אני בעד...אולי עם התקדמות הבינה יהיו גם סרטונים?
למה?אני בעד...
אבל אולי זה יקרה עוד 30 שנה...
נראה לי שזה היה כשהוא התלבש בבגדים שהביאו לו בפלאט. אולי לפני ההצגה שהכינו עבורו?היה קטע שלאיסתרק היה מזר סגנון הלבוש עם השרוולים הקצרים,
בודאי!! לאבא הגדול הוא הגיע בגיל 9, לא תינוק! אבל אבא הגדול מאוד מוצלח, בעיקר בתמונה השנייה.או שהוא היה עם אבא הקטן והסבתא...
זה היה כשהוא קנה לו את התפילין.לא זוכר. נראה לי שאבא הגדול משכן את התליון שלו כשהביאו לו אותו ליער, ואת זה יצרתי
מתנתו של פילאק ואנילאן (מהללאל)
צפה בקובץ המצורף 1727454
חסוםםםתובאל אובסלד והנסיכים בבגדי מסע (אממ אמור להיות)
צפה בקובץ המצורף 1727630
כן, נכון...@Ayala10 אני מצטער אבל ככה לא נראה בחור בן 17!!! בכל הכרוזים נראה ילד בן 12-13...
וואו!! אז צדקתיבודאי!! לאבא הגדול הוא הגיע בגיל 9, לא תינוק! אבל אבא הגדול מאוד מוצלח, בעיקר בתמונה השנייה.
לדעתי כןבקשר לכל התמונות (המדהימות!) של הנסיכים
לא מוזכר בספרים שהם היו נוהגים לקשור את השיער על העורף בפקעת?
קשה ליצור את זה...הדבר היחיד שמפריע לי בכל השירשור - שאין לגברים האלו שום סממן יהודי. לא כיפות, לא כובעים, לא ציציות.......
וכבר דיברו על זה שפעם לא כל היום היו הולכים עם כיפה..כל תמונה - אליפות!!!
הדבר היחיד שמפריע לי בכל השירשור - שאין לגברים האלו שום סממן יהודי. לא כיפות, לא כובעים, לא ציציות.......
ניסיתי שוב (וגם ביקשתי זקן... זה לא ממש עזר)@Ayala10 אני מצטער אבל ככה לא נראה בחור בן 17!!! בכל הכרוזים נראה ילד בן 12-13...
וואוו
גם זה כתבתי, וליתר דיוק גם בעברית וגם באנגלית... יצא לי כל מיני תמונות לא מאוד יפות (אחת אפילו של בחור כושי)וואוו
תנסי לכתוב בחור במקום נער.. יש מצב שיעזור
מזכיר קצת?..גם זה כתבתי, וליתר דיוק גם בעברית וגם באנגלית... יצא לי כל מיני תמונות לא מאוד יפות (אחת אפילו של בחור כושי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: