הכי מתאים זה המשקפות תלת מימד שיש שם, לא זוכר כבר איך קראו לזה.שלום לכולם
אנחנו מעונינים לנסוע לאחד המקומות האלה בכותל
מנהרות הכותל / מסלול האבן הגדולה / שרשרת הדורות
מה הכי מתאים לילדים ?
גילאים 2-12
תודה רבה
אתה מתבלבל בין בחזרה לירושלים לבין שרשרת הדורות, לא?הייתי לפני כמה שנים ב'שרשרת הדורות' והיתה נקודה שהציקה לי ואכזבה אותי - לגבי התקופה של 200+ השנים האחרונות הם הציגו נתק מהמסורת והתחלנות (לפחות בקטע האישי שעברתי בו, של ארצות המקור של משפחתי), דבר שלדידי בוודאי אינו נכון, כי יש לנו במסורת המשפחה ידיעה על אבותינו בשנים אלו, מי היו היכן חיו ומה עשו. כלומר, היו קהילות שפרשו מן הדרך, אבל לעומתן היו קהילות גדולות ורבות שהלכו בדרך ה', ואותן לא הציגו...
אההממ, אולי... זה היה לפני כמה שנים, וכבר לא זכור לי בדיוק השם של המיצג.אתה מתבלבל בין בחזרה לירושלים לבין שרשרת הדורות, לא?
זה המשקפות תלת מימד שם. מומלץ.בחזרה לירושלים
שרשרת הדורות זה גשר בין עמודים שכתוב עליהם המון שמות של אנשים, זה מעניין בעיקר תיירים ומבוגרים או תיירים מבוגרים.אתה מתבלבל בין בחזרה לירושלים לבין שרשרת הדורות, לא?
זה תלוי בסגנון הילדים... לקטנים מאוד בטוח לא מענין אבל מגיל 6 בערך במנהרות הכותל אם זה ילדים סקרנים יכולים להנותשלום לכולם
מה הכי מתאים לילדים ?
גילאים 2-12
תודה רבה
זה לא.זה המשקפות תלת מימד שם. מומלץ.
אם כן, מה שראיתי היה כנראה 'בחזרה לירושלים' ולא שרשרת הדורות.שרשרת הדורות זה גשר בין עמודים שכתוב עליהם המון שמות של אנשים, זה מעניין בעיקר תיירים ומבוגרים או תיירים מבוגרים.
אפשר מידע?זה לא.
וזה לא מומלץ בכלל לגברים.
אין לי בעיה לכתוב, ויכול להיות שלכם זה לא יפריעאפשר מידע?
בכלל, שתדעו שבשרשרת הדורות זה מתחיל מאוד "יפה", שהיה בית המקדש וכו' ויש שורשים, אבל עדיין יש שם כל מיני עניינים של כפירה ומדברים על יסודות העם היהודי ומזכירים ברמז את האמונה והתורה והמצוות. כל השאר - זה התקווה ואמונה בעתיד הטוב וחוזק,ו"ערכים" שמרמזים על העולם הפלולריסטי, ובסוף - בכלל, זה נראה - יותר מ2000 שנה היינו בגלות, והנה - הגיע ה"גאולה והישועה"! מדינת ישראל... ד' ישמור ויציל. לא מתיאם לחרדים, במיוחד לילדים - אנשים עצמו להם את העניים ו"יצאו איתם לשירותים".... זוועה ממששרשרת הדורות זה למבוגרים ותיירים לדעתי.
מנהרות הכותל דווקא זה נורא יפה, נהננו מאוד! מאוד מומלץשלום לכולם
מה הכי מתאים לילדים ?
גילאים 2-12
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: