נראה לי במבצע של 019 אין הבדל במגה שאתם לוקחים המחירים זהיםמישהו יודע מה המחירים באר אל לתשתית+ספק? לפי 40 מגה 100 מגה?
אין לו מחירים באתר חוץ מגלישה סלולרית.
כן ראיתי 78.נראה לי במבצע של 019 אין הבדל במגה שאתם לוקחים המחירים זהים
זה מחיר לתמידכן ראיתי 78.
מעניין לכמה זמן זה.
שינוי מסטיק לתשתית זה שינוי גדול גם אם באיזור יש אפשרות של 40 מגה בלבד, נכון?
שיש תקלות פונים רק לספק? זאת אומרת השירות הוא של 019?לא יודעת
אבל לא נראה לי שהם ישווקו ספק אחר
זה מחיר לתמיד
השינוי הוא שינוי מטורףףף
הספק שלהם הם יושבים עלצתשתית בזק/פרטנר תלוי לפי הכתובת..ביוסי תקשורת הספק הם מציעים של מי הוא? שלהם עצמם או של בזק?
אפשרי להתחבר לבזק ולשלם ספק בנפרד אבל זה סתם יוצא יקר יותר..ידוע לכם אם אפשר להתחברדרך בזק לתשתית וספק 019 או אר אל ולשלם דרכם? והאם זה יותר יקר? ומה עדיף דרך הספק לעשות את החבילה או דרך התשתית (בזק?)
לאאבל השאלה אם אפשר דרך בזק עצמם לבקש להתחבר עם ספק אחר (סתם לדעת אולי יש להם מחירים גם של מבצע)
הכל דרכם? גם ם דואגים לטכנאי בזק להתקנת תשתית אם אין לנו קו?מניסיון אישי שהייתי בכמה חברות, 019 היה טוב מכולם.
לגבי 019 הם באמת זולים בכמה שקלים מבזק אבל ההתקנה דרכם עולה מאוד יקר לכן אני ממליץ תמיד ללקוחות שלי דבר ראשון לעלות הזמנה בבזק ואז מקבלים 3 חודשים במחיר הכי זול שיש ואם יש בעיות במהירות וכו ניתן לניד במידית ללא עלות את התשתית לכל חברה שהיא וכך חוסכים את דמי ההתקנה שיש ב019 ודומיו..
לגבי 40 מגה למיטב ידיעתי בבזק אין כבר תוכנית כזאת וגם ב019 אין את זה היום אם מישהו עשה לאחרונה תכנית של 40 מ"ב אשמח שיתקן אותי..
זה מאוד מוזר מה שאמרת שהתקנה ב019 זה אותו מחיר כמו בזק הרגע בדקתי באתר שלהם וכתוב שעלות התקנה 200 שח..ב019 יש גם 15 מגה לא רק 40
וכן ההתקנה במחיר רגיל כמו כולם
מנסיון שלי עם לקוחות בהוט עם נטפרי רובם לא הצליחו לשרוד עם זה מעבר לשבועים הספק שלהם עם נטפרי לא משהו..אני בדקתי גם בבזק וגם בהוט.
התרשמתי יותר מהוט.
יש מישהו שיש לו נסיון עם הוט?
כתבתי מה שיש לנו בבית, תשתית ראוטר של בזק + סינון של נטפרי.נטפרי הוא לא ספק..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: