בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
המניה קורסת כעת במחסר ב28% לשפל של 20.91. האם זו הזדמנות קנייה? או שהתחתית עדיין לפנינו?
מה אומרים המבינים?
מה אומרים המבינים?
אני אענה לך מה שעניתי באשכול של מוביליי על שאלה מעין זוהמניה קורסת כעת במחסר ב28% לשפל של 20.91. האם זו הזדמנות קנייה? או שהתחתית עדיין לפנינו?
מה אומרים המבינים?
ההודעה הזאת היא פשוט נכונה ומתבקשת.אני אענה לך מה שעניתי באשכול של מוביליי על שאלה מעין זו
התזה שהמניה ירדה מספיק ולכן זה "מציאה" היא טעות!
מניה נמדדת בעיקר לפי ביצועים, דוחות, צפי לרווחים קדימה וכו' .
המניה לא ירדה סתם, אינטל הולכת לפטר אלפי עובדים וכו'.
יש לך מידע מה ההשלכות של זה?
אני מדגיש! אני לא ממליץ ולא מכיר לעומק את אינטל, רק בשפו"א לא לקנות רק בגלל שזה ירד המון, תבדוק תחפור ואז תקנה.
בהצלחה!
אינטל היא חברה חזקה ויציבה. אני חושב שכדאי להשקיע עכשיו, רוב הסיכויים שהיא תעלה בהמשך (אמנם באיטיות) נוכח הביקוש הרב למעבדים שלה ובמיוחד אחרי תהליך הייעול שהם עושים עכשיו, טוב מאוד שהם נזכרו לקחת אחריות ולפטר את מי שלא צריך.
ד"א גם מניית אנבידיה רווחית עכשיו, ונמצאת יחסית בשפל.
ביגוד למה שנכתב כאן לעל לדעתי על חברות ידועות ויציבות עם דיווחי נתונים מצוינים של שנים אפשר לסמוך בטווח הרחוק.
למה להכהס למניה על סמך זה שהם יפטרו ויתייעלו ואולי בעתיד הבינוני נראה שיפור בתחזית (כי לטווח הקצר הם הורידו תחזית)?אינטל היא חברה חזקה ויציבה. אני חושב שכדאי להשקיע עכשיו, רוב הסיכויים שהיא תעלה בהמשך (אמנם באיטיות) נוכח הביקוש הרב למעבדים שלה ובמיוחד אחרי תהליך הייעול שהם עושים עכשיו, טוב מאוד שהם נזכרו לקחת אחריות ולפטר את מי שלא צריך.
נכון אבל אבל קמטק מעולם לא התקרבה לגודל ולעוצמה של אינטל, אחרי הכל אינטל היא מהגדולות ממש. בוודאי ובוודאי אנבידיהלמה להכהס למניה על סמך זה שהם יפטרו ויתייעלו ואולי בעתיד הבינוני נראה שיפור בתחזית (כי לטווח הקצר הם הורידו תחזית)?
אולי תשקול כניסה לקמטק שהציגה דוחות וצמיחה מרשימים וירדה מהשיא עשרות אחוזים?
אני כמובן לא ממליץ כי היא בכל אופן עלתה השנה המון, אבל עדיף להתחבר עם מי שמביא קבלות ולא לבנות על פיטורים והתייעלות ודברים על העץ.
אם היא תעלה באיטיות כלומר בקצב איטי יותר משאר השוק אז למה כדאי להשקיע בה עכשיו?אינטל היא חברה חזקה ויציבה. אני חושב שכדאי להשקיע עכשיו, רוב הסיכויים שהיא תעלה בהמשך (אמנם באיטיות)
א. גודל החברה לא מעניין, תעשה גוגל על סיסקו, הריווחיות היא הקובעת (כמובן שצריך חברה מבוססת וסחירה)נכון אבל אבל קמטק מעולם לא התקרבה לגודל ולעוצמה של אינטל, אחרי הכל אינטל היא מהגדולות ממש. בוודאי ובוודאי אנבידיה
כי עוד חמש שנים הרווח יהי משמעותי אפילו ברמה של 100% ויותראם היא תעלה באיטיות כלומר בקצב איטי יותר משאר השוק אז למה כדאי להשקיע בה עכשיו?
אבל אם אתה בעצמך חושב שייקח לה זמן לחזור לעלות בקצב משמעותי אז עדיף לחכות ולראות שהייעול שאמרת אכן מתבצע וגם מצליח והחברה מתחילה להתאושש ורק אז ההשקעה בחברה באופן ספציפי יהיה כדאיכי עוד חמש שנים הרווח יהי משמעותי אפילו ברמה של 100% ויותר
אבל כשהיא תעלה כבר לא יהיה אפשר להרויח הרבהאבל אם אתה בעצמך חושב שייקח לה זמן לחזור לעלות בקצב משמעותי אז עדיף לחכות ולראות שהייעול שאמרת אכן מתבצע וגם מצליח והחברה מתחילה להתאושש ורק אז ההשקעה בחברה באופן ספציפי יהיה כדאי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: