שמעתי את זה על חכם בן ציון אבא שאול זצ"להגאון ר' הלל זקס זצ"K היה אומר שמפעל הפיס הוא מס מיוחד לטיפשים, והגאונות הוא שכמה שהוא יותר טיפש הוא משלם יותר.
המנוי פיס לא נותן זכות גם בהגרלות השבועיות (שלישי ומוצ"ש)?הרבה כאן מערבבים בין סתם הגרלות של הלוטו לבין מנוי פיס,
למנוי יש כל חודש סיכוי של 1:18667 לזכות ב50,000 ש"ח,
לא כזה נמוך, מאמינה שבהגרלות על דירה או על חצי קופה שכל מיני עמותות מארגנות הסיכוי הוא נמוך יותר, והכרטיס יותר יקר.
גם בלוטו עצמו- אמנם לזכות בפרס הראשון הסיכוי מאד נמוך, אבל בפרסים המשניים הוא לא כזה נמוך,
ברור שמי שקונה באופן קבוע כרטיסי לוטו זה בזבוז כסף, כי סטטיסטית הוא יצטרך לשלם יותר כסף על כרטיסים מאשר הסכום בו הוא יזכה,
אבל פעם ב... לא נורא לשלם כמה שקלים בשביל הסיכוי.
יכול להיות, אבל בעמותות (רוצה להאמין...) יש לפחות את אלמנט הצדקה שנשאר..מאמינה שבהגרלות על דירה או על חצי קופה שכל מיני עמותות מארגנות הסיכוי הוא נמוך יותר, והכרטיס יותר יקר.
בול! עדיף לא לזכות שמה, מאשר לא לזכות בפייס.יכול להיות, אבל בעמותות (רוצה להאמין) יש לפחות את אלמנט הצדקה שנשאר..
בכתבה הם תיארו אורז אחד מתוך 1.5 חבילות אורז, בכל חבילה יש כ-50 אלף גרגרי אורזה
האמת? צודקת.
אח"כ הוא ציין שהיחס הוא גרגר אורז וחמש מאות קילו.... (אם אני לא טועה...) תודה ששמת לב.
בכתבה אכן תארו את זה כחלק מההנאה של המכור.
עצם גירוד הכרטיס....
הם הסבירו שאין כזה מן דבר "מספרים זוכים" או הסתברות זכיה כמו שמנסים למכור לנו....
כי ההגרלה היא כל פעם הגרלה וכי המספרים יודעים לבחור את עצמם בהגרלה הקרובה?
לא זה לא קשורהמנוי פיס לא נותן זכות גם בהגרלות השבועיות (שלישי ומוצ"ש)?
אני חושב שלא שווה לעשות בגלל כמה סיבותאני ועוד הרבה אנשים מנויים ל"מנוי פייס" של מפעל הפייס בעלות 60 ש"ח לחודש...
אני כ-3 שנים מנוי ולא זכיתי בשום דבר (למעט 11 שקל פה ושם)...
ה"סקר" שלי- האם מתוך כל האנשים פה בפרוג מישהו זכה או "מכיר" מישהו שזכה
באיזה סכום משמעותי...?
אני אישית שאלתי המון אנשים- ואף אחד לא זכה...
מה אתם אומרים?
ההגרלות של עזר מציון מפרסמים שמות זוכים ומיקום בארץ (עיר).לפחות בלוטו זה אמיתי ההגרלות והזכיה..בארגונים מסוימים לא כ"כ בטוחה-כבר כמה דופלקסים יש בטבריה?
זה שהכרטיס יותר יקר זה נכון, אבלמאמינה שבהגרלות על דירה או על חצי קופה שכל מיני עמותות מארגנות הסיכוי הוא נמוך יותר, והכרטיס יותר יקר
קנתה ימבה משחקים לילדים ואותנו לקחה למסעדה.לפחות מעשרות קיבלת?
זכיתי ב60 ולאחר מכן ב100 ש"חאני ועוד הרבה אנשים מנויים ל"מנוי פייס" של מפעל הפייס בעלות 60 ש"ח לחודש...
אני כ-3 שנים מנוי ולא זכיתי בשום דבר (למעט 11 שקל פה ושם)...
ה"סקר" שלי- האם מתוך כל האנשים פה בפרוג מישהו זכה או "מכיר" מישהו שזכה
באיזה סכום משמעותי...?
אני אישית שאלתי המון אנשים- ואף אחד לא זכה...
מה אתם אומרים?
ברור שכשמוכרים למישהו כרטיס/מנוי לפייס זה לא כרטיס להגרלה אלא כרטיס לחלומותאם כבר הסיכוי הוא חדר מלא באורז עם אחד אדום... ולא קערה
מישהו אמר פעם שווה לי לשלם קצת כסף על כרטיס לוטו כדי לדמיין יומיים מה לעשות עם הכסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: