גם אני מכיר מישהו שחצה את הכביש ונדרס,אני מכירה מישהי שזכתה ב7000 לפני חודשיים אחרי שהיא מנויה 4 חודשים בלבד
אם כבר הסיכוי הוא חדר מלא באורז עם אחד אדום... ולא קערהלקחו גרגר אורז וצבעו אותו בצבע אדום.
הניחו אותו בתוך קערה עם קילו אורז.
ביקשו מעורך הכתבה להכניס יד לקערה ולשלוף את האורז האדום. (בלי לנסות שוב ושוב. להכניס ולהרים אורז...)
הסיכוי למצוא את גרגר האורז האדום, הוא הסיכוי לזכות בפייס.
סוף מסוכן.כדי לדמיין יומיים מה לעשות עם הכסף
ההורים שלי אחרי 9 שנים זכו ב9000 ש"ח
9000
- (9 * 12 * 60)
_____
= 2520
וואלה, היה להם סבלנות לחכות 9 שנים בשביל לזכות... שאפוההורים שלי אחרי 9 שנים זכו ב9000 ש"ח
קודם כל לא הכנסתי את הפרסים הקטנים.קוד:9000 - (9 * 12 * 60) _____ = 2520
אולי זה באמת ההזדמנות שמישהו יספר איך קונים לוטו אמריקאי. כי שם השבוע הדמיון הוא קצת יותר מלהיות מליונר הפרס הוא מעל מיליארד דולר...רק בשביל שכמה ימים אני ירגיש מיליונר
האמת? צודקת.אם כבר הסיכוי הוא חדר מלא באורז עם אחד אדום... ולא קערה
מישהו אמר פעם שווה לי לשלם קצת כסף על כרטיס לוטו כדי לדמיין יומיים מה לעשות עם הכסף
יש מנוי פיס ויש חברה של הגרלות שמתקשרים לאנשים ומנסים לצרף אותם להגרלות פיסכמה פעמים התקשרו לשכנע אותי להצטרף
אין פרס של 7,000 ש"חאני מכירה מישהי שזכתה ב7000 לפני חודשיים אחרי שהיא מנויה 4 חודשים בלבד
מכיוון שהסיכוי לזכות בפיס בסכום משמעותי הוא קלוש עד אפסי, ההעדפה שלי היא להשאיר את סכום ההשקעה בחזקתי, ולהשתמש בו לצרכים מתגמלים באופן ודאי.אני ועוד הרבה אנשים מנויים ל"מנוי פייס" של מפעל הפייס בעלות 60 ש"ח לחודש...
אני כ-3 שנים מנוי ולא זכיתי בשום דבר (למעט 11 שקל פה ושם)...
ה"סקר" שלי- האם מתוך כל האנשים פה בפרוג מישהו זכה או "מכיר" מישהו שזכה
באיזה סכום משמעותי...?
אני אישית שאלתי המון אנשים- ואף אחד לא זכה...
מה אתם אומרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: