אמרתי את זה בעבר ואני אגיד גם עכשיו,
נכתב ע"י מימיי:אנשים פה יכולים לעשות בגרות בממלכה במבחן
נכתב ע"י מימיי:אנשים פה יכולים לעשות בגרות בממלכה במבחן
טעיתי, לא זכרתי את מי הוא שירתלא נכון לגמרי, הוא קודם פגש את השכן האב השכול אם כבר
כמו שלמשגיחים בישיבה יש רוח הקודש
זה אגב לא נכון לחלוטין.ליאה
לא נורא...זה אגב לא נכון לחלוטין.
היה כתוב שהיא יודעת להכין ולמדה את זה מאימא שלה. אז אם כבר תרצה ידעה להכין ראשונה.
לי הפריע שהשאלות לא מדויקות. יום אחד שנורא ישעמם לי אני אכין מבחן כזה קשה ש75 יהיה בו ציון מצויןלא מפריע לי שטעיתי.
מחכה ממש לאותו 'יום אחד'..לי הפריע שהשאלות לא מדויקות. יום אחד שנורא ישעמם לי אני אכין מבחן כזה קשה ש75 יהיה בו ציון מצוין
מחכה!!לי הפריע שהשאלות לא מדויקות. יום אחד שנורא ישעמם לי אני אכין מבחן כזה קשה ש75 יהיה בו ציון מצוין
מחכה ממש לאותו 'יום אחד'..
מצטערת אבל לא נראה לי הולך לקרות בקרובמחכה!!
תעשה מועד ב'קיבלתי רק שישים
יש שיחה של אונמר שדיברה עם רנה מתי שהלכה להביא את הגבינה המעופשת אבל זה לא רלוונטי להיום, יש גם שיחה שבו איסתרק אומר אחרי שכבשו את סבסטיאק שנלחמו בעיקר עם נשים, שהנשים שהוא מכיר יודעים את כוחם אולי על זה המדובר. לא זכור לי משהו עם הלה.יש לי שאלה ונראה לי שזה המקום שבו התרכזו כל חובבי הסדרה,
אני מחפשת לפרוייקט שלי קטע מהספרים שמדבר על כוח נשי במלוכה,
זכורה לי שיחה שהייתה שניהלה הלה כמדומני עם איסתרק אבל אני לא זוכרת במדויק, שבו היא דיברה על כך,
אם מישהו זוכר על מה מדובר ויכול לכוון אותי במדוייק אשמח ממש,
אם יש לך קטע טוב אחר שמדבר על הנושא אשמח,
מקווה שמכאן תגיע העזרה,
תודה מראש,
התכוונת לשיחה של איסתרק עם הלה בעמודים 491-494?זכורה לי שיחה שהייתה שניהלה הלה כמדומני עם איסתרק אבל אני לא זוכרת במדויק, שבו היא דיברה על כך,
באיזה ספר?התכוונת לשיחה של איסתרק עם הלה בעמודים 491-494?
דווקא רעיונות מעניינים... לא חשבתי עליהם, זה במהללאל לא?!יש שיחה של אונמר שדיברה עם רנה מתי שהלכה להביא את הגבינה המעופשת אבל זה לא רלוונטי להיום, יש גם שיחה שבו איסתרק אומר אחרי שכבשו את סבסטיאק שנלחמו בעיקר עם נשים, שהנשים שהוא מכיר יודעים את כוחם אולי על זה המדובר. לא זכור לי משהו עם הלה.
פדהאלבאיזה ספר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: