נכון, היא רצתה "לברוא" ליוסף בן חדש, והיא חיפשה לו שם.למרות שהשם אדוניה דיאלידאן מוזכר בספר איסתרק כאחד מאבות שושלת דיאלידאן שחפר את מנהרת הבריחה מבית האוצר ליער פליאסר קט, לא?
כי לטענת מיה גם אם בסוף הוא מת כשעשה מעשה נאצל א"א להתעלם מזה שהוא לא בחר בטוב לאורך כל הדרך (לברוח מארמון וכו' וזה עוד מבלי להתייחס למה שהוא עשה בתוך הארמון...) ומבחינתה המסר הוא שא"א לבחור ברע מבלי לשלם בסוף את המחיר , ואת זה היא לא רצתה להרוסקיויתי שהיא תתקן זאת ב'פדהאל', אך חוץ מאיזכור קל בנושא ש"לא ניתן במאה אחוז לדעת כיצד מת ויתכן שנהרג עם כוונות טובות", לא תוקנה הגישה הדנה את מעשיו לכף חובה כשהוא היה כ"כ טוב.
בשביל זה די לנו שהוא מת. אין צורך להשאירו כאכזר (חבר לשודדים) לנצח!כי לטענת מיה גם אם בסוף הוא מת כשעשה מעשה נאצל א"א להתעלם מזה שהוא לא בחר בטוב לאורך כל הדרך (לברוח מארמון וכו' וזה עוד מבלי להתייחס למה שהוא עשה בתוך הארמון...) ומבחינתה המסר הוא שא"א לבחור ברע מבלי לשלם בסוף את המחיר , ואת זה היא לא רצתה להרוס
צריך לשכנע את מיה לא אותי....בשביל זה די לנו שהוא מת. אין צורך להשאירו כאכזר (חבר לשודדים) לנצח!
גם אני ככה זה ממש חזקהכן, גם אני התחברתי הכי למהללאל
כנראה זה משהו שקשור למתכנתות...
זה הפריע לי במיוחד! בנוסף על שאר הפרטים שעליהם אני גם מסכימה2. הסוף מדי חפוז ומהיר ופתאום בכמה דפים הכל מתהפך ו--- נגמר. היה מקום קצת יותר להאריך בסוף, זה נראה כאילו היה לחץ לסיים מדי מהר.
בקצב הזה רוב הסופרים צריכים לשבת בכלא בעוון רצח...ורק בתור דוגמא: מיה קינן סיפרה שמישהי התקשרה אליה ואמרה לה אני לא סולחת לך על זה שהרגת את יקוואל וטרקה את הטלפון.
אני הורסת לכן את החזקה...גם אני ככה זה ממש חזקה
אף פעם לא מאוחר מדי...אני הורסת לכן את החזקה...
אוהבת הכי את מהללאל אבל לא מתכנתת
אני הורסת לכן את החזקה...
גם אני ככה זה ממש חזקה
ואני מתכנתת ולא עפה על מהללאל....אני הורסת לכן את החזקה...
כמו ששאפשר לא להתחבר לסדרה הזו באופן כללי...איך אפשר לא להתחבר למהללהל?
בעיקרון לפני נישואי- הוא ממש היה המועמד הנבחר!גם אתם התחברתם למהללאל במיוחד מכול הסדרה??
אפשר לשאול מה קרה אחרי הנישואים?בעיקרון לפני נישואי- הוא ממש היה המועמד הנבחר!
איזה אישיות!
לא להאמין שפרי מח אדם יצרה את הדמות הזאת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: