כן.הוא מזכיר את תלמה בטעם?
כן.הוא מזכיר את תלמה בטעם?
אנחנו הפסדנו.מי ניצח?
מי שהתרגל לאכול ארוחת בוקר בלי קורנפלקס של תלמהמי ניצח?
הסתיים החרם???
המוצרים של יוניליוור חזרו לשופרסל!
מי ניצח?
לא בטוחאנחנו הפסדנו.
מיונז חזר?הסתיים החרם???
מי ניצח?
שופרסל התקפלה בכמה דברים. אך מבירור עומק עם אחד המנהלים הגדולים שם (בן משפחתי). אמר לי שלא יעזור כלום חומרי הגלם התייקרו בכל העולם ולכן גם המחירים התייקרו.. ואנחנו נצטרך להתרגל!הסתיים החרם???
מי ניצח?
זו ירידה לצורך עליה.לא בטוח
׳גל״צ׳ בפרסום ראשון: יוניליוור נחתכת ביותר מ-40% ברבעון האחרון של שנת 2022, לעומת הרבעון המקביל אשתקד. סך מכירותיה הסתכמו ב- 84 מיליון ש״ח לעומת 143 מיליון ב-2021.
חברות יחשבו פעמיים לפני כל עליית מחיר
השאלה מה המחיר כיום ביחס לעולם.שופרסל התקפלה בכמה דברים. אך מבירור עומק עם אחד המנהלים הגדולים שם (בן משפחתי). אמר לי שלא יעזור כלום חומרי הגלם התייקרו בכל העולם ולכן גם המחירים התייקרו.. ואנחנו נצטרך להתרגל!
אם זה פרסום עדכני אז זה נטו להסית כנגד החרדים הם לא ילכו עם זה רחוק מדימקווה שלא יעשו ליש מה שעשו לישיר למהדרין ז''ל צפה בקובץ המצורף 1284601
מצד אחד נראה לי שאתה צודקאם זה פרסום עדכני אז זה נטו להסית כנגד החרדים הם לא ילכו עם זה רחוק מדי
וכן גם בעניין עלית מחירי הדלק.הלוואי לא יעזור. הישראלים נותנים להם סטירה בלחי ימין והם מגישים לפניך את לחי שמאל.......
אפשר לעשות את זה בכל תחום.. במחירי הבגדים "והסטים" שקונים לילדים חדשים לבקרים ואין פוצה פה ומצפצף והם צוחקים עלינו וממשיכים להרויח עלינו..........
אמר לי סוכן מכירות של רמי לוי כשעלה מחיר השתיה שאנחנו לא נורמלים שאנחנו ממשיכים לקנות. יום/יומים שלא קונים ועושים חרם ציבורי כלל ארצי ואת כל הסחורה משאירים על המדפים, והמחיר יורד!
אמר שזה עובדות בשטח בכל מדינה.
ואגב, גם הרבנים מאורי הדור צריכים להרים את הכפפה ולהחליט על כך. ויש לזה תקדים בהלכה והפוסקים כידוע. ואין מה להרחיב בזה.
חי חי חי...מקווה שלא יעשו ליש מה שעשו לישיר למהדרין ז''ל צפה בקובץ המצורף 1284601
שפך אותי
עאלק "תחקיר"
אם זה תחקירן אני מנכלי"ת שופרסל
על מי ההסתלבטות?? אם אפשר לדעת...חי חי חי...
מעניין לכמה מדינות הוא טס,
וכמה עשרות מיליונים הושקעו בתחקיר המקצועי הזה...
אולי הוא טס ממדינת תל אביב לישראל השניה בטסלה 2023,
ושם גילה חנות מוזרה עם ברברים קנאים שקונים "בזול"....
ועל זה שבכפר ערבי 10 דקות נסיעה מירושלים אפשר לקנות פחית קוקה קולה ב-4 ש"ח, על זה הם לא עושים תחקיר?מקווה שלא יעשו ליש מה שעשו לישיר למהדרין ז''ל צפה בקובץ המצורף 1284601
כי באושר עד עולה 2.9ועל זה שבכפר ערבי 10 דקות נסיעה מירושלים אפשר לקנות פחית קוקה קולה ב-4 ש"ח, על זה הם לא עושים תחקיר?
עשו ועושים כל תקופה,ועל זה שבכפר ערבי 10 דקות נסיעה מירושלים אפשר לקנות פחית קוקה קולה ב-4 ש"ח, על זה הם לא עושים תחקיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: