אם מוכרים שנה אחרי הרכישה כן משלמים מס שבחאם זוהי דירה ראשונה, לא משלמים בכלל מס שבח.
אם מוכרים שנה אחרי הרכישה כן משלמים מס שבחאם זוהי דירה ראשונה, לא משלמים בכלל מס שבח.
אין לי פרימיוםתוכלי לפנות אלי באישי
החזראיך אני עושה את זה?
אפשר אחרי תשלום המס לבקש ע''ז החזר, או שזה רק לפני?
זה אפשרי לבד?
שוב- כי לדברי העו''ד זה לא עוזר..
תודה ענקית
האם כשהדירה רשומה על אחד מבני הזוג ניתן לפצל על הבן זוג השני?אני מבצעת פריסות ופיצול מס שבח, עם נסיון רב בכך.
בבני זוג מעל גיל 60 - ההחזר / החיסכון גבוהים משמעותית
יש לשים לב שבדיווח העיסקה למיסוי מקרקעין אצל העו"ד - העיסקה תדווח כ 2 מוכרים שונים,
כמו אחים ולא בני זוג, כל אחד חצי מהסכומים, כך יהיה ניתן לבצע פיצול בין בני הזוג ולהרוויח החזר כפל במידה האפשר.
אפשר לחסוך מראש לפני תשלום ואפשר גם אחרי, עד 6 שנים אחורה.
כדי לחסוך מראש כדי לקחת עו"ד שרגיל בכך בשוטף ויודע את ההשלכות (של עיכוב השומה..)
אם יש שאלות - אני עונה בשמחה במייל / בנייד.
יותר מורכב אבל אפשרי לתקן במס שבח "חזקת השתוף" וכו'האם כשהדירה רשומה על אחד מבני הזוג ניתן לפצל על הבן זוג השני?
לי ידוע שזה גם בדירה ריקה או מושכרתקיזוז מס שבח ע''י חישוב הריבית של המשכנתא הוא רק בדירה שהנישום התגורר בה או גם בדירה ריקה או מושכרת?
@הדס99 @משפחה מאושרת @המרכז להחזרי מס
תודה רבה
יש מקור?לי ידוע
לא הבנתיניתן לקזז ריבית של משכנת עד 2%
אין לזה תשובה כללית אלא כל סיפור לגופוקיזוז מס שבח ע''י חישוב הריבית של המשכנתא הוא רק בדירה שהנישום התגורר בה או גם בדירה ריקה או מושכרת?
@הדס99 @משפחה מאושרת @המרכז להחזרי מס
תודה רבה
במה זה תלוי? יש דרך לדעת?אין לזה תשובה כללית אלא כל סיפור לגופו
ברמה הכללית אין דרך לדעת אלא לפנות לרו"ח שיענה תשובה פרטניתבמה זה תלוי? יש דרך לדעת?
פשוט נבחנתי על זה היום ובחוק (בסעיף 39 אם מענין)יש מקור?
לא הבנתי
תודה רבה
איזה תשלום לוקחים המומחים כאן ?ברמה הכללית אין דרך לדעת אלא לפנות לרו"ח שיענה תשובה פרטנית
בהצהרת הון זה לא לפי אחוזים...איזה תשלום לוקחים המומחים כאן ?
יש רבים שלוקחים לפי אחוזים.
אני מחפש אחד שלוקח לפי תיק.
[כמו ביועצי משכנתא שיש הלוקחים לפי תיק 4-8 אלף ש''ח לתיק. ויש הלוקחים לפי אחוזים].
לא דובר על הצהרת הון אלא על החזר מס שבח.בהצהרת הון זה לא לפי אחוזים...
הסיבה שלא רשמו לך מחירים כאן כי זה משתנה לפי מה שנדרש לך,
האם יש לך גם השקעות בחו"ל? הרבה הלוואות?
האם זו הצהרת הון ראשונה ? (זול יותר)
או הצהרת הון אחרת (יקר יותר, כי רו"ח אחראי לא יכין סתם הצהרה אלא יעשה השוואה להצהרה קודמת ויבדוק איתך הסברים לכל פריט ופריט מאיפה מומן וכו', ויוודא כי ההכנסות שדווחו מתאימות להצהרות הרכוש )
אני שילמתי לאחרונה 260 אל"ש מס שבח.יש רואי חשבון נהדרים שמתמחים בכך אני אישית קיבלתי היום החזר על 108 אלף שכבר שילמתי וחזרו
שטלברג מילר 02-6400600אני שילמתי לאחרונה 260 אל"ש מס שבח.
אשמח לקבל את פרטי הרו"ח לבדיקת היתכנות החזר.
אני חסכתי לאחרונה סכום נכבד ביותר ע''י עו''ד מומחה בתחוםאשמח לקבל את פרטי הרו"ח לבדיקת היתכנות החזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: