תכלס אתה צריך להחליט על איזה שעות אתה רוצה ללכת, אבל בדרך כלל הרבה לא יודעים איזה שעות כדאי להם, ולכן ממליצים לעשות ניסיון, ולראות את התוצאה בחשבונית ואח"כ לשנות את תוכנית בהתאמהמשהו יכול לסכם מה החברה/מבצע המשתלם ביותר?
שזה אומר שזה כבר לא רלוונטי לשנה כי עד שאתה מתנייד בפועל אתה כבר בקיץ כמעט...יש גם את חברת פופאי חשמל שזה הנחה קבועה של 10% למעט חודשי הקיץ
אשמח לפרטים - כדי לעבורשזה אומר שזה כבר לא רלוונטי לשנה כי עד שאתה מתנייד בפועל אתה כבר בקיץ כמעט...
ובשנה הבאה יתכן שיכנסו שחקנים חדשים כמו בזק והוט ויהיו מבצעים חדשים
אז אין לי איך להתנייד?היו אצלי עכשיו מחברת חשמל כדי להחליף מונה ולא החליף כי אין מספיק קליטה.
מישהו נתקל? היה 102 שזה המינימום שמותר להם להחליף...
כאן האתר שלהםאשמח לפרטים - כדי לעבור
תודה
אם אתה נרשם בתחילת החודש זה בעוד חודשיים ואם בסוף החודש זה לוקח חודש כי בסוף כל חודש עוברים כל נתוני המתניידים לחברת נוגהונראה לי שהמעבר לוקח 30 יום
לכן הפתרון הוא פשוט לנסות ולבדוק כמה החשבונית תראה את ההנחה בפועל
- פזגז: חינם בין 00:00 עד 07:00 (מוגבל ל300 קילוואט) - זה הגיוני הכמות ? אני לא מודעת כמה אני צורכת?
אולי תוכל להביא את הכתבה, צריך לרכוש מנוי והרכישה לא פעילה זמנית
גם אני לא מנוייאולי תוכל להביא את הכתבה, צריך לרכוש מנוי והרכישה לא פעילה זמנית
בס"ה עלות של 4.9. לא?גם אני לא מנויי
נרשמת בפזגז?קיבלנו מייל מנוגה על חתימה לדוראל חברת אנרגיה. זה קשור לפזגז?
כןנרשמת בפזגז?
אני אבדוק מחר אבל להבנתי זה קשור לפזגז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: