הם העלו ב1 שח את המחירחבל ש'משנת יוסף' לא הצטרפה לחרם על הקורנפלקס.
במקום 15.8 שהיה עד היום
העלו ל16.8
אגב במכירה השכונתית זה תמיד היה (וכך נשאר) 16.8
הם העלו ב1 שח את המחירחבל ש'משנת יוסף' לא הצטרפה לחרם על הקורנפלקס.
עד היום יש סלמונלה בקורנפלקס?מי שזוכר לפני כמה שנים היתה החרמה המונית של קרונפלקס תלמה בגלל הסלמונלה
וזה נגמר בדיוק כמו שתגמר המחאה עכשיו
לשירות הלקוחות יש מעורבות בקביעת המחירים?חשבתי על תוספת אפקט לחרם, לשלוח פניה ליוניליוור, לכתוב משהו כמו "לידיעתכם, גם אני ומשפחתי מצטרפים לחרם הקורנפלס, ומשתדלים שלא לקנות משלל מוצרי המותג יוניליוור, עד שתבטלו את עליית המחירים".
אפשר להוסיף לינק לאשכול הזה...
אימייל - SHERUT.ISRAEL unilever.com
קישור לווטסאפ:
שיתוף ב-WhatsApp
WhatsApp Messenger: יותר מ-2 מיליארד אנשים ביותר מ-180 מדינות משתמשים ב-WhatsApp כדי לשמור על קשר עם חברים ומשפחה, בכל זמן ובכל מקום. ניתן להשתמש ב-WhatsApp בחינם בטלפונים בכל רחבי העולם, לצורך ביצוע שיחות והעברת הודעות באופן פשוט, מאובטח ואמין.api.whatsapp.com
יש לכם היכרות עם מישהו משירות לקוחות ואתם רוצים להעניש אותו????לשירות הלקוחות יש מעורבות בקביעת המחירים?
אולי תשלחו את הרעיון ל"לרר"חשבתי על תוספת אפקט לחרם, לשלוח פניה ליוניליוור, לכתוב משהו כמו "לידיעתכם, גם אני ומשפחתי מצטרפים לחרם הקורנפלס, ומשתדלים שלא לקנות משלל מוצרי המותג יוניליוור, עד שתבטלו את עליית המחירים".
אפשר להוסיף לינק לאשכול הזה...
אני לא בטוח שהתפקיד שלהם הוא להעביר הלאה את המסרים החברתיים שלכם אל המנהליםזה חלק מהתפקיד שלהם.
זה קשור לעליית מחירי המים?תתכוננו
שבוע הבא עליית מחירים של תנובה
יש להם מספיק תירוצים לא צריך לעבוד קשה להמציא עודזה קשור לעליית מחירי המים?
והראיה מחיר הקוטג' שלא עובר את ה6 ש"ח גם עכשיו שתנובה מתכננת להעלות מחיריםלמי שלא הבין - לא מבקשים ממכם להפסיק לצרוך את המוצרים שלהם לעד ולעולמי עולמים, אלא זמנית בלבד, ע"מ שתוכלו להנות מהמוצרים האהובים במחירים סבירים.
אישית אני חושבת שאם המחאה תתפוס תאוצה, זה ישפיע לא רק על היצרנים שמעלים כרגע מחירים אלא גם על אלה שיחשבו לעשות את זה בעתיד.
יש לך הסבר אחר להקטנת האריזות?מדהים לראות, איך אנשים שסבורים שיצרני המזון מעלים מחירים, בגלל שהם רוצים לסחוט את הלקוחות,
ההסבר הוא שהחברות רוצות להרוויח כסף.יש לך הסבר אחר להקטנת האריזות?
מנהלי המרכולים פשוט באו והתחננו ליוניליוור שיקטינו את האריזות?
מי מפריע לרשתות השיווק לקחת עוד שקל בשביל אחוזי הרווח שלהם?ההסבר הוא שהחברות רוצות להרוויח כסף.
אני התייחסתי לנאיביות של אנשים, שחושבים שרשתות השיווק לא מביאים את המוצרים של יוניליוור, בגלל שהם מרחמים על הלקוחות, שלא יצטרכו לשלם הרבה כסף, ולא מבינים שמדובר פה במשא ומתן על אחוזי הרווח של רשתות השיווק, שמתנהל על גבם של הלקוחות התמימים.
טוב. הם קיבלו שכל, והביאו את המולטי הזה 2 ב-22.עדיין לא הבנתי. הורידו את תלמה. אבל שמו מתחרים ביותר יקר.
שמו מולטי משהו ב-12.9 ל-600 גרם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: