אצלי הגיעו תוך חודשתגידו. מרגע שסגרתי איתם. כמה הממוצע זמן של החיבור למונה חכם? חברת חשמל אמרו לי עד 60 יום. אבל זה לפני בדר"כ?
אבל גם המעבר לחברה אח"כ לא מתבצע מיידי אלא לוקח זמן
אצלי הגיעו תוך חודשתגידו. מרגע שסגרתי איתם. כמה הממוצע זמן של החיבור למונה חכם? חברת חשמל אמרו לי עד 60 יום. אבל זה לפני בדר"כ?
למה? כבר עם סלקום סגרתי. רק נשאר המונה חכם לא?אצלי הגיעו תוך חודש
אבל גם המעבר לחברה אח"כ לא מתבצע מיידי אלא לוקח זמן
המעבר בפועל מתבצע רק אחת לחודשלמה? כבר עם סלקום סגרתי. רק נשאר המונה חכם לא?
הגיעו הרגע ותוך 5 דקות החליפו. יום שני עשינו את הניוד....לא, ייתכן גם מעט אחרי
מישהו יודע מה עכשיו יהיה המצב? כרגע המונה על 0-0-0-0.הגיעו הרגע ותוך 5 דקות החליפו. יום שני עשינו את הניוד....
צריך להמתין לפחות חודש שלאחריו צריך להתקבל אישור מחברת חשמל שהמונה תקיןמישהו יודע מה עכשיו יהיה המצב? כרגע המונה על 0-0-0-0.
זה לא לוקח חשמל עכשיו? מתי הניוד יתבצע? פשוט את סלקום אי אפשר להשיג זה רק להזאיר מספר ויחזרו.
התחילו לרוץ המספרים במונה. זה כעת אז עובר לחברת חשמל עדיין התשלום?צריך להמתין לפחות חודש שלאחריו צריך להתקבל אישור מחברת חשמל שהמונה תקין
ורק אז מתחיל התהליך בפועל של הניוד,
בגלל שאנחנו כעת בתחילת חודש
ככל הנראה הניוד יהיה רק ב 1 לאפריל
עד למעבר בפועל (שככל הנראה יתבצע ב1 לאפריל) אתם עדיין מבצעים את התשלום מול חברת חשמלהתחילו לרוץ המספרים במונה. זה כעת אז עובר לחברת חשמל עדיין התשלום?
מרץ?עד למעבר בפועל (שככל הנראה יתבצע ב1 לאפריל) אתם עדיין מבצעים את התשלום מול חברת חשמל
לא,מרץ?
@מולטי תקשורת גם לך אחרי התקנת המונה היה צריך לחכות ל-1?
כבר החתימו אותי על יפוי כח.לא,
צריך לפחות חודש לראות שהכל תקין ואז החברה החדשה תחתים אתכם על ייפוי כח ותקח ממכם פרטי תשלום
ובתחילת חודש הבא תתבצע ההעברה
לי לקח 45 יוםלא, ייתכן גם מעט אחרי
תנסה להתקשר פה-מישהו יודע מה עכשיו יהיה המצב? כרגע המונה על 0-0-0-0.
זה לא לוקח חשמל עכשיו? מתי הניוד יתבצע? פשוט את סלקום אי אפשר להשיג זה רק להזאיר מספר ויחזרו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: