משתמשים מידי חודש בחודשו.זו טענה אחרת לחלוטין, אבל זה רק אם הם באמת משתמשים בהטבות וצריכים אותם, כי חבר שעשה לי את החשבון הראתי לו שהוא תכלס שילם הרבה יותר מההטבות, ואת חלקם הוא בכלל לא צריך.
הגיס והדודה והשכנה וכוווולם...
משתמשים מידי חודש בחודשו.זו טענה אחרת לחלוטין, אבל זה רק אם הם באמת משתמשים בהטבות וצריכים אותם, כי חבר שעשה לי את החשבון הראתי לו שהוא תכלס שילם הרבה יותר מההטבות, ואת חלקם הוא בכלל לא צריך.
הם עשו לי את זה...בגלל זה נשארתי עוד קצת....ברגע שרוצים לבטל הם מורידים את המחיר ל48 ש"ח למשך חצי שנה
כל מילה.אני נכנס להגרלות מידי פעם.
רק בשביל שכמה ימים אני ירגיש מיליונר ואני מדמיין להנאתי מה אני הולך לעשות עם הכסף.....
למי אני יביא את המעשרות.......
יש בזה הנאה מטורפתתתתתתת
סוג של עריבים. רק בלי הטרגדיהנראה לי שיש אנשים שרוצים לבטל אבל חוששים שבדיוק המספר הזה יזכה
אולי הגיע הזמן להקים פיס חרדי בפיקוח רבנים ואז הסיכויים יהיו גדולים יותר
תארו לכם 50,000 איש משלמים כל חודש 60 ש"ח ס"ה שלוש מליון ש"ח הגרלה פעם בחודש
כל חודש מתווסף לציבור החרדי משפחה חדשה מליונרים עם סכום מכובד אמנם לא עשירים אבל מסודרים
כל הכסף נשאר במגזר וכמובן מסייע בעקיפין לעוד חלקים בציבור כמו"כ יתנו מעשרות וצדקה וגם זה יעזור לעוד נזקקים
הרעיון הוא בסיסי ואפשר לפתח אותו יותר
כמובן שצריך רשיון לעריכת הגרלה ויש מיסים
תחשבו כמה כסף מהמגזר החרדי הולך לפיס ומה עושים עם הכסף
יתכן שעם הזמן מס' המנויים יגדל ואז אפשר גם לשלב 10 זוכים של 50,000 ש"ח או לעשות יותר הגרלות
הם שילמו 9 שנים 6,480 ש"חההורים שלי אחרי 9 שנים זכו ב9000 ש"ח
יש לי קרוב משפחה שזכה ב100,000 לשיפוץ הבית מאיזה אירגון, העלו אותו בשידור חי , ומרב התרגשות הוא מיד תרם חומש. עם ה80 הוא הרחיב או שיפץ..פעם שמעת איך הזוכה נשמע בשידור חי,מי שזוכה באמת לא נשמע ככה...
יתכן שמדובר בשני מקרים שונים ואינני מכלילהם הרי עושים את ההגרלה בשידור חי וכל אחד מפרסם שם זוכה אחר
אז איך זה יכול להיות??
אני מכירה אישית מישהו שזכה בהגרלה על דירה בבני ברק!!יש לי 2 סיפורים שאני מכיר מקרוב.
אחד על מישהו שזכה בדופלקס כזה וקיבל בסה"כ 300 אל"ש במקום הדופלקס, (כי אם רוצים את הדופלקס יש 33 אחוז מס וכו...)
ואחד על ארגון חדש שלא כיסה את הדופלקס שנתן וקרס אחרי ההגרלה.
מסקנה:
תתרמו לצדקה, אבל בלי קשר להגרלה, אלא רק לפי המוסד עצמו.
הם לא היו מפקידים, וגם לא חוסכים.אם היו מפקידים את ההסכום הזה בחסכון היו מרויחים את ה 2520 ש"ח זה בוודאות ולא במזל
מפעל הפיס מוכר טופס 'שיטתי' שמאפשר צירופים רבים,אני חושבת שבתור בן אדם בודד זה באמת פחות סיכוי.
אבל אם התאגדו נניח 10 אנשים ויקנו ביחד 10 כרטיסים ויתחלקו במה שהם ירויחו. הזכיה תיהיה פחות גדולה אבל עם סיכוי יותר גדול.
אני מדמיין בלי לקנות כרטיס.אם כבר הסיכוי הוא חדר מלא באורז עם אחד אדום... ולא קערה
מישהו אמר פעם שווה לי לשלם קצת כסף על כרטיס לוטו כדי לדמיין יומיים מה לעשות עם הכסף
לא הבנתי מה הרעיון הזה יותר טוב ממפעל הפיסנראה לי שיש אנשים שרוצים לבטל אבל חוששים שבדיוק המספר הזה יזכה
אולי הגיע הזמן להקים פיס חרדי בפיקוח רבנים ואז הסיכויים יהיו גדולים יותר
תארו לכם 50,000 איש משלמים כל חודש 60 ש"ח ס"ה שלוש מליון ש"ח הגרלה פעם בחודש
כל חודש מתווסף לציבור החרדי משפחה חדשה מליונרים עם סכום מכובד אמנם לא עשירים אבל מסודרים
כל הכסף נשאר במגזר וכמובן מסייע בעקיפין לעוד חלקים בציבור כמו"כ יתנו מעשרות וצדקה וגם זה יעזור לעוד נזקקים
הרעיון הוא בסיסי ואפשר לפתח אותו יותר
כמובן שצריך רשיון לעריכת הגרלה ויש מיסים
תחשבו כמה כסף מהמגזר החרדי הולך לפיס ומה עושים עם הכסף
יתכן שעם הזמן מס' המנויים יגדל ואז אפשר גם לשלב 10 זוכים של 50,000 ש"ח או לעשות יותר הגרלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: