לדעתי יצא מושלם!!
מרגל להשכרה! חייב
אבל לא אשכול שיסגר כל חמש שניות פליז זה יכול להיות מעניין
לי כבר יש כמה תמונות על הסדרה שמתארות סצנות מסוימות כמו שאחת מכן ציינה בתגובות
מה אתם אומרים?
בדקת שאין אשכול כזה כבר?שיתוף - מרגל להשכרה - סצנות ודמויות בביצוע AI
כאן אפשר להעלות תמונות של סצנות ודמויות מהסדרה מהרגל להשכרה @ר-צינית @לוצ'י @גילי16 @מוז'יניקית @רוצה להיות זמרת @mishehi @פ. הלר @טו גזר @מ. ש @גשם יורד @י.ז @אליהו כי טוב @ברכלה @HennyS @ריקי שחור @ר' יעקב ישראל @hadassah m ועוד....www.prog.co.il
יש אבל פתחתי את ה כדי שזה יהיה אשכול המרכזי (אני אשלח בדיווח למנהל אם זה בסדר). תודה.בדקת שאין אשכול כזה כבר?
וואו! אהבתי ממש את הביצוע והרעיון
יפהפה. אהבתיזה הפרומפט (תרגמתי את זה לאנגלית)
צילום ריאליסטי של קיר ברחוב כוזרי עתיק בסגנון ימי הביניים. על הקיר יש דף קטן בגודל A4 עם קלסטרון פנים מצוייר של נער צעיר כבן 17 בעל שיער קצוץ ומתולתל במקצת. על הדף למעלה כתוב מילה בשפה אשורית עתיקה.
צפה בקובץ המצורף 1727633צפה בקובץ המצורף 1727634
כתבתי אשורית עתיקה, כי זה מה שעלה לי בראש...יפהפה. אהבתי
ומאד הגיוני שבכוזר (גבול הקווקז) כתבו בערבית או משהו דומה, רק שזה לא סימפטי עכשיו...
אולי כדאי לציין, נבטית או אשורית או ארמית וכדו'
וואוו!!ומי שזוכר שינסה לנחש: פאנז'י מגיע לטוביה עם "קרשים שהוא גנב מהגבול".
אפשר לנסות, (בדזיינר) לעשות כזה [סוגריים מרובעים] סביב הנחייה ספציפית (כמו צבע או גודל), זה עוזר לו להתמקד.כתבתי אשורית עתיקה, כי זה מה שעלה לי בראש...
לי תמיד יוצא רק ערבית בכאלו דברים או עברית הפוכה...
באתגר של אתמול ניסיתי ליצור חסיד ברסלב כתבתי לו הסבר וכו' וגם הוספתי לוט שיכתוב על הכיפה "נ נח.." הבינה לא הבינה וכתבה לי בערבית
לכתוב לו בסוגרים באיזה שפה?אפשר לנסות, (בדזיינר) לעשות כזה [סוגריים מרובעים] סביב הנחייה ספציפית (כמו צבע או גודל), זה עוזר לו להתמקד.
יפהפה. אהבתי
ומאד הגיוני שבכוזר (גבול הקווקז) כתבו בערבית או משהו דומה, רק שזה לא סימפטי עכשיו...
אולי כדאי לציין, נבטית או אשורית או ארמית וכדו'
אני תמיד כותב בדזיינר בעברית פשוטה, עם סימני פיסוק מלא, והוא מתרגם מצוין.לכתוב לו בסוגרים באיזה שפה?
וואי נכון! לא שמתי לב לזה אף פעם.הוא תמיד עושה את הפנים בסגנון שכתוב בהנחיה, בתמונה השניה הוא עשה את הפנים בסגנון של ציורים נבטיים ( חצי יוני-רומי קלאסי [טיטוס]). ובערבית פנים ערבי קלאסי.
גם לי, אבל לפעמים היא משתגעת....אני תמיד כותב בדזיינר בעברית פשוטה, עם סימני פיסוק מלא, והוא מתרגם מצוין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: