צלום מסך יעזור?מה זה אומר מעט קטנים?...
יש לך אולי יחס של אחוזים בעין להצביע על ההקטנה?
אגב לי עזר ללכת למישהו שי לו מסך גדול
הלכתי למשהו עם 27" FULL HD
וראיתי שלא מספיק הגודל הזה....
צלום מסך יעזור?מה זה אומר מעט קטנים?...
יש לך אולי יחס של אחוזים בעין להצביע על ההקטנה?
לא שמעתי בעיה אך גם לא התנסיתי.הבנתי שיש בעיה לאינדי' לתמוך במסך 4K. גם ב-2K יש לה בעיה?
יש לי מסך 4K בנייד, והתפריט מאוד מאוד קטן.
מעניין מה הבעיה שאמרו לכםהבנתי שיש בעיה לאינדי' לתמוך במסך 4K. גם ב-2K יש לה בעיה?
יש לי מסך 4K בנייד, והתפריט מאוד מאוד קטן.
לא שמעתי בעיה אך גם לא התנסיתי.
התפריט מאוד קטן כי גם המסך קטן. תפריטים תמיד אפשר להגדיל
אך בהגדלת תפריט תפסיד את עודף המקום אבל החדות תישאר.
כשקונים מסך גדול ברזולוציה גבוהה מרוויחים כמה וכמה דברים. 1. עודף מקום. 2. עודף מקום נוסף בגלל הקטנת התפריטים עקב הרזלוציה הגבוהה. 3. חדות.
ל32” מתאים 4k אם נקח 2k ירד לנו החלק השני והשלישי ונשאר רק עם הראשון.
אם נקח 4k ונגדיל תפריטים נפסיד רק את החלק השני.
32” 2k זה פלוס מינוס החדות וגודל נקודה (ppi) של 24” fhd יש רק תוספת מקום עקב הגודל.
27” 2k הוא בחדות גבוהה יותר בפער מ32” 2k ואם לא מגדילים תצוגת תפריטים זה המון שטח לדעתי אין צורך במעבר לזה אם יש מסך כלשהו נוסף.
אישית אני חושב ש32 אינצ’ גבוה מדי לעין (טעם וריח). ואם יושבים רחוק מדי אז צריכים להגדיל יותר ואז שוב פעם לא מרוויחים מהגודל.
כתבתי שלא התנסיתי! ב-2k עכ”פ אין שום בעייה עובד על זה כל היום.אני מניח שאתה לא התנסית במסך של 4K. יש בעיה מובנית באינדיזיין שאין לה תמיכה בכזו רזולוציה, עיין באחד האשכולות שבאתר הצעות הייעול לאינדיזיין. שכחתי מה הקישור...
כאשר אני עובר לFHD רגיל, התפריט חוזר לקדמותו.
בס”ה מצוייןמה אתה אומר על זה:
מסך מחשב "27 Lenovo LED 2K IPS Q27Q-1L
היכנסו לקניית מסך מחשב "27 Lenovo LED 2K IPS Q27Q-1L ברשת אייבורי בפריסה ארציתwww.ivory.co.il
הנהתודה רבה...
אשמח לדעת יותר מה זה אומר לגבי המסך. אני מבין שבכל תמונה וכדו' יש נתוני בהירות ויחס נגודיות, אבל מה זה קשור למסך? יתכן שמוגדר משהו בתמונה ועל המסך זה לא נראה?תסתכל על בהירות, ויחס ניגודיות זה חשוב!
איכות תצוגה לא נגזרת רק מצפיפות פיקסלים שדברנו על זה (ppi) אלא מעוד שתי פרמטרים, יחס ניגודיות ובהירות.אשמח לדעת יותר מה זה אומר לגבי המסך. אני מבין שבכל תמונה וכדו' יש נתוני בהירות ויחס נגודיות, אבל מה זה קשור למסך? יתכן שמוגדר משהו בתמונה ועל המסך זה לא נראה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: