עזרה מסעדות בכשרות מהודרת

גלינג

משתמש סופר מקצוען
אני חושב שהבעיה שאין מספיק ביקוש שיצדיק פתיחת מספיק מסעדות בד"ץ.
מה גם שישנם מוצרים שבאמת יותר קשה להשיג אותם בכשרויות הנ"ל והדבר משפיע על המחיר.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני מחפשת שנים! חומוסייה טובה בהכשרים של פותחת האשכול.(אפשר גם רובין) באיזור ירושלים
ולא מצאתי.
מעניין שפשוט לא קיים!!
או שמישהי תחדש לי. ואל תגידו לי חומוס אליהו כי אין להם בהכשרים הללו

מה שבטוח

משתמש פעיל
למה כמעט כל מקום בכשרויות המהודרות ביותר
נהיה המוני ויורד בתודעת השירות???
ניצול של ההמון? אי עמידה בלחץ?
סומכים שנבוא ממילא?
גם בחנויות של הרשתות הגדולות-לא נעים לומר לה בחנויות משלנו תודעת השירות יורדת ככל שהמקום פופולרי?
כי אנחנו סתגלנים/נצלנים/סבלנים???
כשלקוחות (אנחנו) ילמדו לעמוד על שליהם תודעת השירות תעלה
הייתי באחת מהמסעדות הנל והשירות היה גרוע... כשבאתי לשלם אמרתי למלצר הראשי שאני לא נותנת טיפ, מבחינתי לא קיבלתי שירות. הוא נדהם ואמר אבל מה, מסכנים המלצרים עבדו ככ קשה... אמרתי לו שזה בעיה שלהם שהם לא נערכים
נכון עם כמות המלצרים (תמיד! עמוס שם ותמיד! המלצרים לא מספיקים)
כן! אם לא קיבלתם שירות תתעקשו עליו!! אם נמשיך להגיע ולעשות כן כן עם הראש גם כשממתינים חצי שעה למנה שתבוא תודעת השירות לא תעלה
אולי גולשי פרוג יצליחו להזיז משהו

ולמען הסר ספק, אני הראשונה שנותנת טיפים, וכועסת על מי שמנסה להתחמק מזה..

D

Deleted 66182

אורח
כשלקוחות (אנחנו) ילמדו לעמוד על שליהם תודעת השירות תעלה
הייתי באחת מהמסעדות הנל והשירות היה גרוע... כשבאתי לשלם אמרתי למלצר הראשי שאני לא נותנת טיפ, מבחינתי לא קיבלתי שירות. הוא נדהם ואמר אבל מה, מסכנים המלצרים עבדו ככ קשה... אמרתי לו שזה בעיה שלהם שהם לא נערכים
נכון עם כמות המלצרים (תמיד! עמוס שם ותמיד! המלצרים לא מספיקים)
כן! אם לא קיבלתם שירות תתעקשו עליו!! אם נמשיך להגיע ולעשות כן כן עם הראש גם כשממתינים חצי שעה למנה שתבוא תודעת השירות לא תעלה
אולי גולשי פרוג יצליחו להזיז משהו

ולמען הסר ספק, אני הראשונה שנותנת טיפים, וכועסת על מי שמנסה להתחמק מזה..
ייתכן וזה גם קצת זלזול בנימוסי הארוח והשולחן של ציבורנו
שמשום מה (???) נתפס כפחות מתמצא בתחום...
במסעדות, בחתונות ועוד

הצפצפה

משתמש מקצוען
אני מחפשת שנים! חומוסייה טובה בהכשרים של פותחת האשכול.(אפשר גם רובין) באיזור ירושלים
ולא מצאתי.
מעניין שפשוט לא קיים!!
או שמישהי תחדש לי. ואל תגידו לי חומוס אליהו כי אין להם בהכשרים הללו
במודיעין עילית פתחו חומוס אליהו, עם המון מקום לשבת בכשרות ק"ק קרית ספר

הצפצפה

משתמש מקצוען

בנצו'ש

משתמש פעיל
קפה גרג מה איתו מומלץ מאוד סניף גוש עציון נמצא בצומת הגוש (גוש עציון) בקניון הרים בכניסה כמדומני בית יוסף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה