המוני בטירוף..... וכל כמה דקות מתחילה שם איזו מסיבת יומהולדת עם בלונים וזיקוקים...דניה כנפי נשרים
זה לא ממש מסעדה, זה פיצה אורי, אף אחד לא ניגש אליך, אבל יש כן כלים.הבנתי שיש מסעדה חדשה בדיסיטי בשם: פירנצה, (מבית פיצה אורי)
הייתי פעם בפיצה אורי בגאולה, וסליחה על ההגדרה אבל הרגשתי ברפת... שולחנות מלוכלכים, אפס שירות, תורות ענק, אוכל תעשייתי.... וגם הציבור שאוכל שם...זה לא ממש מסעדה, זה פיצה אורי, אף אחד לא ניגש אליך, אבל יש כן כלים.
המסעדה היהודית-לנדאקופצת על האשכול
מחפשת מסעדה בכשרות מהודרת לנדא, שארית, רובין
באזור בני ברק
תוד רבה
מה הסיגנון?המסעדה היהודית-לנדא
מסכימה לגמרי עם התיאור...הייתי פעם בפיצה אורי בגאולה, וסליחה על ההגדרה אבל הרגשתי ברפת... שולחנות מלוכלכים, אפס שירות, תורות ענק, אוכל תעשייתי.... וגם הציבור שאוכל שם...
כמויות של בנות סמינר רעשניות שבאות לחגוג יומולדת לחברה או בחורים מכל הישיבות בסביבה...
אני מעדיפה לשלם פי שלוש על כל מנה, אבל לאכול במקום מתורבת, עם אנשים מתורבתים ושירות של בני אדם...
אז את אומרת שבדסיטי זה אותו סגנון? מאכזב...
קפה רימון סניף בית שמש
איך האוירה שם? [המוניות, צניעות, מוזיקה וכו']
תודה
מסעדה בשרית עם לקוחות חרדייםמה הסיגנון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: