ברכה וישועה
משתמש פעיל
מי מתעסק עם החזרת מס באופן שמפצלים את המס? ועד כמה שנים ניתן לתבוע את זה?
הכל לפי הנתונים האישיים של בני הזוג, אפשר לומר שמקסימום ההחזר הוא מס השבח עצמומה ההחזר המקסימלי למס שבח שאפשר לקבל לשנה בפריסה של 4 שנים?
מה זאת אומרת שמקסימום ההחזר הוא מס השבח בעצמו? אם מס השבח הוא 300 אלף שקל ולזוג יש 0 הכנסה הם יקבלו את הכל?הכל לפי הנתונים האישיים של בני הזוג, אפשר לומר שמקסימום ההחזר הוא מס השבח עצמו
זאת אומרת שברמה עקרונית זה המקסימום להחזר, אבל כמה בפועל כל אחד יכול להחזיר תלוי בנתונים האישיים שלו ובנתוני השבח עצמו. לא תמיד אפשר לקבל את הכל חזרה, אבל זו התקרהמה זאת אומרת שמקסימום ההחזר הוא מס השבח בעצמו? אם מס השבח הוא 300 אלף שקל ולזוג יש 0 הכנסה הם יקבלו את הכל?
אני בכל מקרה מנסה להבין נגיד במקרה של זוג מעל גיל 70, עם הכנסה נמוכה, גרים בפריפריה המזכה במדרגת מס. מה המקסימום החזר לשנה בפריסה ל4 שנים שיוכלו לקבל?
יש מישהו שיודע לומר לי מה לעשות?עלויות ריבית על המשכנתא
תלוי במאפייניפ,יש מישהו שיודע לומר לי מה לעשות?
כי העו''ד טוען שזה לא מוריד כלום במס..
תודה רבה
כןהאם זו משכנתא על הנכס הזה עצמו?
נלקחה בעת הרכישה למימון הרכישה ?
אז כן יש אפשרות לדרוש הוצאותכן
כן
אם זוהי דירה ראשונה, לא משלמים בכלל מס שבח.דירה שנקנתה לפני כשנה מבן אדם שקנה אותה שלוש שנים לפני.
רוצים למכור ולקנות דירה אחרת.
נקנתה ב 2.100.000.
עשינו שיפוץ בשווי 100.000
פלוס עלויות עו"ד ותיווך כשקנינו עוד 50.000
אם נמכר את הדירה ב2.400.000 יצאנו מופסדים?
איך אני עושה את זה?אז כן יש אפשרות לדרוש הוצאות
את החלק של לדרוש הוצ' רבית- מומלץ בשומה עצמה , כי אחרת זה מצריךף בקשת תיקון שומה ויכול להיות סחבתאיך אני עושה את זה?
אפשר אחרי תשלום המס לבקש ע''ז החזר, או שזה רק לפני?
זה אפשרי לבד?
שוב- כי לדברי העו''ד זה לא עוזר..
תודה ענקית
לכאורה זה יכול במקרה כזה אפילו להרוס, כי זה אומר שהגעתם לריצפה של מס הכנסה, ואז יחייבו במס שולי, אך אתן למומחים ממני לענותאם מנצלים את כל הנקודות זיכוי כבר בתלוש עבור מס הכנסה - עדיין רלוונטי הפריסה ?
אם בשנת המכירה, וב 3 שנים שקדמו לה, 2 בני הזוג ניצלו את כל הנקודות זיכוי שלהם ויורד להם מס,אם מנצלים את כל הנקודות זיכוי כבר בתלוש עבור מס הכנסה - עדיין רלוונטי הפריסה ?
מס שבח לא יהיה חייב במס שולי.לכאורה זה יכול במקרה כזה אפילו להרוס, כי זה אומר שהגעתם לריצפה של מס הכנסה, ואז יחייבו במס שולי, אך אתן למומחים ממני לענות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: