עד כמה שידוע לי זה יורד אוטומטית וניתן לבקש אישור על תשלום המס למקרה של קיזוזים בין הפסד לרווח או משהו כזהלאחרונה משכתי קופת השקעה, ונכנס לי לחשבון פחות ממה שהיה רשום על חשבוני באתר לפני המשיכה,
האם זה בגלל המס, (שהחברה היא המשלמת את המס בשבילי), או שזה משהו אחר, כגון שההשקעה ירדה טיפה,
ואני צריך עכשיו לשלם את המס באופן עצמאי,
קופת הגמל מנכה 25% מס מהרווחים שהצטברו.לאחרונה משכתי קופת השקעה, ונכנס לי לחשבון פחות ממה שהיה רשום על חשבוני באתר לפני המשיכה,
האם זה בגלל המס, (שהחברה היא המשלמת את המס בשבילי), או שזה משהו אחר, כגון שההשקעה ירדה טיפה,
ואני צריך עכשיו לשלם את המס באופן עצמאי,
נראה לי שאפשר להזדכות עבור תרומותכדאי לבדוק במקרים מסוימים ניתן להגיש דוח ולקבל החזרי מס תלוי בשאר ההכנסות ג"כ.
כדאי לבדוק במקרים מסוימים ניתן להגיש דוח ולקבל החזרי מס תלוי בשאר ההכנסות ג"כ
כן.האם אפשר לקבל החזר מס על השקעה בגלל נקודות זיכוי?
יש נק זיכוי שא"א להשתמש בהם לרווח הון?
יש נק זיכוי שא"א להשתמש בהם לרווח הון?
לא.אני מעלה שוב את השאלה. האם אפשר להשתמש בנ"ז של ילדים לקבל החזר על מס רווחי הון?
לא הצלחתי למצוא מידע רשמי בענין.
נקודות זיכוי עבור ילדים מוגבלים להכנסה מיגיעה אישית, כלומר מעבודהאני מעלה שוב את השאלה. האם אפשר להשתמש בנ"ז של ילדים לקבל החזר על מס רווחי הון?
לא הצלחתי למצוא מידע רשמי בענין.
אגב, צריך באמת "לדרוש" מהם שיעשו את זה, או שכך הם עושים אוטומטית?אבל אתה יכול 'לדורש' שהם יחושבו על השכר מיגיעה אישית, והנ.ז. הבסיסיות יחושבו לרווחי הון.
כדאי לקרוא גם את המאמר של @רבקה נוילנדר בנושא
אאל"ט לא צריך לדרוש. (כוונתי הייתה באופן תיאורטי)נקודות זיכוי עבור ילדים מוגבלים להכנסה מיגיעה אישית, כלומר מעבודה
ולכן אי אפשר לקבל עבורם החזרי מס רווח הון
תוכלו לראות באתר "כל זכות".
אבל זה לא סותר למה שאמר @אמת מארץ תצמח
אגב, צריך באמת "לדרוש" מהם שיעשו את זה, או שכך הם עושים אוטומטית?
כןמה הפרוצדורה להזדכות? צריך למשוך כל שנה בשביל לקבל החזר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: