ממשיכים להחרים את יוניליוור!

ראובן שפירא

משתמש פעיל
אגב - ראיה שהחרם על הקורנפלקס שווה משהו.
יונילווור פרסמו בשבוע האחרון מודעות רחוב רבות תחת המותג תלמה בלבד עם פרסומת לקורנפלקס.

לא זכור לי כ"כ עוד מקרים כאלו של פרסום מודעות רחוב למוצר בודד ובפרט לא שתלמה יפרסמו ללא איזכור הלוגו של יונילוור, יש כאן משהו!

ועוד - למה מודעות רחוב? כנראה בגלל שכידוע מודעות רחוב=מגזר חרדי, וכנראה שהם חוו ירידה משמעותית במגזר שלנו במכירות.

בקיצור - לא הולכים שולל! לא קונים יונילוור עד שירדו המחירים!! :p

נ.ב. המודעות הם באיצטלא של קורנפלקס ללא הסימון האדום, אבל אני לא מאמין שבימים כתיקונם הם היו יוצאים בכזה קמפיין.

ראובן שפירא

משתמש פעיל
אגב - ראיה שהחרם על הקורנפלקס שווה משהו.
יונילווור פרסמו בשבוע האחרון מודעות רחוב רבות תחת המותג תלמה בלבד עם פרסומת לקורנפלקס.

לא זכור לי כ"כ עוד מקרים כאלו של פרסום מודעות רחוב למוצר בודד ובפרט לא שתלמה יפרסמו ללא איזכור הלוגו של יונילוור, יש כאן משהו!

ועוד - למה מודעות רחוב? כנראה בגלל שכידוע מודעות רחוב=מגזר חרדי, וכנראה שהם חוו ירידה משמעותית במגזר שלנו במכירות.

בקיצור - לא הולכים שולל! לא קונים יונילוור עד שירדו המחירים!! :p

נ.ב. המודעות הם באיצטלא של קורנפלקס ללא הסימון האדום, אבל אני לא מאמין שבימים כתיקונם הם היו יוצאים בכזה קמפיין.
אגב - כעת פורסם כי בשבוע החולף ירדו מכירות הקורנפלקס ב 33% !!

ביז'ו

משתמש פעיל
גיא לרר: איזה טירוף, אמיתי, בנתוני המכר השבועיים של יוניליוור: התרסקות של 7.7 מיליון(!) שקל בשבוע. וזה עוד יעלה דרמטית כי לא בכל מקום יש חוסרים משמעותיים. כרגע 20 אחוז מהמחזור נמחק. קורנפלקס וכריות יורדים בשליש. כמה שבועות כאלו ואפשר כבר להתחיל לדבר על הפסד שנתי.

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
זו בדיחה. לעשות פרסומת למוצר שלא מוצאים בחנות.

emoji  | לא ראיתי | Joypixels | Animation GIF 64x64 | see-no-evil monkey

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ניסיון לגרום לציבור ללחוץ על החנויות להתקפל
שלא בדיוק הלך, אולי הפוך, גרם לאנשים להבין שהם בצרות, ב"ה
מישהו הולך להתקשר למנהל רשת, תחזירו את הקורנפלקס?
לא נראה לי שבשביל זה עושים פרסומת!!

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
תנו לי לנחש: הפרסומות הן בשביל הילדים!
למבוגרים קל להתמודד באמצעות ההיגיון
ילד שרואה מודעה של קורנפלקס פחות יכול לעמוד בפיתוי

שוהם307

משתמש מקצוען
פרסומות הרי עולים הון רב,
ובכל זאת זה שווה להם.
רק תחשבו כמה הם עושים עלינו.
ובמאמר המוסגר אני באמת לא מבין, נניח שמנכ"ל יוניליוור עושה 60 מיליון ש"ח בשנה, וכתוצאה מעליית המחירים הגלובאלית הוא יעשה רק 50 מיליון ש"ח, האם זה שווה להעלות מחירים ולהתכסח עם הצרכנים???

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
פרסומות הרי עולים הון רב,
ובכל זאת זה שווה להם.
רק תחשבו כמה הם עושים עלינו.
ובמאמר המוסגר אני באמת לא מבין, נניח שמנכ"ל יוניליוור עושה 60 מיליון ש"ח בשנה, וכתוצאה מעליית המחירים הגלובאלית הוא יעשה רק 50 מיליון ש"ח, האם זה שווה להעלות מחירים ולהתכסח עם הצרכנים???
לדעתי החשיבה שלהם זה לטווח הארוך!!
לא איכפת להם להפסיד כמה חודשים(והחברה להערכתי לקחה סיכון מחושב וחישבנה כמה זמן היא תשחק את המשחק עד שתכנע ,ופה השאלה מי ימצמץ ראשון)
העיקר שכשהם יחזרו למדפים הם ירוויחו ביתר שאת וביתר עוז

שלום א.

משתמש רשום
לדעתי החשיבה שלהם זה לטווח הארוך!!
לא איכפת להם להפסיד כמה חודשים(והחברה להערכתי לקחה סיכון מחושב וחישבנה כמה זמן היא תשחק את המשחק עד שתכנע ,ופה השאלה מי ימצמץ ראשון)
העיקר שכשהם יחזרו למדפים הם ירוויחו ביתר שאת וביתר עוז
לדעתי לא יהיה שום עניין לאנשים לחזור לתלמה.
אחרי שיטעמו כמה תחליפים ויראו שיש מתחרים לא פחות טעימים והרבה יותר זולים, למה שיחזרו לתלמה??

ד.ב.

משתמש מקצוען
החרם על תלמה מוצדק!!

רק אל תאמינו לרשתות שדואגים לכם, הם נלחמים ביוניליוור ומעלים את המחירים של המותג הפרטי שלהם

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איזה קורנפלקס יכול להוות תחליף לתלמה מבחינת האיכות והטעם?

נעמי אדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
לדעתי לא יהיה שום עניין לאנשים לחזור לתלמה.
אחרי שיטעמו כמה תחליפים ויראו שיש מתחרים לא פחות טעימים והרבה יותר זולים, למה שיחזרו לתלמה??
עם השוקולד עלית זה לא עבד:rolleyes:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה