדת קבצים, גם האתרים עולים יותר מהר. אבל עדיין לא מרגישים ואווו גדול עדיין לוקח לסירטונים זמן לפעול ונתקעים לפעמים באתר לדוגמא הידברות. בכל רגע קול חי וגי די ן ודאי השיפור ניכר.
עשינו בדיקת מהירות זה הראה 40 מגה הורדה. ב-9 העלאה.
מסטיק לסיבים זה כמו מעבר מקורקינט למכונית מרוץ.עשית סיבים אופטים?
אנחנו ם רוצים לעבור מסטיק לראוטר
ובהמשך לאשכול המחכים אשמח לקבל מידע והמלצות על נטפרי עם סיבים אופטים
זה אותו רעיון כמה מה שכתבו על בזק 019 וכו'?
אתה מתכוון לומר שאין צורך?מסטיק לסיבים זה כמו מעבר מקורקינט למכונית מרוץ.
נכון.אתה מתכוון לומר שאין צורך?
סיבים אופטים עם נטפרי מומלץ רק דרך יוסי תקשורת בבזק זה עדין מזייף ורחוק מלהביא ביצועים מהירים באמת.עשית סיבים אופטים?
אנחנו ם רוצים לעבור מסטיק לראוטר
ובהמשך לאשכול המחכים אשמח לקבל מידע והמלצות על נטפרי עם סיבים אופטים
זה אותו רעיון כמה מה שכתבו על בזק 019 וכו'?
או עם 019 (תשתית UNLIMITED)סיבים אופטים עם נטפרי מומלץ רק דרך יוסי תקשורת בבזק זה עדין מזייף ורחוק מלהביא ביצועים מהירים באמת.
אתה מתכוון לומר שנטפרי מוריד את אפקט של הסיבים אופטים ויכול להיות כבר שכבר עדיף לעשותסיבים אופטים עם נטפרי מומלץ רק דרך יוסי תקשורת בבזק זה עדין מזייף ורחוק מלהביא ביצועים מהירים באמת.
איך המהירות?או עם 019 (תשתית UNLIMITED)
יש לי ואני מרוצה.
בבזק זה היה המצב אבל ביוסי תקשורת כן מביאים ביצועים מדהימים עם סיב אבל שוב אם אין הרבה שימוש בקבצים כבדים וכמה מחשבים על אותו רשת אז בכללי אין סיבה לשלם יותר על סיבאתה מתכוון לומר שנטפרי מוריד את אפקט של הסיבים אופטים ויכול להיות כבר שכבר עדיף לעשות
בלי סיבים אופטים?
@מולטי תקשורתהתקנו בשעה טובה תשתית וספק של בזק. עם נטפרי.
יש שיפור בודאות, בפרט בהורדת קבצים, גם האתרים עולים יותר מהר. אבל עדיין לא מרגישים ואווו גדול עדיין לוקח לסירטונים זמן לפעול ונתקעים לפעמים באתר לדוגמא הידברות. בכל רגע קול חי וגי די ן ודאי השיפור ניכר.
עשינו בדיקת מהירות זה הראה 40 מגה הורדה. ב-9 העלאה.
לי יש חבילה של 500/50איך המהירות?
מה שיש להם זה חבילה רגילה ולא סיב.@מולטי תקשורת
איך אתה מסביר את זה?
לכן אני חושב לעשות סיבמה שיש להם זה חבילה רגילה ולא סיב.
יתכן לזה כמה סיבות@מולטי תקשורת
איך אתה מסביר את זה?
אני התקנתי בכמה וכמה חדרי מחשבים במקומות שאין סיב תשתית רגילה ועדין נותן מהירות מצוינת אבל שוב כל אחד עם העדפות שלו ..לכן אני חושב לעשות סיב
@מולטי תקשורת אמר שלא צריך סיב לשימוש ביתי
או שהסטיק לא מספיק איכותי אפשר לנסות סטיק אחר אני אישית ממליץ על מודם של HUWAI שהוא מצוין ממשסליחה על קפיצה לאשכול לא לי.
אני מאד רוצה לקנות סטיק ולא לעשות תשתית {צריך את זה רק בגלל המצב ולא קבוע}
אבל הבעיה שבינתיים הסטיקים שניסיתי הקליטה לא משהו...
האם יש פתרונות לכך ?
תודה ענקית מראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: