יש מי שעובד עם 4 מסכים. אם היה לו זמן - בודאי היה מגיב כאן ש:מניסיון, זה כדאי. כשתעשה זאת תכתוב:
מעמד שלא עובד על 4, א. לא יודע מה זה סביבת עבודה נוחה. ב. ההספק השעתי שלו נמוך יותר. ג. יש עבודות ש'אין מצב' בלי
יש מי שעובד עם 4 מסכים. אם היה לו זמן - בודאי היה מגיב כאן ש:מניסיון, זה כדאי. כשתעשה זאת תכתוב:
מעמד שלא עובד על 4, א. לא יודע מה זה סביבת עבודה נוחה. ב. ההספק השעתי שלו נמוך יותר. ג. יש עבודות ש'אין מצב' בלי
אשמח שתרחיב בענייןחסרון.
ואם המסך שלי השוכב לא גדולאחד גדול ואחד קטן שעומד לאורך זה עדיף מקעור שאיתו אתה מוגבל
ברגע שהמסך העומד הוא בגובה של המסך הגדול זה לא מפריע בכלל ואדרבה זה ממש נוח, ומי שרוצה להדר אז שני מסכים עומדים בשני צידי המסך הגדול, והמדרין מן המהדרין שמים עוד אחד בצד לפינוק
רק שתעבדו עם כזה דבר תבינו את הנוחות שבזה, וזה הרבה נוחות כגון לתיקונים או השוואות או חלונות בתג וכו'
ושמתרגלים לזה, אז זה בעיה רצינית לרדת מיזה
כשביררתי נאמר לי שזה גורם עיוות, ונותן תמונה כללית לא אמיתית, עבור תצוגת גרפיקה.אשמח שתרחיב בעניין
פחות מ27 לא בא בחשבוןואם המסך שלי השוכב לא גדול
אז כבר אין עניין לשני עומד?
היה נשמע שזה עלול להפריע....
זה המסך העכשוי:
מסך מחשב Samsung BX2235 סמסונג
יצרן:Samsung
גודל מסך:21.5 אינטש
רזולוציה מקסימלית:1920x1080
בהירות:250 cd/m²
זמן תגובה:2 מילי שניה
סוג המסך:LCD, LED
יחס ניגודיות:1:1000
מאד מאד קטן העיניים מתאמצות מאד!פחות מ27 לא בא בחשבון
מה שיש לכם נורא קטן
ושווה להשקיע במסך איכותי
דגם | HP Monitor Z24u G3 |
מק"ט | 1C4Z6AA#ABT |
גודל תצוגה | 24" |
רזולוציית תצוגה | WUXGA (1920 x 1200) |
יחס ניגודיות | 1:1000 |
זמן תגובה לרענון | 5ms |
בהירות תצוגה | 350nits |
יציאות וחיבורים | 1 HDMI 2.0 USB Type-C™ (Alternative mode DisplayPort™ 1.4, Power Delivery up to 100W) 4xUSB-A 3.2 Gen 1 DisplayPort™ 1.4-in DisplayPort™ 1.4-out |
ממדי המוצר | 53.17x3.85x34.29 ס"מ (ללא מעמד) 53.17x19.5x52.14 ס"מ (כולל מעמד) משקל המוצר: כ-5.3 ק"ג (כולל מעמד) |
אחריות | 5 שנים באתר |
בדקתי לפי זכרוני לא תואם ממש אבל כמעט...יש מצב שהגובה של ה24 ורוחב של ה32 יהיה תואם כך שזה יכול להיות פנטסטי.
מדובר כאן על אברכים חשובים, במסך אחד עובדים כי זה הציווי 'בזעת אפך תאכל וכו''לא הבנתי למה צריך שתי מסכים
באחד אני רואה את העבודה שלי
ובשני מה אני רואה?
תטעם, תרגיש, תבין.לא הבנתי למה צריך שתי מסכים
באחד אני רואה את העבודה שלי
ובשני מה אני רואה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: