אותי זה מאד הרגיז,התגלגל לעיני קטע שבו מיה כתבה שהיא מתחרטת שהרגה את יקוואל בספר יוזבד
בפרט שבמותו הוא כבר היה בחזרה טוב (אם הוא לא היה מת היו מתגלים הרבה דברים שחשבו שהוא התכוון רע, שהוא התכוון טוב.)
אותי זה מאד הרגיז,התגלגל לעיני קטע שבו מיה כתבה שהיא מתחרטת שהרגה את יקוואל בספר יוזבד
אני חושבת שפנרס באמת קצת מלאכי מדי.פינרס לא מספיק דמות נוגעת? מידי מלאכי?
יכול להיות, אבל רוב האנשים לא קוראים ספרים בשביל ללמוד מוסר השכל.ברמה האישית חושבת שיש הרבה מה ללמוד ממנו!
כן, גם אני התחברתי הכי למהללאלגם אתם התחברתם למהללאל במיוחד מכול הסדרה??
לפחות מת צדיקאותי זה מאד הרגיז,
בפרט שבמותו הוא כבר היה בחזרה טוב (אם הוא לא היה מת היו מתגלים הרבה דברים שחשבו שהוא התכוון רע, שהוא התכוון טוב.)
מה שנקרא: "אנשים עם מיץ לימון בוורידים".אני חושבת שפנרס באמת קצת מלאכי מדי.
לי אישית היה קשה להתחבר אליו.
הוא מצטייר כבן אדם קצת מידי רציני ויבש.
היו כן קטעים שמאוד אהבתי אצלו, לדוג' הקטע שאיסתרק מכריח אותו להציג מול ברכיהו,
את הכאב שלו כשראה שלא באמת השתנה.
אבל אחרי זה הוא חזר להיות רגיל ומשעמם...
כל התגלית פתאום שפעם הוא היה מישהו שונה לחלוטין לא אמינהאני חושבת שפנרס באמת קצת מלאכי מדי.
לי אישית היה קשה להתחבר אליו.
הוא מצטייר כבן אדם קצת מידי רציני ויבש.
היו כן קטעים שמאוד אהבתי אצלו, לדוג' הקטע שאיסתרק מכריח אותו להציג מול ברכיהו,
את הכאב שלו כשראה שלא באמת השתנה.
אבל אחרי זה הוא חזר להיות רגיל ומשעמם...
יכול להיות, אבל רוב האנשים לא קוראים ספרים בשביל ללמוד מוסר השכל.
את צודקת שיש מה ללמוד ממנו אבל לא זה מה שגורם לדמות להתחבב על הקהל...
להפך אני חושבת שיש לו משהו קצת 'מטיף' ומתנשא, לא בדיבור אלא משהו בהתנהגות שלו.
הרגשה שלי.
וואו,כל התגלית פתאום שפעם הוא היה מישהו שונה לחלוטין לא אמינה
מרגיש כאילו היתה ביקורת שהוא אנמי מידי
אז הוסיפו לו מהר סיפור מרתק
זה בדיוק הקטעאותי זה מאד הרגיז,
לא מבינה את הקשר בין פנרס ליקוואלכקוראת אוהדת מאד של הסדרה קראתי כאן את כל האשכולות בעקבות.
נקודה שלא כתבו:
פינרס - מאד דומה ליקוואל!!!
שניהם - יתומים בנערותם,
שניהם - יודעים "לשחק", להציג, מול השודדים ומול ברכיהו.
ושניהם הם בפוטנציאל "נוער מתמודד"!!!
בעוד שפינרס מחנך ושולט על עצמו, יודע להיכנע לסמכות ולציית,
לכבד את מלכו מאד, למרות שלא מבין ולא שותף בכל המהלכים.
יש להוסיף על כך שבתחילת הספר יוזבד [השני] גם נחשד בבגידה ונשאר נאמן 100%.
יקוואל - מקבל יחס אישי מסור מאחיו הגדול [הוא לא הרבה יותר גדול]
נותנים לו חיבור למטרה ולתפקיד, יוצקים משמעות בחייו
והא עדיין נשאר מפונק, מעצבן, חוצפן. דבר שמוביל לסופו.
מעניין אותי למה באשכול של הספוילרים - שננעל -
שמו לא הוזכר בדמויות האהובות,
פינרס לא מספיק דמות נוגעת? מידי מלאכי?
ברמה האישית חושבת שיש הרבה מה ללמוד ממנו!
נכון אבל הציפור מלווה את כל הספר ובסוף גם מצילה את פדהאל מהסכין של שאול...הציפור זה לא כל כך דמיונות..
קורה שבעל חיים נדבק לבן אדם ואנשים מתחילים לדמיין שזה גלגול
מה שאני לא אוהבת במסר הזה, שכל הרעים מתים. ולצערינו זה לא נכון, אנשים רעים, שעושים מעשים רעים, ממשיכים לחיות ולהתהלך ביננו, רשע וטוב לו. זה ידוע מימים ימימה.יקוואל - מקבל יחס אישי מסור מאחיו הגדול [הוא לא הרבה יותר גדול]
נותנים לו חיבור למטרה ולתפקיד, יוצקים משמעות בחייו
והא עדיין נשאר מפונק, מעצבן, חוצפן. דבר שמוביל לסופו.
ביחס לסיפור של ממלכה קדומה, פעם זה היה החוקים והיחס לעבירות של 'מרידה במלכות'מה שאני לא אוהבת במסר הזה, שכל הרעים מתים. ולצערינו זה לא נכון, אנשים רעים, שעושים מעשים רעים, ממשיכים לחיות ולהתהלך ביננו, רשע וטוב לו. זה ידוע מימים ימימה.
אבל כל הרעים בסוף יענשו (אולי בעוה"ב)מה שאני לא אוהבת במסר הזה, שכל הרעים מתים. ולצערינו זה לא נכון, אנשים רעים, שעושים מעשים רעים, ממשיכים לחיות ולהתהלך ביננו, רשע וטוב לו. זה ידוע מימים ימימה.
זה הענין, שהם לא תמיד נענשים בעוה"ז, בד"כ לא.אבל כל הרעים בסוף יענשו (אולי בעוה"ב)
וזה המסר פה
בכול אופן היכולות של מיה מוגבלות כדי לתאר את העולם הבאזה הענין, שהם לא תמיד נענשים בעוה"ז, בד"כ לא.
יקוואל לא רע. אז מה אם הוא קצת חצוף, כל עוד הוא לא עשה שום דבר רע לאף אחד הוא לא נכנס להגדרה הזאת.מה שאני לא אוהבת במסר הזה, שכל הרעים מתים. ולצערינו זה לא נכון, אנשים רעים, שעושים מעשים רעים, ממשיכים לחיות ולהתהלך ביננו, רשע וטוב לו. זה ידוע מימים ימימה
זה הענין שהוא לא רעיקוואל לא רע. אז מה אם הוא קצת חצוף, כל עוד הוא לא עשה שום דבר רע לאף אחד הוא לא נכנס להגדרה הזאת.
ולכן היא לא הרגה אותו בגלל הרוע כי זה פשוט לא קיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: