אז זה מעבר לספק אחר, אבל רק עם הנחה קבועה לא עם הנחה לפי שעות...יש מונה רגיל ותהיה קריאה שלו מדי פעם, והשאר לפי הערכה כמו שהיום עושה חברת החשמל.
אז זה מעבר לספק אחר, אבל רק עם הנחה קבועה לא עם הנחה לפי שעות...יש מונה רגיל ותהיה קריאה שלו מדי פעם, והשאר לפי הערכה כמו שהיום עושה חברת החשמל.
על סמך מה אתה אומר שזה ביולי?אכן עכשיו הבנתי שמדובר במהפכה של ממש, ומחודש יולי יוכלו לעבור כל הלקוחות של חברת החשמל למתחרים. גם ללא מונה חכם!!!
איזה חברה אני לא מכיר כזה מבצע 6 % פלוס 15 % ביוםלמי שלקח מסלול 6 אחוז...
יש גם 15 על היום.
זה לא מדוייק.. אתה לעקוב אחר הצריכה שלך באיזור האישי ולהחליט וכך לקבל יותר הנחהאתם צריכים להבין דבר פשוט, אם נניח החברות החליטו שהנחה של 6% זה משאיר להם את הרווח הרצוי להם ומעבר לזה זה לא רווחי בשבילם, אז מה שהם אומרים שמ12 בלילה עד 7 בבוקר תקבלו 20% הנחה, זאת אומרת שלפי הבדיקה זה כנראה יוצא ברוב המקרים יותר רווחי עבור החברה ולא עבור האנשים, זאת אומרת שבפועל זה כנראה הנחה פחות מ6% על כל היממה לרוב האנשים, וכן בשאר התוכניות השונות, שנועדו אך ורק כדי לבלבל אותנו וכדי שלא נוכל להשוות את המחירים בצורה אמיתית ושקופה.
לא גם וגם.איזה חברה אני לא מכיר כזה מבצע 6 % פלוס 15 % ביום
מה לא נכנס לתוקף?עדיין כלום לא נכנס בתוקף, אף אחד לא יודע איך זה יעבוד.
צריך להיות שינוי במערכת, אני חושב שכדאי קודם להמתין ולשמוע עוד פרטים בעניין
נכוןאז זה מעבר לספק אחר, אבל רק עם הנחה קבועה לא עם הנחה לפי שעות...
רבעון שלישי מתחיל ביולי, אכן זה יכול להתחיל גם בספטמבר...על סמך מה אתה אומר שזה ביולי?
איפה כתוב רבעון שלישי?רבעון שלישי מתחיל ביולי
התוכנית החדשה של שר האנרגיה חוץ חוץ מהצהרה על משהו שהולך לקרותמה לא נכנס לתוקף?
מעבר לחברות אחרות כבר כיום קיים.התוכנית החדשה של שר האנרגיה חוץ חוץ מהצהרה על משהו שהולך לקרות
בינתיים אתה מפסיד הנחה עד שהתוכנית החדשה נכנס לתוקף, אולי אני מפספס משהו אבל אני לא ראיתי עדיין תאריך יעד...אני הזמנתי מונה חכם לפני שבועיים עכשיו התקשרתי אליהם וביטלתי את ההזמנה.
אנחנו מדברים כעת על המונים שאינם חכמיםמעבר לחברות אחרות כבר כיום קיים.
פה כתוב שזה מתחיל החל מהרבעון השלישי (קרי 1/7/2024)אולי אני מפספס משהו אבל אני לא ראיתי עדיין תאריך יעד...
הקובץ מסורס בגלל נטפרי אם תוכל להשיג את הקובץ התקיןפה כתוב שזה מתחיל החל מהרבעון השלישי (קרי 1/7/2024)
אני יעשה לך תרגיל מתמטי:בינתיים אתה מפסיד הנחה עד שהתוכנית החדשה נכנס לתוקף,
אבל יש כאלה שמשתמשים בלילה המון ולהם 20 אחוז שווה מאוד. ויש כאלה שמשתמשים ביום המון ולהם 15 אחוז יהיה שווה המוןאני יעשה לך תרגיל מתמטי:
עלות מונה חכם 248 ש"ח
הנחה הכי גבוה שיש 6.5% (פזגז),
248/6.5% = 3,815
זאת אומרת רק אם אני אצרוך חשמל ב4 וחצי החודשים הבאים במעל 3,815 אני יכסה את העלות של המונה.
עזוב מתמטי אם אתה מקבל הנחה "לילה חינם" אתה מגיע ל150 ש"ח הנחה בכל חודשאני יעשה לך תרגיל מתמטי:
עלות מונה חכם 248 ש"ח
הנחה הכי גבוה שיש 6.5% (פזגז),
248/6.5% = 3,815
זאת אומרת רק אם אני אצרוך חשמל ב4 וחצי החודשים הבאים במעל 3,815 אני יכסה את העלות של המונה.
הקובץ מסורס בגלל נטפרי אם תוכל להשיג את הקובץ התקין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: