או שלא. (המסך השני שלי שמחובר למחשב וצריך רק להדליק אותו נשאר מכובה כבר הרבה זמן.)תטעם, תרגיש, תבין.
או שלא. (המסך השני שלי שמחובר למחשב וצריך רק להדליק אותו נשאר מכובה כבר הרבה זמן.)תטעם, תרגיש, תבין.
כנראה מפתחי סקריפטים יכולים להסתפק בכיסא נוח ומסך בודד...או שלא. (המסך השני שלי שמחובר למחשב וצריך רק להדליק אותו נשאר מכובה כבר הרבה זמן.)
זה 27" עם רזלוציה Full HD, א. לא מספיק איכותי, ב. לא מרוויחים את ההכפלה בשטח המסך כפי שכתבתי לעיל.@פרסומ המליץ לי בעבר על המסך הזה:
דברנו כבר לעיל על הסיבות לכך...או שלא. (המסך השני שלי שמחובר למחשב וצריך רק להדליק אותו נשאר מכובה כבר הרבה זמן.)
אני שאלתי על מסך עיקרי.לא מצליח לי להבין למה צריך מסך שני- עומד 27 אינצ'
זה לא ענק?
יש לי תחושה שיש פה שיח חרשים אולי?
אני שאלתי מה מומלץ למסך שני עומד
ומדברים פה על 27 אינצ....
ואני שאלתי מראש על מסך נוסף וענו לי מההתחלה על 27אני שאלתי על מסך עיקרי.
הבעיה שהישן לא מתאים ביחסיות לגובה וגם אין לא אפשרות להסתובבלפי מה שאתם כותבים אתם עובדים על מסך ממש קטן
אולי כדאי לקנות מסך עיקרי חדש והישן להשאיר לשני
וגם לא ראיתי שכתבתם מסך עומד? מסך שני ממש לא בהכרח להיות עומד.
יותר מאשמח לשמוע מהו הפתרוןבטח שיש
אני גם מעמד.כנראה מפתחי סקריפטים יכולים להסתפק בכיסא נוח ומסך בודד...
בשביל מעמד, מסך שני הוא כמעט חובה!
בשביל זה בהתחלה השקעתי בשתי מסכים.דברנו כבר לעיל על הסיבות לכך...
הדבר הכי נצרך, איך בדיוק עובד כבודו על תיקונים? מפצל מסך לשתיים?
מעניין מאוד מה שאתה כותב... וזה ממש ממש לא מעצבן... אולי מפליא.בהמשך מצאתי שזה הרבה יותר מעייף להסית את המבט ממסך אחד לשני כל כמה שניות מאשר להסתכל על מסך אחד ולהשתמש ב-Alt-Tab כדי לעבור בין תוכנות (רשימת התיקונים ואינדיזיין). וכך אני עובד.
נסה להעביר חלון למסך שני.
נסה להעביר חלון למסך שני.
במסך השני לרכוש מסך כזה שיש לו אפשרות להסתובב [כמו שהמליצו בתחילת האשכול] וכשיש צורך לסובב אותו.הבעיה שהישן לא מתאים ביחסיות לגובה וגם אין לא אפשרות להסתובב
מבחינתי זה היה ברור שיהיה עומד.... זה מה שחסר לי לראות עמוד בגדול... בשוכב צריך מפלצת כדי שזה יקרה...
אולי אעשה סדר
אני תכננתי כרגע להשאיר את הקטן 21.5 שוכב
ולידו לצרף מסך שני עומד 24-?
נראה לי שקבלתי תשובות למה להחליף את המסך הקיים הראשון ולהשאר עם אחד...., אני טועה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: