הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
סתםם בשביל משחק המילים
אשמח לשמוע פרטיםיש ביהוד מסעדה חלבית כשרה ומוצלחת
לא זוכרת את השם אם זה רלונטי אני יברר
איפה זה?לא כתבו בואנו ,
מסעדה טובה!!!!!!
ביהודאיפה זה?
מתי זה השתנה?החלבי הוא מהדרין ירושלים
יש חנויות זיסלק-רוביןאפרופו כשרויות,
מישו מכיר גלידריה (כמו קצפת) אבל בהכשר טוב?
חוץ מזיסלק
כשלקוחות (אנחנו) ילמדו לעמוד על שליהם תודעת השירות תעלהלמה כמעט כל מקום בכשרויות המהודרות ביותר
נהיה המוני ויורד בתודעת השירות???
ניצול של ההמון? אי עמידה בלחץ?
סומכים שנבוא ממילא?
גם בחנויות של הרשתות הגדולות-לא נעים לומר לה בחנויות משלנו תודעת השירות יורדת ככל שהמקום פופולרי?
כי אנחנו סתגלנים/נצלנים/סבלנים???
ייתכן וזה גם קצת זלזול בנימוסי הארוח והשולחן של ציבורנוכשלקוחות (אנחנו) ילמדו לעמוד על שליהם תודעת השירות תעלה
הייתי באחת מהמסעדות הנל והשירות היה גרוע... כשבאתי לשלם אמרתי למלצר הראשי שאני לא נותנת טיפ, מבחינתי לא קיבלתי שירות. הוא נדהם ואמר אבל מה, מסכנים המלצרים עבדו ככ קשה... אמרתי לו שזה בעיה שלהם שהם לא נערכים
נכון עם כמות המלצרים (תמיד! עמוס שם ותמיד! המלצרים לא מספיקים)
כן! אם לא קיבלתם שירות תתעקשו עליו!! אם נמשיך להגיע ולעשות כן כן עם הראש גם כשממתינים חצי שעה למנה שתבוא תודעת השירות לא תעלה
אולי גולשי פרוג יצליחו להזיז משהו
ולמען הסר ספק, אני הראשונה שנותנת טיפים, וכועסת על מי שמנסה להתחמק מזה..
במודיעין עילית פתחו חומוס אליהו, עם המון מקום לשבת בכשרות ק"ק קרית ספראני מחפשת שנים! חומוסייה טובה בהכשרים של פותחת האשכול.(אפשר גם רובין) באיזור ירושלים
ולא מצאתי.
מעניין שפשוט לא קיים!!
או שמישהי תחדש לי. ואל תגידו לי חומוס אליהו כי אין להם בהכשרים הללו
ממש חדש, לא?במודיעין עילית פתחו חומוס אליהו, עם המון מקום לשבת בכשרות ק"ק קרית ספר
די חדשממש חדש, לא?
כתובת?
בשרי!מסעדת ליטוב ברחוב הנביאים
הייתי שםממש חדש, לא?
כתובת?
בעיברית קפה גרג בצומת הגושמקומות יפים, מרווחים, לא הומים, אוכל טוב, אווירה נעימה ורגועה, תודעת שרות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: