ממשיכים להחרים את יוניליוור!

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
שופרסל התקפלה בכמה דברים. אך מבירור עומק עם אחד המנהלים הגדולים שם (בן משפחתי). אמר לי שלא יעזור כלום חומרי הגלם התייקרו בכל העולם ולכן גם המחירים התייקרו.. ואנחנו נצטרך להתרגל!
התייקרו. נכון!
השאלה היא בכמה, ולמה אותו מוצר של נסטלה או יוניליוור,באירופה יעלה מינימום בשליש פחות!
ויש דברים שזולים עוד יותר!

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

A052

משתמש סופר מקצוען
אז למה לא עשתה תחקיר על זה שבשופרסל אונליין עושים משלוחים לחשמונאים (יישוב זניח של כמה אלפי תושבים) ולא עושים משלוחים לעיר גדולה מאד של 100,000 תושבים שנמצאת במרחק 1 ק"מ מחשמונאים?
זה ממש אפליה וייתכן גם שהיא אסורה ע"פ חוק האפליה [על רקע מקום מגורים].
וזה למרות סגירת אתר ישיר למהדרין, והתחקיר לא מצריך אפי' נסיעה בטסלה 2023 אלא רק גלישה באייפון 20+.

אגב מעניין לעניין באותו עניין
[אני חדש פה מקווה שזה בסדר]
עד שכולם בודקים מה עם יש חסד וכד'
שיבואו לראות את המחירים המעולים במכירות שכונתיות [אני לא יודע אם מותר לפרט אילו]
והם [החילונים] מוזמנים גם להתחיל לחסוך. שיעשו מכירה שכונתית גם ב'הוד השרון' ובעין חרוד....
טוב זה לא באמת יקרה....
כל זמן שהציבור שלנו [לכה''פ חלק גדול ממנו] מוותר על נוחות וקונה גם במקומות בלי ''חווית קניה ''
אין סיבה שיש חסד ורמי לוי לא ילכו לקראתנו

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שיבואו לראות את המחירים המעולים במכירות שכונתיות [אני לא יודע אם מותר לפרט אילו]
והם [החילונים] מוזמנים גם להתחיל לחסוך. שיעשו מכירה שכונתית גם ב'הוד השרון' ובעין חרוד....
טוב זה לא באמת יקרה....
כל זמן שהציבור שלנו [לכה''פ חלק גדול ממנו] מוותר על נוחות וקונה גם במקומות בלי ''חווית קניה ''
אין סיבה שיש חסד ורמי לוי לא ילכו לקראתנו
אחד ההסברים האמיתיים הם,
שמחירי השכירות באזורים החרדיים לדעתי הרבה יותר נמוכים,
חוץ מזה שרוב החנויות המוזכרות צפופות ולא נקיות,
הם פחות משקיעים בחווית קניה ויותר במוצרים והחרדים מרוויחים,
למשל כמה מקומות חניה יש ליד חנויות חרדיות?
הרבה פחות ממקומות חילוניים שחייבים חניית ענק!
והדברים האלו בשיקלול הסופי שווים המון כסף...

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנה הרשימה המלאה:
  • https://www.hamichlol.org.il/תלמה_(חברה)
  • תלמה – מותג מזון שהוקם בשנת 1947 ומאגד תחתיו מוצרי דגנים, חטיפים ומוצרי מזון שונים. מותגי דגנים בהם כריות, כמו גם מיונז, וחרדל וכן מותג החטיפים "כיפלי".
  • גלידת שטראוס – רכישת אגף "גלידת שטראוס" על ידי יוניליוור מקבוצת שטראוס החלה בשנת 1996 והושלמה בשנת 2014. מותגי גלידת שטראוס: מגנום, גודיז, קרמיסימו, קורנטו, סולרו, שוקובו, קרמבו, טעמקור, בומבה, ננסים, אסקימו, פנטסיה, מסטיגם, פצפצים, שוטס וכן חטיפי גלידה פסק זמן ואגוזי.
  • בייגל בייגל – מפעל בייגל בייגל הוקם בשנת 1880 על ידי משפחת אופים שגרה בעיירה קטנה ליד העיר קרקוב ועלתה לישראל בשנת 1933. המותג נרכש על ידי יוניליוור באופן חלקי בשנת 2000, הרכישה הושלמה בשנת 2010. המותג מציע מגוון של חטיפים אפויים.
  • ורד הגליל – ורד הגליל הוא מפעל שוקולד שהוקם ב-1986 בעיר צפת. המפעל מייצר טבלאות שוקולד וכן שוקולד לייצור קינוחים בשוק המקצועי. במפעל מיוצרים מוצרי שוקולד תחת שני מותגים: ורד הגליל (טבלאות שוקולד מריר ושוקולד חלב) וקליק (טבלאות שוקולד וחטיפי שוקולד).
  • קליק – מותג טבלאות וחטיפי שוקולד אשר נוסד ב-1986.
  • קנור – מותג מזון אשר הוקם בשנת 1838 בגרמניה כמותג המומחה בייבוש ובעיבוד צמחים ותבלינים. מוצרי קנור אשר נמכרים בישראל מיוצרים באזור התעשייה בחיפה. מוצרי המותג בישראל כוללים מרקי תיבול, מרקים נמסים, רטבים, קוביות תיבול ועזרי בישול נוספים.
  • ליפטון – מותג תה אשר נוסד בסוף המאה ה-19 בסקוטלנד.
  • פתית – מותג קרקרים אשר יוצר במקור תחת המותג תלמה של חברת תמ"י (תוצרת מזון ישראלית).
  • הלמנ'ס – מותג מוצרי מיונז.
  • 778 – מותג קונפיטורות פרי אשר נוסד בשנות ה-50 במושב בית יצחק. השם 778 נולד משילוב בין שני המשקים שבהם התגוררו היצרנים - משק 77 ומשק 78. פעילות המותג נרכשה על ידי יוניליוור בשנות ה-90.
  • אפיכל – מותג עזרי אפייה הכולל סירופים, תמציות וצימקאו.

מותגי טיפוח הגוף והבית[עריכה | עריכת קוד מקור]​

• פינוק – מותג טיפוח אשר הושק ב-1980 על ידי חברת ויטקו. מוצרי פינוק מיוצרים במפעל "ליוור" בקרית אתא.
  • Dove - מותג דאב הושק בישראל בשנת 1996 עם סדרת סבונים מוצקים ונוזליים ודאודורנטים.
  • בדין – מותג מרככי כביסה .
  • AXE – מותג טיפוח לגברים אשר הושק בצרפת בשנת 1983 והושק בישראל בשנת 2005 כמותג דאודורנטים לצעירים. במספר מדינות בעולם נקרא המותג בשם LYNX.
  • Vaseline – מותג טיפוח עור בינלאומי אשר נוסד בשנת 1859. מוצרי המותג בישראל כוללים תחליבי גוף וג'ל פטרוליום.
  • סיף – מותג ניקוי הבית.
  • LBP - מותג טיפוח שהושק בשנת 2018 בארצות הברית אשר בליבת המותג עומדת אג'נדה של שמירה על עולם יפה ונקי יותר
יש אפשרות לשים כאן תמונות של המוצרים המוחרמים?
חלק אני לא מכירה ואני אחת שמגוונת...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יש אפשרות לשים כאן תמונות של המוצרים המוחרמים?
חלק אני לא מכירה ואני אחת שמגוונת...
את כנאה לא יודעת שהם של יונילויר,
קורנפלקס את מכירה...
מיונז של תלמה?
כריות?
שמפו /תחליב רחצה "פינוק" / "דאב"?
בייגל בייגל - נשנושים דגדגים?

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קורנפלקס את מכירה...
מיונז של תלמה?
כריות?
בייגל בייגל -
אלו אני מכירה.

ואת שלושת המוצרים הראשונים כאן (שמודגשים באדום)
לא ידעתי שהם קשורים ליוניליור

• פינוק – מותג טיפוח אשר הושק ב-1980 על ידי חברת ויטקו. מוצרי פינוק מיוצרים במפעל "ליוור" בקרית אתא.
  • Dove - מותג דאב הושק בישראל בשנת 1996 עם סדרת סבונים מוצקים ונוזליים ודאודורנטים.

שאר המוצרים אני לא יודעת איך הם נראים:
  • AXE – מותג טיפוח לגברים אשר הושק בצרפת בשנת 1983 והושק בישראל בשנת 2005 כמותג דאודורנטים לצעירים. במספר מדינות בעולם נקרא המותג בשם LYNX.
  • Vaseline – מותג טיפוח עור בינלאומי אשר נוסד בשנת 1859. מוצרי המותג בישראל כוללים תחליבי גוף וג'ל פטרוליום.
  • סיף – מותג ניקוי הבית.
  • LBP - מותג טיפוח שהושק בשנת 2018 בארצות הברית אשר בליבת המותג עומדת אג'נדה של שמירה על עולם יפה ונקי יותר

• קנור – מותג מזון אשר הוקם בשנת 1838 בגרמניה כמותג המומחה בייבוש ובעיבוד צמחים ותבלינים. מוצרי קנור אשר נמכרים בישראל מיוצרים באזור התעשייה בחיפה. מוצרי המותג בישראל כוללים מרקי תיבול, מרקים נמסים, רטבים, קוביות תיבול ועזרי בישול נוספים.
  • 778 – מותג קונפיטורות פרי אשר נוסד בשנות ה-50 במושב בית יצחק. השם 778 נולד משילוב בין שני המשקים שבהם התגוררו היצרנים - משק 77 ומשק 78. פעילות המותג נרכשה על ידי יוניליוור בשנות ה-90.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אלו אני מכירה.

שאר המוצרים אני לא יודעת איך הם נראים:
  • סיף – מותג ניקוי הבית.

את AXE אני מכיר זה דודוראנטים נראה לי לגברים...
וקנור יש להם אבקת מרק וכו'...

אורי מלאכי

משתמש פעיל
טוב זה לא באמת יקרה....
זכור לי שדיברו (בערך לפני שנה) שעשו תחקיר כזה(ואז די דיברו על זה בקנאה שלמה אנחנו לא יכולים גם כן)

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען

בכל מוצר שלהם יש את הלוגו שלהם בתחתית מאחור, לא מסובך..

קבצים מצורפים

• 1673381628007.png
    1673381628007.png
    KB 16 · צפיות: 24

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

1 העם

משתמש צעיר
אני מבין מה עומד מאחורי זה, ואכן להשוות מחירים, לקנות את הזול ולא לבזבז כסף על מותגים זה חשוב, וכל מי שאמון על חיי תורה עושה זאת (או כך לפחות ראוי שיהיה).
אבל בכל זאת, צרם לי מאד מאד לראות את ה"מאבק" על יוקר המחיה והעלאת המחירים, שומו שמים והיה לא תהיה. לא מתאים למי שמקדש את החומר על פני הרוח. סתם מחשבה.

יהודי פשוט !!!

משתמש צעיר
עינב קרנר: המחאה הסתיימה - אחרי 3 חודשים, יוניליוור חוזרת גם למדפי שופרסל, לאחר שהשתיים הגיעו להבנות. אושר עד היחידה שנותרה במערכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה