אני יכול לניד לך את התשתית ליוסי תקשורת ותקבלו 3 חודשים ב69 ש"חמענין לענין באותו ענין..
יש לי אינטרנט סיבים של בזק עם סינון נטפרי 1000/300
היה לי מבצע בהתחלה של 89 לחודש, אחכ 139 לחודש ועכשיו אני מסיימת שנה וזה יעלה ל159
יש דרך לבקש הנחה חוזרת? או לעבור לסוכן אחר או שהאופציה היחידה היא להפסיק את השירות ולהתחיל מחדש?
תודה!
כמו כן - אני אוכל לנייד לסיבים 1000/100 ב 115 שח בלבד - עלות ראוטר בשכירות - 19מענין לענין באותו ענין..
יש לי אינטרנט סיבים של בזק עם סינון נטפרי 1000/300
היה לי מבצע בהתחלה של 89 לחודש, אחכ 139 לחודש ועכשיו אני מסיימת שנה וזה יעלה ל159
יש דרך לבקש הנחה חוזרת? או לעבור לסוכן אחר או שהאופציה היחידה היא להפסיק את השירות ולהתחיל מחדש?
תודה!
לא היה עד לפני זמן 78?019 - זה מחיר לכל החיים !!! 82 שח ל 100 מגה
ללא נטפרי - כאן המחיר כולל נטפרי - היה בעבר 99 שח ל 100 מגהלא היה עד לפני זמן 78?
צריך ראוטר תואם סיבים אפשר לקנות או להשכיר מחברת התקשורת@קו ירוק @מולטי תקשורת @קפה קפה @KasherNET @שלמה וייס
אני רוצה לעבור מסטיק לאינטנרנט קווי/סיבים אני גר בבניין חדש שיש בו סיבים ויצאתי קצת מבולבל.
מה אני צריך לעשות בשביל לעבור, ראוטר, או שבסיבים אין ראוטר אלא רק בקווי?
האם כל מחיר של תשתית וספק כולל גם את הראוטר או לא?
האם יש עלויות התקנה חד פעמיות חוץ מהתשלום החודשי?
ואם כן האם הם רק בפעם הראשונה או בכל מעבר מחברה לחברה? האם באינטרנט קווי/סיבים יש הגבלה על הגיגה, ומה המשמעות של מגה?
ובסוף, אני לא חושב שאני צריך סיבים למרות שלא אכפת לי איזה תוכניות יש להציע לי, הכי זול, אני משלם היום 65 ש"ח חודשי על אינטנרט פלוס נטפרי, מה יש הכי קרוב למחיר הזה?
תודה רבה
אשמח להסביר הכול ולתת הצעת מחיר בטלפון או במייל@קו ירוק @מולטי תקשורת @קפה קפה @KasherNET @שלמה וייס
אני רוצה לעבור מסטיק לאינטנרנט קווי/סיבים אני גר בבניין חדש שיש בו סיבים ויצאתי קצת מבולבל.
ואם כן האם הם רק בפעם הראשונה או בכל מעבר מחברה לחברה? האם באינטרנט קווי/סיבים יש הגבלה על הגיגה, ומה המשמעות של מגה?
ובסוף, אני לא חושב שאני צריך סיבים למרות שלא אכפת לי איזה תוכניות יש להציע לי, הכי זול, אני משלם היום 65 ש"ח חודשי על אינטנרט פלוס נטפרי, מה יש הכי קרוב למחיר הזה?
תודה רבה
יש התקנה חינם תלוי באיזה חברה ותלוי באיזה עיר אתם גרים ..@קו ירוק @מולטי תקשורת @קפה קפה @KasherNET @שלמה וייס
תודה רבה
זה משתנה בין עיר לעיר ותלוי בעומסים שיש על הטכנאים.@קו ירוק
כמה זמן מהזמנת ראוטר אצלך מגיע טכנאי?
סדר גודל?זה משתנה בין עיר לעיר ותלוי בעומסים שיש על הטכנאים
איזה עיר מדובר?סדר גודל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: